el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πορτογαλία – Τσεχία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 09/06/2022

Μετά το ρεφάρισμα της δεύτερης αγωνιστικής η Πορτογαλία θέλει να κάνει δυναμικό μπάσιμο για την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος υποδέχεται στη Λισαβόνα τους Τσέχους (21:45), που έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τις υποχρεώσεις τους και με θετικό αποτέλεσμα θα διατηρήσουν τις πιθανότητές τους για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Ίβηρες εξαργύρωσαν κόντρα στην Ελβετία τον βαθμό της πρεμιέρας στην έδρα της Ισπανίας. Με το εμφατικό 4-0 πήραν την πρώτη τους νίκη και θέλουν να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται την έδρα τους για να διπλασιάσουν τα τρίποντά τους. Οι Τσέχοι αφού πήραν το must win κόντρα στους Ελβετούς, στάθηκαν όρθιοι και κόντρα στους Ισπανούς και έχουν επίσης 4 βαθμούς ύστερα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ισπανία θα ψάξει την πρώτη της νίκη απέναντι στην Ελβετία (21:45) στη Γενεύη.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Τσεχία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League!


Πορτογαλία – Τσεχία: Ανάλυση & Παρουσίαση 09/06/2022

Το βράδυ της Κυριακής ήταν εξαιρετικό για τους Πορτογάλους, αφού πέτυχαν και τους δύο τους στόχους! Από τη μία έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στον όμιλο και από την άλλη τα κατάφεραν συνδυάζοντας τους τρεις βαθμούς με επιθετικό ξεμπλοκάρισμα κάτι που φαίνεται και από το τελικό 4-0, που ήρθε με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο (35’ και 39’) και ακόμη δύο από τους Καρβάλιο (15’) και Κανσέλο (68’).

Παραμένουν στον «Αλβαλάντε» προκειμένου να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την πρώτη θέση. Μέχρι στιγμής, ο Φερνάντο Σάντος είναι ικανοποιημένος από τον απολογισμό της ομάδας του που πήρε βαθμό στην έδρα της Ισπανίας στο ξεκίνημα και στη συνέχεια ακόμη τρεις σε ένα βατό, όπως αποδείχτηκε και στην πράξη, ματς.

portugal czech3 novibet

Το παιχνίδι απέναντι στην Τσεχία λοιπόν είναι κομβικό, αφού στη συνέχεια ακολουθεί αναμέτρηση στην έδρα των Ελβετών για να κλείσουν οι υποχρεώσεις με παιχνίδι στην Πράγα και το εντός έδρας ντέρμπι με την Ισπανία.

«Αν τελείωνε αύριο η διαδικασία μία νίκη με την Τσεχία θα μας έδινε την πρόκριση, όμως δεν είναι έτσι. Έχουμε μπροστά μας ακόμη τέσσερα ματς. Οι Τσέχοι πιστεύουν πως μπορούν να μας νικήσουν ή τουλάχιστον είναι σίγουρο πως θα το προσπαθήσουν. Στεκόμαστε πολλές φορές στο όνομα του αντιπάλου, όμως αυτή η ομάδα ήταν εξαιρετική στο Euro. Θα μας δημιουργήσει προβλήματα», είπε αρχικά ο Φερνάντο Σάντος κι εν συνεχεία αναφερόμενος στη φόρμα των Πορτογάλων πρόσθεσε:

«Είναι μακρινός ο δρόμος για την τελειότητα. Πρακτικά είναι αδύνατο να τη φτάσεις. Πάντα λέω ότι οι υπάρχουν ομάδες που κερδίζουν και παίζουν καλά, ενώ υπάρχουν κι άλλες που κερδίζουν χωρίς να αποδίδουν τόσο καλά. Το αποτέλεσμά μας με την Ελβετία δείχνει πως καταφέραμε να παίξουμε και καλά».

portugal czech2 novibet

Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα στην Τσεχία. Αν μείνεις στη βαθμολογία οι τέσσερις βαθμοί στο ξεκίνημα αφήνουν σίγουρα μια όμορφη γεύση. Από την άλλη, ο τρόπος που χάθηκε το δεύτερο σερί τρίποντο με το γκολ της ισοφάρισης των Ισπανών να έρχεται στο 90’ (2-2) κάνει την ομάδα να τραβάει τα μαλλιά της γιατί αναγνωρίζει τη μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε.

Όπως κι αν έχει είναι δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης και με τις εμφανίσεις παίρνει δύναμη για τη συνέχεια. Σίγουρα, ο Γιάροσλαβ Σιλχάβι ξέρει πως αν καταφέρει να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από τη Λισαβόνα η ομάδα του θα γίνει ακόμη και φαβορί στη μάχη και με την αυτοπεποίθηση που βγάζουν οι Τσέχοι στα δύο πρώτα τους παιχνίδια κόντρα σε Ελβετία και Ισπανία είναι βέβαιο πως δεν θα έχουν παθητικό ρόλο κόντρα στους Πορτογάλους.

portugal-czech6-novibet

«Oι παίκτες μου δείχνουν χαρακτήρα. Σαν περήφανα λιοντάρια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δείχνουμε τέτοιο χαρακτήρα παρά τα προβλήματα που υπάρχουν. Είναι επιτυχία το ότι βρισκόμαστε στην elite του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τώρα καλούμαστε να παίξουμε παιχνίδια απέναντι στους γίγαντες. Τους αντιμετωπίζουμε, έχουμε τέσσερις βαθμούς και παράλληλα έχουμε μια απογοήτευση για τον τρόπο που ήρθε η ισοπαλία στο τέλος με την Ισπανία», είπε ο τεχνικός της ομάδας.


Πορτογαλία – Τσεχία: Στατιστικά & Προϊστορία 09/06/2022

  • Δίχτυα εδώ και πέντε σερί παιχνίδια βρίσκει η Πορτογαλία. Εντός έδρας έχει μία ήττα και τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς.
  • Στα τελευταία τρία σερί ματς της Τσεχίας έχει επιβεβαιωθεί το Goal/Goal
  • Με τα δύο γκολ κόντρα στην Ελβετία ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 114 σε επίπεδο εθνικών ομάδων και χτίζει το δικό του ρεκόρ, αφού είναι πρώτος στη λίστα.
  • Ο Γιαν Κούχτα έχει σκοράρει και στις δύο αναμετρήσεις των Τσέχων στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Nations League.

portugal czech4 novibet

Πορτογαλία – Τσεχία: Προγνωστικά 09/06/2022

Η Πορτογαλία είναι το φαβορί όμως οι Τσέχοι έχουν αποδειχτεί «σκληρό καρύδι» και δεν πρόκειται να πέσουν εύκολα.

Είναι ζήτημα το πώς θα συμπεριφερθούν τακτικά οι δύο ομάδες, καθώς τόσο ο Σάντος, όσο και ο Σιλχάβι καλούνται να διαχειριστούν και τις ανάσες των ποδοσφαιριστών του, που είναι αρκετά πιεσμένοι από τα συνεχή ματς. Σε αυτή τη λογική το ματς, ίσως να βολεύει περισσότερο του Ίβηρες που ξέρουν να παίρνουν παιχνίδια και με… μισό μηδέν

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ & UNDER 3,5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ 2,10 ΣΤΗ NOVIBET

portugal-czech8-novibet

Πορτογαλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/06/2022

Ο Σάντος είχε προειδοποιήσει ότι θα επιχειρεί συνεχές φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα του σε αυτά τα παιχνίδια. Το μεγαλύτερο ερωτηματικό έχει να κάνει με το αν θα «πειράξει» την τετράδα της άμυνας,  με τον Γκερέιρο να είναι ένας από αυτούς που διεκδικούν θέση. Επιθετικά, το ρεπορτάζ αναφέρει πως θα ξεκινήσει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφή κι ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού ενδέχεται να του δώσει ανάσες. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Βιτίνιο, που ήταν θετικός στον Covid κι έμεινε εκτός στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πατρίσιο – Κανσέλο, Πέπε, Ντανίλο, Γκερέιρο – Νέβες, Μπ. Σίλβα, Μουτίνιο – Λεάο, Ζότα, Ρονάλντο

portugal czech5 novibet

Τσεχία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/06/2022

«Βουνό» τα προβλήματα και πάλι για τους Τσέχους και τα κουκιά δεν βγαίνουν για ιδιαίτερα πειράματα από τον Σιλχάβι. Με τον Σικ να έχει μείνει εκτός αποστολής, ο φορμαρισμένος, Κούχτα, θα βρεθεί και πάλι στην κορυφή της επίθεσης. Δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ο Γιεμέλκα λόγω ενοχλήσεων και στην τριάδα της άμυνας όλα δείχνουν πως θα διατηρηθούν οι Μπράμπετς, Ζίμα και Ματεγιού. Ατυχία και με τον Γιάνκτο, που μπήκε στο 24’ με την Ισπανία για να αντικαταστήσει τον Ζελενί, αλλά βγήκε με ενοχλήσεις στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Βαντσλίκ – Ζίμα, Μπράμπετς, Ματέγιου – Σούτσεκ, Σαντίλεκ, Τσούφαλ, Χάβελ – Λινγκρ, Χλόζεκ, Κούχτα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ