el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πότε είναι ο τελικός του Europa League 2023 – Που το δείχνει

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει στο Europa League. Μετά από μία πορεία γεμάτη συγκλονιστικές αναμετρήσεις, ανατροπές και θρίλερ, η Σεβίλλη και η Ρόμα θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου 2023.

Οι Ισπανοί και οι Ιταλοί θα παλέψουν για τον τίτλο και είναι σίγουρο πως η αναμέτρηση θα είναι συναρπαστική!

Δείτε εδώ όλες τις αγορές για το Στοίχημα Ποδόσφαιρο.


Τελικός Europa League 2023: Πότε και που γίνεται

Ο φετινός τελικός του Europa League θα διεξαχθεί στην Puskas Arena της Βουδαπέστης στις 31 Μαΐου του 2023, στις 22:00. Με χωρητικότητα 67.215 θεατών, το σύγχρονο στάδιο που άνοιξε της πύλες του το 2019 πληροί όλες τις προϋποθέσεις και θεωρείται ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Ευρώπης.

Το όνομά του παραπέμπει στον σπουδαίο Φέρεντς Πούσκας και στο παρελθόν φιλοξένησε παιχνίδια για το Euro 2020 καθώς και τον UEFA Super Cup εκείνης της χρονιάς.

europa league novibet


Τελικός Europa League 2023: Που το δείχνει

Ο μεγάλος τελικός του Europa League 2023 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το πρόγραμμα καναλιών της συνδρομητικής Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 1. Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους broadcast partners της διοργάνωσης για όλες τις χώρες στην Ευρώπη.

 


Τελικός Europa League 2023: Αποδόσεις

Για να φτάσει μέχρι τον τελικό, η Σεβίλλη χρειάστηκε να ξεπεράσει κατά σειρά τα εμπόδια της PSV (3-0, 0-2), της Φενέρμπαχτσε (2-0, 0-1), της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2, 3-0) και της Γιουβέντους (1-1, 2-1). Οι Ισπανοί, που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στο Europa League, ξεκίνησαν την ευρωπαϊκή τους πορεία από το Champions League, όπου τερμάτισαν τρίτοι σε γκρουπ με τη Μάντσεστερ Σίτι, την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Κοπεγχάγη.

Η Ρόμα ξεκίνησε από την φάση των ομίλων του Europa League και συγκεκριμένα από το Group C, στο οποίο τερμάτισε 2η πίσω από τη Ρεάλ Μπέτις. Στη συνέχεια, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο απέκλεισε κατά σειρά τη Σάλτσμπουργκ (0-1, 2-0), τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-0, 0-0), τη Φέγενορντ (0-1, 4-0) και τη Λεβερκούζεν (1-0, 0-0).

Στη Novibet μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις σε μία πλούσια γκάμα αγορών για τον μεγάλο τελικό του φετινού Europa League.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ