el
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Super League Playoffs: Και τώρα οι δυο τους!

Η αγωνία στα Playoffs της Super League κορυφώνεται, με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να βαδίζουν χέρι-χέρι στην κορυφή, με τον Ολυμπιακό να χάνει πολύτιμο έδαφος. Πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά την 4η αγωνιστική και οι αποδόσεις για τον Πρωταθλητή.

Το πλέον συγκλονιστικό πρωτάθλημα των πολλών τελευταίων ετών συνεχίζεται, με τέσσερις αγωνιστικές να έχουν διεξαχθεί στα Playoffs και άλλες έξι να απομένουν ώστε να κριθεί ο τίτλος του Πρωταθλητή στη Super League.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ με τις νίκες τους απέναντι σε Ολυμπιακό και Άρη εξακολουθούν να βαδίζουν χέρι-χέρι, με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν σημαντικό έδαφος και τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί, σε μια κούρσα με συνεχείς ανατροπές, στην οποία έχουμε να δούμε πολλά ακόμα.

Τα αποτελέσματα της 4ης στροφής του μίνι πρωταθλήματος άλλαξαν και τα δεδομένα όσον αφορά τις αποδόσεις για την κατάκτηση της κούπας, με την ΑΕΚ να είναι πρώτο φαβορί βάσει απόδοσης, αλλά τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPER LEAGUE

Playoffs super league novibet

*Πρέπει να σημειωθεί πως σε περίπτωση ισοβαθμίας, πρώτα μετρούν τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια (σε κανονική περίοδο και Playoffs), στη συνέχεια η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια και εφόσον υπάρχει ισορροπία και στις 2 προϋποθέσεις, τελικό κριτήριο είναι η θέση που κατείχαν στην κανονική περίοδο.

 


ΑΕΚ: Πρώτο φαβορί για το Πρωτάθλημα σε απόδοση 2.00 στη Novibet

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα «τρέχει» το μεγαλύτερο σερί στη διαδικασία των Playoffs για να βρεθεί στην κορυφή, καθώς μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στην «Αγιά Σοφιά» έχει νικήσει κατά σειρά ΠΑΟΚ (0-1), Βόλο (0-1) και Άρη (3-1), έχοντας 69 βαθμούς, όσους και ο Παναθηναϊκός.

Η «Ένωση» με μεγάλο όπλο τη Νέα Φιλαδέλφεια και την πληθώρα λύσεων συνεχίζει ακάθεκτη.

Στον αγώνα με τον Άρη παρότι τα βρήκε δύσκολα, καθώς οι Θεσσαλονικείς έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο πρώτο ημίχρονο (1-1), βρήκε λύση με χρυσή αλλαγή τον Τσούμπερ.

Ο Ελβετός μπήκε στο 60’ και στο 82’ «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Άρη, για να οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στο «τρίποντο», στην παραμονή στην κορυφή και πλέον με απόδοση 2.00 για την κατάκτηση του τίτλου.

Στις τέσσερις αγωνιστικές που έχουμε διανύσει έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς (10), ενώ έχει περάσει με «διπλό» από την Τούμπα, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο τέλος του «μαραθωνίου».

Την επόμενη αγωνιστική την περιμένει δοκιμασία στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, σε μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση, καθώς σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει και εκεί «διπλό», τότε θα έχει άλλο ένα μεγάλο βήμα τίτλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως θα προηγηθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (12/4), όπου η «προίκα» του 3-0 στην «Αγιά Σοφιά» έχει δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στην ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στα Playoffs

1η αγωνιστική: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0
2η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-1
3η αγωνιστική: Βόλος – ΑΕΚ 0-1
4η αγωνιστική: ΑΕΚ – Άρης 3-1
5η αγωνιστική: Ολυμπιακός – ΑΕΚ (αποδόσεις)
6η αγωνιστική: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (αποδόσεις)
7η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
8η αγωνιστική: ΑΕΚ – Ολυμπιακός
9η αγωνιστική: Άρης – ΑΕΚ
10η αγωνιστική: ΑΕΚ – Βόλος

Super League WINNER novibet

 


Παναθηναϊκός: Σε απόσταση αναπνοής για τον τίτλο σε απόδοση 2.20 στη Novibet

Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και είναι ζωντανός για τον τίτλο, κάτι που έδειξε με εμφατικό τρόπο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (2-0), με το γκολ του Σπόραρ και το αυτογκόλ του Ελ Αραμπί στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρότι έκανε την αναπάντεχη «γκέλα» με τον Βόλο στη Λεωφόρο (0-0) με το χαμένο πέναλτι του Σπόραρ στην εκπνοή, χάνοντας το πλεονέκτημα του +2 που είχε στη σέντρα των Playoffs, αντέδρασε και αφού «άλωσε» το «Κλεάνθης Βικελίδης», υπέταξε τους Πειραιώτες στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Μία νίκη με πειστική εμφάνιση και πολλαπλά οφέλη, καθώς διατήρησε τους «πράσινους» στην κορυφή (69 βαθμοί), ισόβαθμους με την ΑΕΚ, ανέβασε κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση της ομάδας, ενώ βαθμολογικά άφησε πίσω τον Ολυμπιακό (-6) στην κούρσα του τίτλου.

Πλέον η απόδοση του Παναθηναϊκού για να κόψει πρώτος το νήμα είναι στο 2.20, με το «τριφύλλι» να έχει μεγάλο «συν» την άμυνα, καθώς είναι η μοναδική ομάδα στο μίνι πρωτάθλημα που δεν έχει δεχθεί τέρμα σε 4 αγώνες, ενώ είχε την καλύτερη άμυνα και στην κανονική διάρκεια, με 12 γκολ παθητικό.

Την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί άλλη μια δύσκολη μάχη, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ωστόσο η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει δείξει πως δεν φοβάται τις προκλήσεις κι έχοντας ανταπεξέλθει μετά την απώλεια με τον Βόλο, κοιτάζει τη συνέχεια με αισιοδοξία.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στα Playoffs

1η αγωνιστική: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0
2η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Βόλος 0-0
3η αγωνιστική: Άρης – Παναθηναϊκός 0-1
4η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-0
5η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (αποδόσεις)
6η αγωνιστική: Βόλος – Παναθηναϊκός (αποδόσεις)
7η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
8η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
9η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
10η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Άρης

 


Ολυμπιακός: Έχασε έδαφος για την κούπα, σε απόδοση 7.00 στη Novibet

Ο Ολυμπιακός ήταν αναμφίβολα ο χαμένος της 4ης αγωνιστικής, με την ήττα στη Λεωφόρο να τον αφήνει πίσω στην κούρσα.

Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό είδε το αήττητο που «έτρεχε» εδώ και 21 αγώνες στη Super League να τελειώνει στο ντέρμπι, με τις αδυναμίες του στα μετόπισθεν να του κάνουν ζημιά.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε μεγάλο λάθος για την εμπειρία του στο 28’, γυρνώντας απρόσεκτα την μπάλα, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί ο Σπόραρ και να σκοράρει.

Λάθος έκανε και ο Ελ Αραμπί, ο οποίος τοποθετήθηκε και αντέδρασε λάθος στο κόρνερ του Μπερνάρ και κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη στο 35’.

Το 2-0 ήταν «βουνό» για τους «ερυθρόλευκους», που δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, όπως είχαν κάνει απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πλέον με 63 βαθμούς δεν έχουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Με την ψαλίδα να ανοίγει στους 6 βαθμούς από τους δύο πρωτοπόρους, μεγάλωσε και η απόδοση κατάκτησης του τίτλου από τους «ερυθρόλευκους», η οποία πλέον είναι στο 7.00.

Με αυτά τα δεδομένα το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο Φάληρο είναι δίχως αύριο, ώστε ο Ολυμπιακός να διατηρήσει επαφή τουλάχιστον με τη δεύτερη θέση.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στα Playoffs

1η αγωνιστική: Βόλος – Ολυμπιακός 0-3
2η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Άρης 2-2
3η αγωνιστική: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-1
4η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-0
5η αγωνιστική: Ολυμπιακός – ΑΕΚ (αποδόσεις)
6η αγωνιστική: Άρης – Ολυμπιακός (αποδόσεις)
7η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
8η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
9η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
10η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

 


ΠΑΟΚ: Σε απόδοση 101.00 στη Novibet για το απόλυτο θαύμα

Ο ΠΑΟΚ μετά την πρεμιέρα των Playoffs βρισκόταν σε απόσταση βολής από τους πρωτοπόρους, ωστόσο οι δύο κολλητές ήττες στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό άνοιξαν την ψαλίδα με την κορυφή, η οποία πλέον είναι αρκετά μακριά ώστε να υπάρχουν όνειρα τίτλου.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επανήλθε στις επιτυχίες με το 4-2 επί του Βόλου στην Τούμπα, στο δεύτερο «τρίποντο» του «δικεφάλου» στη διαδικασία των Playoffs, μετά το 1-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Με 60 βαθμούς ο 4ος της κατάταξης ΠΑΟΚ σε πρώτο πλάνο μπορεί να έχει μόνο τον 3ο Ολυμπιακό κι ως εκ τούτου έχει πολλαπλασιαστεί η απόδοση κατάκτησης του τίτλου.

Από το 9.00 που ήταν στην αρχή των Playoffs, πλέον η απόδοση είναι στο 101.00, καθώς το -9 αποτελεί τροχοπέδη στις φιλοδοξίες των «ασπρόμαυρων» στην κούρσα.

Η επόμενη αγωνιστική έχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τους Θεσσαλονικείς να καλούνται να μην απογοητευτούν από τη διαφορά και να επαναλάβουν τις εμφανίσεις που έκαναν απέναντι στους «πράσινους» στον δεύτερο γύρο στη Λεωφόρο (0-3) και στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Novibet (2-0, 1-1).

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στα Playoffs

1η αγωνιστική: Άρης – ΠΑΟΚ 1-2
2η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-1
3η αγωνιστική: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-1
4η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Βόλος 4-2
5η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (αποδόσεις)
6η αγωνιστική: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (αποδόσεις)
7η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Άρης
8η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
9η αγωνιστική: Βόλος – ΠΑΟΚ
10η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ