el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παρί – Ναντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 31/07/2022

Για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς θα μονομαχήσουν Παρί Σεν Ζερμέν και Ναντ. Στο Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί και φέτος στο Ισραήλ και στο Τελ Αβίβ οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν για διαφορετικούς λόγους με κούπα τη χρονιά.

Οι Παριζιάνοι είναι σαφές πως θέλουν να βάλουν από νωρίς τις βάσεις που θα στηρίξουν τον Κριστόφ Γκατιέ που μετά τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Από την άλλη πλευρά, τα «καναρίνια», που πέρσι κατέκτησαν το Κύπελλο θέλουν να δείξουν πως είναι έτοιμα για ακόμη καλύτερες μέρες και να κάνουν ακόμη μια «ζημιά» κόντρα στα προγνωστικά.

Με δεκάδες αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Ναντ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Σούπερ Καπ Γαλλίας!

psg nantes2 novibet


Παρί – Ναντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 31/07/2022

Εποχή Κριστόφ Γκατιέ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά από αρκετό καιρό αναζήτησης οι Παριζιάνοι τελικά κατέληξαν στην περίπτωση του 55χρονου, ο οποίος στην καριέρα του έχει κατακτήσει ένα Λιγκ Καπ με τη Σεντ Ετιέν και το πρωτάθλημα με τη Λιλ πριν δύο χρόνια. Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024, ωστόσο, η επιλογή του ήταν κατά κάποιο τρόπο μονόδρομος για τους ανθρώπους του συλλόγου που έχασαν αρκετό χρόνο σε διαπραγματεύσεις με «εκλεκτούς» που δεν ήταν διατεθειμένοι να δουλέψουν στο club.

Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Γκατιέ επισημοποιήθηκε και το «διαζύγιο» με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, στον οποίο κατά βάση «χρεώθηκε» ο περσινός αποκλεισμό της ομάδας από το Champions League στα προημιτελικά απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

psg nantes3 novibet

Ο στόχος δεν αλλάζει φυσικά. Για την Παρί η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί must, συνεπώς όλο το βάρος και φέτος πέφτει στο Champions League με τον Γκατιέ σε πρώτη φάση να αναλαμβάνει να «χτίσει» τον χαρακτήρα της ομάδας, που σχεδόν σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια των αγώνων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης «λυγίζει».

Ρεπορταζιακά το καλοκαίρι «γέμισε» και από την επέκταση της συνεργασίας του Κιλιάν Μπαπέ με τη φημολογία να κάνει λόγο πως ο σούπερ-σταρ της ομάδας θα έχει ξεκάθαρο ρόλο στη διαμόρφωση του ρόστερ.

Πάντως, μέχρι στιγμής στις μεταγραφές η Παρί έχει κινηθεί αρκετά «χλιαρά». Από τη λίστα των κομμένων ουσιαστικά δεν έχει βρεθεί άκρη με κανέναν ποδοσφαιριστή. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζοντας πως παίκτες όπως οι Κέρερ, Βαϊνάλντουμ, Ντράξλερ και Ικάρντι είναι στην «transfer list» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προσφέρουν στους πρωταθλητές Γαλλίας τα χρήματα που ζητούν και περιμένουν στη… γωνία να εκμεταλλευτούν καταστάσεις με σύμμαχο το χρόνο.

Όσον αφορά τις προσθήκες μέχρι στιγμής τα deal που έχουν «κλειδώσει» δείχνουν πολύ στοχευμένα. Έχει αποκτηθεί έναντι 42 εκατ. ευρώ ο μέσος Βιτίνια της Πόρτο, ενώ υπήρξε ενίσχυση και στα δύο άκρα της άμυνας με τους Νούνο Μέντες της Σπόρτινγκ και Νόρντι Μουκιέλε της Λειψίας να προστίθενται στο ρόστερ έναν 38 και 12 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

psg nantes4 novibet

Τέλος στα «πέτρινα» χρόνια έβαλε η Ναντ με την κατάκτηση του Κυπέλλου πέρσι απέναντι στη Νις. Με τον Αντουάν Καμπουαρέ στο πάγκο της επέστρεψε στον πρώτο της τίτλο ύστερα από το πρωτάθλημα του 2001 και θα πάρει μέρος στο Σούπερ Καπ ύστερα από 21χρόνια! Το κλίμα στα «καναρίνια» είναι γεμάτο αισιοδοξία αφού μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου ήρθε και η απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Europa League και παράλληλα ο σύλλογος εξασφάλισε κάποια πολύ σημαντικά και σαφώς εγγυημένα έσοδα.

Την περσινή χρονιά η ομάδα τερμάτισε στην 9η θέση χάνοντας στο φινάλε την επαφή της με τις ευρωπαϊκές θέσεις αφού φάνηκε να «μπλέκει» ανάμεσα στον στόχο του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Εν τέλει, τέλος καλό όλα καλά και αυτό που κρατάνε άπαντες εκτός από την επιστροφή στους τίτλους και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του Καμπουαρέ που πείθει όσους την έχουν παρακολουθήσει με την εξέλιξή της.

psg nantes5 novibet

Μεταγραφικά δεν συνηθίζει να ξοδεύει πολλά οπότε κάπως έτσι δικαιολογείται το γεγονός ότι έχει βγάλει απ’ τα ταμεία της μέχρι στιγμής μόλις 2.5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τους Μούσα Σισοκό και Μοσταφά Μοχάμεντ από Γουότφορντ και Γαλατασαράι. Ηρεμία υπάρχει και στο κομμάτι των αποχωρήσεων καθώς με εξαίρεση τον επιθετικό Ραντάλ Κολό Μουανί, που δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και έφυγε ελεύθερος για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όλοι οι υπόλοιποι που αποχώρησαν ήταν ουσιαστικά παίκτες που δεν υπολογίζονταν.

psg nantes6 novibet

Παρί – Ναντ: Στατιστικά & Προϊστορία 31/07/2022

  • Συντριπτικά υπέρ της Παρί η παράδοση, καθώς σε 96 αναμετρήσεις έχει επικρατήσει στις 48, με τη Ναντ να έχει 28 νίκες, ενώ 20 ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.
  • H Παρί είναι το αφεντικό της διοργάνωσης έχοντας 10 κατακτήσεις. Από την πλευρά της, η Ναντ έχει τρεις.
  • Στα περσινά μεταξύ τους παιχνίδια στη Ligue 1 οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη με το ακριβές σκορ 3-1 να επιβεβαιώνεται και στα δύο παιχνίδια.
  • Πέρσι η Ναντ κατέκτησε το Κύπελλο απέναντι στη Νις (1-0), η οποία είχε στον πάγκο της τον Γκατιέ!

Παρί – Ναντ: Προγνωστικά 31/07/2022

Είναι αρκετά νωρίς στη σεζόν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την κατάσταση που θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες. Το σίγουρο είναι πως από τη μεριά του ο Γκατιέ θα προσπαθήσει να παρατάξει μια Παρί η οποία θα φροντίσει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της χωρίς να δώσει δικαιώματα. Από την άλλη, η Ναντ θα το… παίξει το παιχνίδι, όπως κάνει πάντα σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

ΤΟ COMBO BET 1 & UNDER 4.5 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

psg nantes7 novibet

Παρί Σεν Ζερμέν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 31/07/2022

O Μπαπέ παρότι δεν είναι στο 100% όλα δείχνουν πως θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα και θα «κλείσει» την τριπλέτα μαζί με τους Μέσι και Νεϊμάρ. Stand by για να πάρει χρόνο στην επίθεση είναι ο Ούγκο Εκιτικέ, που αποκτήθηκε από τη Ρεμς. Όσον αφορά τους επίσης «νέους» Βιτίνια και Μουκιέλε υπολογίζονται κανονικά για την ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ντοναρούμα – Ράμος, Μαρκίνιος, Μουκιέλε – Χακίμι, Βεράτι, Βιτίνια, Μέντες – Μέσι, Νεϊμάρ, Μπαπέ

psg nantes8 novibet

Ναντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 31/07/2022

Κλειστά χαρτιά έχει κρατήσει όπως πάντοτε συνηθίζει πριν από τέτοιου είδους παιχνίδια ο Αντουάν Καμπουαρέ. Ο έμπειρος τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει εκπλήξεις σε ότι έχει να κάνει με τη διάταξη και θα διατηρήσει την τριάδα στα μετόπισθεν. Όλα δείχνουν πως ο Μούσα Σισοκό θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ ο Μοχάμεντ πιθανότατα θα περάσει στο ματς από τον πάγκο, αφού ο Καμπουαρέ δεν θέλει να «χαλάσει» τη χημεία της τριάδας των Κοκό, Μπλας και Σιμόν στην επίθεση.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Λαφόντ – Τζιρότο, Καστελέτο, Κορτσιά – Σισοκό, Κιριβέλα, Μουτουσάμι, Μερλίν – Κοκό, Μπλας, Σιμόν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ