el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Survivor Στοίχημα – Προγνωστικά – Αποδόσεις

Το Survivor Στοίχημα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο διαδίκτυο και ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο.

Κορυφώνεται η αγωνία και το κοινό έχει ταυτιστεί με αρκετούς παίκτες με ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιτερ. Τα Fan Club, τα προγνωστικά και τα σπόιλερ είναι ασταμάτητα σε καθημερινή βάση.

Το πιο επιτυχημένο ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση επιφυλάσσει ανατροπές σ’ ένα παιχνίδι επιβίωσης όπου τα αθλήματα σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του κάθε παίκτη εκτοξεύουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Οι τηλεθεατές αναμένουν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις, αφού με την είσοδο των νέων παικτών έχει προστεθεί ίντριγκα και τα νεύρα αρκετών είναι τεντωμένα.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την πείνα που επικρατεί σε Διάσημους και Μαχητές στον Άγιο Δομίνικο έχουν φέρει και ακραίες αντιδράσεις με αποτέλεσμα η τηλεθέαση να παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Στοίχημα στο Survivor

To στοίχημα στο Survivor αποτελούσε στο παρελθόν μια από τις πιο hot αναζητήσεις στην πλατφόρμα της Novibet.

Ωστόσο με δεδομένο ότι τα γυρίσματα στον Αγιο Δομίνικο πραγματοποιούνται δύο μέρες πριν την προβολή των επεισοδίων και οι διαρροές είναι σε καθημερινή βάση, ο στοιχηματισμός στο δημοφιλέστερο ριάλιτι απαγορεύτηκε βάσει και της υπάρχουσας νομοθεσίας.

Η κόντρα ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους κορυφώνεται και το ανακάτεμα των ομάδων αποκάλυψε τόσο τις πραγματικές φιλίες, όσο και τις λυκοφιλίες.

Η παρέα που είχε σχηματιστεί ανάμεσα σε Σοϊλέδη, Ναυσικά και Ρουβά διασπάστηκε και με την είσοδο του Τάκη Καραγκούνια η παραγωγή πρόσθεσε ένταση στο παιχνίδι, τόσο στα αγωνίσματα όσο και στην καλύβα.

Ο νέος «μισθοφόρος» του Survivor, λόγω χαρακτήρα τσακώθηκε αρκετές φορές με συμπαίκτες και αντιπάλους, με αποτέλεσμα να δεχθεί κριτική ακόμη και από τον πιο ενωτικό παίκτη του Survivor, τον Άρη Σοϊλέδη.

Ωστόσο, τα όσα διαδραματίστηκαν με την είσοδο και προσαρμογή του Τάκη Καραγκούνια στο παιχνίδι αποτελούν… χάδι μπροστά σε αυτά που ακολούθησαν με την έλευση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ!

Ο 37χρονος makeup artist μπήκε στην ομάδα των Μπλε και με την είσοδό του ξεκίνησαν να σκάνε βόμβες.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι καθημερινά δέχεται bullying και ότι οι συμπαίκτες του συνεχώς τον αντιμετωπίζουν με κακία, ενώ το επιχείρημα από την αντίπερα όχθη είναι ότι ο Κωνσταντίνος «λέει συνεχώς ψέματα και του αρέσει να γίνεται θύμα για να προκαλέσει τη συμπάθεια του κοινού».

Το θερμόμετρο της έντασης βρίσκεται στο κόκκινο, με τον Κωνσταντίνο να έχει προκαλέσει την οργή όλων και να ρίχνει συνεχώς λάδι στη φωτιά με εκφράσεις «με μισούν επειδή τους λέω την αλήθεια και τους έχω ξεβρακώσει».

Μάλιστα, στο επεισόδιο της Δευτέρας (11/4) ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, με τον «μισθοφόρο» να αποκαλεί «τοξικό» τον Κωνσταντίνο και τον τελευταίο να απαντάει «είσαι τραμπούκος». Επίσης, οι Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ταλάντσεβ έχασαν την ψυχραιμία τους και τόνισαν ότι ο 37χρονος makeup artist «είναι ανήθικος» και δεν μπορούν πλέον να συμβιώσουν μαζί του.

Με βάση όλα τα παραπάνω ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι υποψήφιος για αποχώρηση, αφού ψηφίστηκε απ’ όλους στην Μπλε ομάδα.

Μάλιστα, οι συμπαίκτες του στο συμβούλιο της Δευτέρας εκλιπαρούσαν το κοινό να στηρίξει τους υπόλοιπους τρεις υποψήφιους (Στέλλα Ανδρεάδου, Νίκο Γιάννη, Νίκος Αντωνόπουλο) και να δείξει την πόρτα της εξόδου στον 37χρονο makeup artist.

Στις οθόνες μας διαδραματίζεται ένα παιχνίδι που συνδυάζει τακτική και ίντριγκα. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπορεί να πει κανείς ότι κέρδισε τη μάχη από τον Καραγκούνια, αφού έφυγε από το παιχνίδι μια βδομάδα αργότερα. Ωστόσο, ο ίδιος δεν κατάφερε να βγει νικητής στη μονομαχία του με τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο τελευταίος σαν άλλος Τριαντάφυλλος έστειλε σπίτι του έναν ακόμη παίκτης και πλέον βρισκεται στη 10αδα.

Απτόητος μοιάζει και ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ οι παίκτες που συνεχίζουν από την αρχή του παιχνιδιού είναι η Ασημίνα, ο Σπύρος και η Βρισιήδα.

Στοίχημα Survivor

Update 26/5/22

Τα πάνω κάτω ήρθαν στα τελευταία επεισόδια στον Άγιο Δομίνικο. Καραγκούνιας, Ναυσικά και Κωσταντίνος Εμμανουήλ επέστρεψαν στην Ελλάδα και πλέον το ανακάτεμα της τράπουλας από την παραγωγή δείχνει οτι μπαίνουμε στην τελική ευθεία.

Η Ναυσικά λόγω υγείας αποτέλεσε παρελθόν, ενώ οι δύο υπόλοιποι παίκτες είδαν την πόρτα της εξόδου από το κοινό.

«Στο Survivor πήγα γιατί ήθελα να εκτιμήσω τη ζωή και να ζήσω την περιπέτεια. Για να έχω σώας τας φρένας, έπρεπε να μην παίρνω τα πράγματα στα σοβαρά. Στην πραγματικότητα έχω τεράστιο θέμα με το φαγητό και είναι νευρική, εκεί είχα υπομονή μεγατόνων»
«Ο Μαρτίκας θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, να βγάζει λόγους στο συμβούλιο… Είναι drama queen», δήλωσε η Ναυσικά

Η ιστορία αγάπης που διαδραματίστηκε ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισιήδα μπήκε στον πάγο μετά από έναν τσακωμό του Σπύρου στην προσπαθειά του να υπερασπιστεί τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Η Βρισιήδα δέχθηκε λεκτική επίθεση από τον φαρμακοποιό κι εκείνη τον απείλησε με χαστούκι.

Τελικά τα μαύρα σύννεφα στη σχέση τους έγιναν καταιγίδα με την Βρισιήδα στο συμβούλιο να δήλώνει «θέλω να φύγει ο Σπύρος», όμως το κοινό να δείχνει την έξοδο στον Εμμανουήλ.

Ο Κωνσταντίνος δάκρυσε, όμως στον αποχαιρετισμό του κάλεσε όλους τους παίκτες το καλοκαίρι στη Μύκονο!

Απο εδώ και στο εξής μπαίνουμε στην τελική ευθεία του παιχνιδιού αφού έχουν απομείνει μόλις 10 παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα το Survivor θα γίνει ατομικό και με στόχο το φινάλε μέχρι το τέλος Ιουνίου.


Update 10/5/22

Ωστόσο, τη «μάχη» της ίντριγκας τις τελευταίες ημέρες (2-11/5) δείχνει τελικά να την κερδίζει ο Καραγκούνιας. Ο μισθοφόρος είναι σημείο αναφοράς στις δύο καλύβες και λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα φέρνει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε ότι ουσιαστικά ήταν εκείνος που τα… βρήκε με την Βρισηίδα και ουσιαστικά έβαλαν στον Τάκο τη Σοφιάνα, η οποία αποχώρησε την περασμένη βδομάδα!

Ο Καραγκούνιας με την έκφραση «όποιος μου πήρε τα παπούτσια του γ… το σπίτι» ήταν αυτός που έριξε λάδι στη φωτιά και ουσιαστικά έστειλε σπίτι του τον Τσακατσούκα.

Ο Κατσαούνης αντέδρασε άσχημα χτύπησε τον μισθοφόρο με αποτέλεσμα η παραγωγή να αποφασίσει την αποβολή του από το παιχνίδι χωρίς καν να υπάρξει συμβούλιο. Ο «Κατς» επέστρεψε ήδη στην Αθήνα, αφού ο Ατζούν λόγω της χειροδικίας σε παίκτη του έβγαλε κόκκινη κάρτα. Αναμφισβήτητα ο Τσακατσούκας παραβίασε έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, αφού κανείς από την παραγωγή δεν επιθυμεί το παιχνίδι να γίνει ρινγκ.

Μετά τη συγκεκριμένη απόφαση οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αγωνίσματα κι εκεί η αγωνία εκτοξεύθηκε με τον Τάκη Καραγκούνια να παραμένει στο επίκεντρο και να δέχεται τα βέλη όλων.

Όπως ειναι φυσικό η πείνα και η ίντριγκα έχει τεντώσει τα νεύρα αρκετών παικτών. Συχνά βλέπουμε και ξεσπάσματα στους στίβους μάχης. Η έκρηξη του Στάθη Σχιζα μετά από ήττα, ήταν χαρακτηριστική στο παρακάτω Video.


Προγνωστικά Survivor

Survivor Update 24/5/2022

Τις τελευταίες δύο βδομάδες το Love story ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα και Βρισηίδα τράβηξε τα βλέμματα του κοινού και οι εντάσεις έχουν πλέον μειωθεί μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.

Πλέον επόμενος στόχος όλων είναι να φύγει και ο Κωνστανίνος Εμμανουήλ, ο οποίος από αρκετούς παίκες χαρακτηρίζεται εγωϊστής και συχνά σκορπάει ίντριγκα.

Από ότι φάνηκε οι δύο ομάδες μετά τα αγωνίσματα λειτούργησαν με αγωνιστικά κριτήρια κι έβαλαν στον ντάκο τους Σπύρο Μαρτίκα και Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο φαρμακοποιος μοιάζει ανίκητος και φαβορί για να επιστρέψει στην Ελλάδα είναι ο Κωνστανίνος Εμμανουήλ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ θΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (25/5)


Survivor Update 10/5/2022

Στον στίβο μάχης κόκκινοι και μπλε πανηγύρισαν από μια νίκη και αντίστοιχα Ναυσικά και και Καραγκούνιας κέρδισαν τις ασυλίες. Στο συμβούλιο οι «μαχαιριές» δεν έλειψαν με αποτέλεσμα να τεθούν υποψήφιοι η Ασημίνα και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Ναυσικά να δείξει με… αγάπη τον Απόστολο Ρουβά.

Ωστόσο, το καλύτερο το κρατούσε για το τέλος ο Καραγκούνιας, ο οποίος με το κολιέ ασυλίας στο λαιμό αποφάσισε να βγάλει υποψήφιο τον Άρη Σοϊλέδη.

Πλέον η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο μυρίζει μπαρούτι, αφού στον τάκο είναι δύο τοπ φαβορί (Ασημίνα- Σοϊλέδης) κόντρα σε δύο θεωρητικά αουτσάιντερ. Ο Ρουβάς έχει το δικό του κοινό, ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δείχνει να ανεβάζει τις μετοχές του κατακόρυφα, αφού σε όλες τις προηγούμενες μάχες αποχώρησης το κοινό τον κράτησε μέσα στο παιχνίδι.

Με βάση όλα τα παραπάνω το αποτέλεσμα της αποχώρησης (11/5) θα κριθεί στις λεπτομέρειες

ΠΡΟΒΛΕΨΗ Ο ΡΟΥΒΑΣ θΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (11/5)

Στα μακροχρόνια θα διατηρήσουμε την επιλογή μας για Νικητή του φετινού Survivor τον Άρη Σοϊλέδη, αφού ο ποδοσφαιριστής αντέχει..


Survivor Update 11/4/2022

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μοιάζει να είναι το πρώτο φαβορί για αποχώρηση την Τετάρτη (14/12). Ο 37χρονος έχει δημιουργήσει αρνητικό κλίμα τόσο μέσα στην ομάδα του, όσο και στο κοινό που παρακολουθεί το επιτυχημένο παιχνίδι.

Ωστόσο, το γεγονός ότι Κωνσταντίνος έχει φέρει ένταση, ίντριγκα και ξεκατίνιασμα δεν σημαίνει ότι θα τον οδηγήσει στην έξοδο.

Ο make up artist διαθέτει το κοινό για να νικήσει τους σαφώς πιο άσημους παίκτες Νίκο Γιάννη ή Νίκο Αντωνόπουλο κι αυτό αποδείχθηκε και στην περασμένη ψηφοφορία. Ενημερωθείτε για προγνωστικά για το στοίχημα σε όλα τα αθλήματα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (13/4)

Το ενδιαφέρον στο Survivor θα φουντώσει ακόμα περισσότερο μετά το party της ένωσης. Οι ομάδες θα ενωθούν, οι ισορροπίες θα αλλάξουν και αναμφισβήτητα θα δημιουργηθούν νέες συμπάθειες και υποομάδες. Οι νεότεροι παίκτες έχουν μειονέκτημα με δεδομένο ότι δεν έχουν ζήσει τις 110+ μέρες στο παιχνίδι και αυτό θα στοιχίσει…

Η Μπλε ομάδα μετά τον τραυματισμό του Άρη Σοϊλέδη στον ώμο μοιάζει πληγωμένη κι έχασε κάποιες νίκες που πιθανόν να είχαν αλλάξει και τις ισορροπίες τις τελευταίες δύο βδομάδες. Αργά ή γρήγορα ο Σοϊλέδης θα επιστρέψει δριμύτερους στους στίβους μάχης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είναι, όπως έχουν παραδεχθεί συμπαίκτες και αντίπαλοι, ο καλύτερος παίκτης του φετινού Survivor στα αθλήματα. Παράλληλα, ο χαρακτήρας τους είναι ενωτικός με έντονα τα στοιχεία του «ευ αγωνίζεσθαι» και οι περισσότεροι διακρίνουν έναν παίκτη δίκαιο που παίζει για την ομάδα.


ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΙΚΗΤΗΣ SURVIVOR 2022 ΑΡΗΣ ΣΟΪΛΕΔΗΣ

Θα τολμήσουμε και μια πρόβλεψη για την τελική τριάδα του Survivor.

Αναφερθήκαμε παραπάνω στο προφιλ του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος είναι πρώτο φαβορί για να γίνει ο νέος νικητής του Survivor.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία είναι και σύντροφος του Χρήστου Δάντη, είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες μέσα στο παιχνίδι και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σε στίβους μάχης μοιάζει ικανή να τα βάλει και με άντρες.

Αξίζει να κυνηγήσουμε και μια έκπληξη για την τελική τριάδα. Ο Σπύρος Μαρτίκας από την εκκίνηση του φετινού Survivor πρωταγωνιστεί (σχεδόν) σε κάθε διαδικασία αποχώρησης, όμως συνεχώς βγαίνει νικητής και παραμένει στο παιχνίδι.

Ο φαρμακοποιός έχει δημιουργήσει το δικό του ένθερμο κοινό, με αποτέλεσμα κάποιοι να διστάζουν πλέον να τον οδηγήσουν και στον ντάκο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΟΪΛΕΔΗΣ, ΑΣΗΜΙΝΑ, ΜΑΡΤιΚΑΣ


Survivor Update 19/4/2022

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 18/4/22 η κατάσταση ξέφυγε και όπως σας είχαμε ενημερώσει από την περασμένη βδομάδα έγιναν ανατροπές.

Ο Κωνστατίνος Εμμανουήλ- προς έκπληξη όλων- κέρδισε την ασυλία και το είπε και το έκανε … έβαλε φωτιά στο συμβούλιο. Ο make up artist υπέδειξε τον Άρη Σοϊλέδη υποψήφιο για αποχώρηση, ενώ από την κάλπη βγήκε η Σοφιάνα (με 5-4 έναντι της Βρισηίδας). Από την Κυριακή στους κόκκινους είχε βγει υποψήφιος για να αποχωρήσει ο Γιώργος Κατσαούνης και τη Δευτέρα η Ναυσικά που είχε το αγαλματάκι ασυλίας έδειξε την Τζο.

Η παραπάνω εξέλιξη έφερε έκρηξη στην μπλε ομάδα. Σοφιάνα και Σοϊλέδης κατηγόρησαν ανοιχτά Βρισηίδα και Τάκη Καραγκούνια για στήσιμο της ψηφοφορίας με αποτέλεσμα να ακουστούν σκληρές εκφράσεις.

Μάλιστα, η κατάσταση ανάμεσα σε Σοϊλέδη και Καραγκούνια ξέφυγε με ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς και αμφότεροι έχασαν την ψυχραιμία τους με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιανός να τους βγάλει εκτός συμβουλίου για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Σοϊλέδης είπε «θέλω να φύγω τώρα από το Survivor δεν μπορεί ο Τάκης να με προσβάλει μετά από τόση μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο» και ο Καραγκούνιας μεταξύ άλλων του απάντησε «είσαι ένας αληταράς με έπαρση».

Αμφότεροι δεν πιάστηκαν στα χέρια διότι τους χώρισαν άνθρωποι της παραγωγής και όπως φάνηκε από το τρέιλερ της σημερινής ημέρα (19/4) ο Σοϊλέδης δεν έκανε πράξη την απειλή του να φύγει εθελοντικά, όμως η ένταση θα συνεχιστεί και στην καλύβα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (19/4) αναμένουμε μια ηχηρή αποχώρηση. Οι Σοϊέδης, Κατσαούνης δείχνουν να έχουν μεγαλύτερο κοινό και πρόβλεψή μας είναι ότι θα αποχωρήσει μια εκ των Σοφιάνα ή Τζο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τζο έχει αντέξει δύο φορές, ενώ η Σοφιάνα δεν έχει παράδοση στις ψηφοφορίες. Προβλέπουμε νέο σεισμό και η αποχώρηση που θα αφήσει πίσω της ίντριγκα στο επεισόδιο της Τρίτης.

Ποιος παίκτης θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο ;

ΠΡΟΒΛΕΨΗ Η τζο ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ (19/4)


Αποδόσεις Survivor (Update 27/5/2022)

Όπως προαναφέρθηκε, πλέον δεν είναι διαθέσιμες για τις στοιχηματικές εταιρίες αποδόσεις για το Survivor.

Ωστόσο, ως γνήσιοι fan του Survivor θα δώσουμε τις δικές μας εικονικές αποδόσεις για το μεγάλο παιχνίδι στον Αγιο Δομίνικο.

Νικητής Survivor 2022 – Mακροχρόνια

Σοϊλέδης 2.80
Ασημίνα 4.80
Μαρτίκας 5.00
Ταλάντσεβ 9.00
Βρισηίδα 13.00
Θωμαΐς 15.00
Στέλλα 18.00
Στάθης 12.00
Σταυρούλα 18.00
Νίκος Γιάννης 15.00

Survivor Αποχώρηση (Update 27/5/22)

Σας παρουσιάζουμε τις τελευταίες αποχωρήσεις του Survivor

Στις 25/5 αποχώρησε από το Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και παρέμεινε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στις 19/5 αποχώρησε από το Survivor ο Τάκης Καραγκούνιας και παρέμειναν οι Στάθης και Σπύρος.

Στις 11/5 αποχώρησε από το Survivor o Απόστολος Ρουβάς και παρέμειναν οι Άρης, Ασημίνα, Εμμανουήλ.

Στις 5/5 αποχώρησε από το Survivor η Σοφιάνα και παρέμειναν οι Σοφιάνα, Σοϊλέδης, Κατσαούνης.

Στις 19/4 αποχώρησε από το Survivor η Τζο και παρέμειναν οι Σοφιάνα, Σοϊλέδης, Κατσαούνης.

Στις 13/4 αποχώρησε από το Survivor o Νίκος Αντωνόπουλος και παρέμειναν οι Κωνσταντίνος, Στέλλα και Νίκος Γιάννης.

Στις 7/4 αποχώρησε η Ευρυδίκη και παρέμειναν στο Survivor ο Κωνσταντίνος και η Βρισηίδα.

Στις 31/3 αποχώρησε η Μυριέλλα και παρέμειναν στο παιχνίδι ο Ρουβάς και η Τζο.

Στις 24/3 αποχώρησε ο Ανδρέας και συνέχισαν οι Καραγκούνιας, Μαρτίκας, Μυριέλλα.

Στις 17/3 αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο και παρέμειναν στο Survivor οι Τζο, Βρισηίδα, Μαρτίκας.

Στις 10/3 αποχώρησε ο Σάββας Κάλφας και συνέχισαν ο Μαρτίκας και η Σταυρούλα.


Νικητές Survivor

To παρελθόν στο Survivor είναι πλούσιο. Το πιο επιτυχημένο ριάλιτι μπήκε στη ζωή μας το 2003 και πλέον βρισκόμαστε στον 9ο κύκλο. Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι από το 2017 είδε το παιχνίδι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο να χτυπάει εξωπραγματικά νούμερα επί ελληνικού εδάφους και συνεχίζει να μας σερβίρει ένα show που εμπεριέχει μονομαχίες, αθλήματα, ίντριγκα και κουτσομπολιό.

Αναμφισβήτητα το come back του Survivor το 2017 με πρωταγωνιστή και νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο έσπασε τα κοντέρ…

Οι νικητές του Survivor

2003: Ευαγγελία Δερμετζόγλου
2004: Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης
2006: (Ελλάδα Τουρκία): Ντέρια Ντουρμουσλάρ
2010: Βαγγέλης Γερασίμου
2017: Γιωργος Αγγελόπουλος (Ντάνος)
2018: Ηλίας Γκότσης
2019: Κατερίνα Δαλάκα
2020-21: Σάκης Κατσούλης


Survivor Στατιστικά

 

Δείτε τα ανανεωμένα στατιστικά του Survivor 2022 ΕΔΩ

Δείτε τα πιο δημοφιλή tweet στο #SurvivorGR

Δείτε το επίσημo Instagram του Survivor. 


Διαβάστε ακόμα…

Οι 10 αθλητές που θα θέλαμε να δούμε στο Survivor

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ