el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σφιόντεκ – Γκοφ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/06/2022

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε! Η Ίγκα Σφιόντεκ και η Κόκο Γκοφ έκαναν το βήμα στον τελικό του Ρολάν Γκαρός στο ταμπλό των γυναικών και τώρα είναι έτοιμες για τη μεγάλη μονομαχία (16:00).

Ακόμη ένα «αέρινο» πέρασμα έκανε η 21χρονη από την Πολωνία που μέχρι στιγμής επιβεβαιώνει τα προγνωστικά, που την ήθελαν να είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει το τουρνουά. Και στον ημιτελικό απέναντι στην Ντάρια Κασάτκινα ήταν εξαιρετική και σφράγισε άνετα (6-2, 6-1) το εισιτήριο της πρόκρισής στον τελικό του Ρολάν Γκαρός για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια.

Από την πλευρά της, η 18χρονη Αμερικανίδα επιβεβαιώνει πως ειδικά στο ταμπλό των γυναικών το τουρνουά προσφέρει παραδοσιακά εκπλήξεις. Τώρα θέλει να την ολοκληρώσει και να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου Grand Slam της γεμάτης υποσχέσεις καριέρας της.

Με 250+ στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το παιχνίδι της Ίγκα Σφιόντεκ κόντρα στην Κόκο Γκοφ για τον τελικό του Ρολάν Γκαρός γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Οι μεγάλες αναμετρήσεις παίζουν εδώ σε Live Streaming, με ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Ρολάν Γκαρός!

 


Σφιόντεκ – Γκοφ: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/06/2022

Ακόμη ένα «σκούπισμα» στον δρόμο της προς την κατάκτηση του δεύτερου Ρολάν Γκαρός της καριέρας της έκανε η Ίγκα Σφιόντεκ στα ημιτελικά. Παίζοντας σε ακόμη ένα παιχνίδι τένις υψηλού επιπέδου το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το καθαρό 2-0 σετ με 6-2 και 6-1!

Η Πολωνή μέσα σε 65 λεπτά σημείωσε 22 winners, ενώ έκανε μόλις 13 αβίαστα λάθη. Η μοναδική στιγμή χαλάρωσης, όταν από το γρήγορο 2-0 στο ξεκίνημα του πρώτου σετ είδε την αντίπαλό της να την ισοφαρίζει στα games (2-2), δεν την επηρέασε. Αντίθετα, ανέβασε στροφές και κάνοντας δικά της τα 10 από τα 11 επόμενα games έφτασε στην 34η διαδοχική νίκη της καριέρας της ισοφαρίζοντας το σερί της Σερένα Γουίλιαμς από το 2013.

Τώρα, αν τα καταφέρει στον τελικό θα κατακτήσει τον 6ο σερί τίτλο της μετά τη Ντόχα, το Ίντιαν Γουέλς, το Μαϊάμι, τη Στουτγκάρδη και τη Ρώμη και με την 35η νίκη της θα ισοφαρίσει το καλύτερο σερί για τον 21ο αιώνα, το οποίο κατέχει η Βίνους Γουίλιαμς από το 2000.

«Είμαι ακόμη πιο χαρούμενη με την απόδοση σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Νιώθω ότι το παιχνίδι μου γίνεται ακόμη πιο σταθερό. Νιώθω ότι παίζω καλύτερα σε κάθε ματς. Βλέποντας πώς εξελίσσεται το παιχνίδι μου σε κάθε αγώνα, είναι κάτι που μου δίνει πολλές ελπίδες και είμαι περήφανη για τον εαυτό μου», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφερόμενη στην αίσθηση που έχουν κάνει οι τρομερές εμφανίσεις της είπε:

«Προσπαθώ να μην το κρατάω μέσα μου και να μιλήσω με όλη την ομάδα για αυτό. Είναι ωραίο που έχω ανθρώπους γύρω μου που εμπιστεύομαι και μπορώ απλώς να μιλήσω για κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος. Αλλά σίγουρα οι συζητήσεις που έχω πριν από τον αγώνα είναι πραγματικά χρήσιμες, τόσο από τον προπονητή, όσο και από την ψυχολόγο μου. Έχουμε ήδη αυτό το είδος ρουτίνας που λειτουργεί τέλεια και προσπαθούμε να το κρατήσουμε».

«Είναι ωραίο συναίσθημα γιατί μπορεί να σου συμβεί και το αντίθετο. Άλλοι παίκτες όταν προκρίνονται σε μεγαλύτερους γύρους είναι πιο αγχωμένοι. Εργάζομαι αρκετά σκληρά για να το αποφύγω αυτό. Μου φάνηκε προφανές ότι το σερί μπορεί να τελειώσει σύντομα. Οπότε ήθελα απλώς να το κάνω βήμα-βήμα. Δεν είχα ακριβείς στόχους σε αυτό το τουρνουά».

swiatek gauf2 novibet

Από την πλευρά της, η Κόκο Γκοφ συνεχίζει να ανατρέπει τα εις βάρος της προγνωστικά και συνεχίζει «τρένο» για το μεγάλο της όνειρο! Η 18χρονη θα βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικό Major τουρνουά, ενώ έγινε η νεότερη που καταφέρνει κάτι τέτοιο ύστερα από τη Μαρία Σαράποβα στο Γουίμπλεντον του 2004!

Και στον ημιτελικό κατάφερε να διατηρήσει το τρομερό σερί της, αφού πήρε ακόμη μία πρόκριση χωρίς να έχει χάσει ούτε ένα σετ στη διοργάνωση! Η Μαρτίνα Τρεβιζάν μπορεί να πήρε μόλις τέσσερα σετ (6-3, 6-1), όμως ζόρισε αρκετά την Αμερικανίδα που έδειξε να έχει και ισχυρό χαρακτήρα για να φτάσει στην πρόκριση ύστερα από μία καθαρή νίκη σε 82 λεπτά!

Η μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι της που οδηγεί τους αντιπάλους της σε λάθη θα είναι το όπλο της στον τελικό μαζί με τους πόντους που έχει δείξει πως μπορεί να κερδίζει πίσω από το σερβίς της. Αν τα καταφέρει στον τελικό θα κάνει νέο career high στην κατάταξη φτάνοντας την 8η θέση! Μπήκε στο Tour από την 23η και έχει κερδίσει ήδη δέκα θέσεις φτάνοντας το Νο13.

«Νομίζω ότι είμαι λίγο σοκαρισμένη αυτή τη στιγμή. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω μετά το ματς… Για μένα είναι λίγο δύσκολο γιατί όταν παίζω απέναντι σε παίκτριες όπως η Τρεβιζάν χρειάζεται να έχω ακόμη μεγαλύτερη υπομονή στο παιχνίδι μου για να τα καταφέρω.

Ως Αμερικανίδα είναι πολύ λογικό να έχω μεγαλώσει χτυπώντας δυνατά και μερικές φορές έπρεπε να υπενθυμίσω στον εαυτό μου ότι δεν είμαι μόνο εγώ αυτή που πρέπει να επιτεθεί. Με την Μαρτίνα έπαιξα πριν από δύο χρόνια και έχασα, οπότε ήξερα πόσο δύσκολο είναι να παίζεις απέναντί της, ειδικά στο χώμα».

Για την πρώτη της συμμετοχή σε τελικό τόνισε: «Θα είμαι χαρούμενη ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στον τελικό. Οι γονείς μου θα συνεχίσουν να με αγαπούν. Απλώς πρόκειται να το αντιμετωπίσω ως ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ναι, είναι ένας τελικός Grand Slam, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο τώρα, ειδικά στις ΗΠΑ, πολλά πράγματα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, οπότε νομίζω ότι δεν είναι σημαντικό να αγχώνεσαι για έναν αγώνα τένις».

swiatek gauf3 novibet

Σφιόντεκ – Γκοφ: Προγνωστικά 04/06/2022

Ο μεγάλος τελικός έχει και μεγάλο φαβορί. Σωστά, αφού η Σφιόντεκ αυτή την περίοδο δεν έχει αντίπαλο. Έχει όμως άραγε βρει απέναντί της τενίστρια που έχει τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση όσο η Γκοφ;

Η 18χρονη σαφώς και δεν θα έχει εύκολο έργο, όμως το μυαλό της μέχρι στιγμής στη διοργάνωση δεν έχει «χαλάσει» ούτε ένα δευτερόλεπτο και για αυτό έχει εξασφαλίσει πανάξια τη συμμετοχή της στον τελικό.

ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝ Η ΓΚΟΦ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟ ΑΓΧΟΣ. ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΣΕΤ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 2,75 ΣΤΗ ΝOVIBET.

swiatek-gauf4-novibet

Στις Special αγορές μπορούμε να βρούμε και μια ενδιαφέρουσα επιλογή για την Σφιόντεκ. Είναι τελικός, ένα έξτρα άγχος και πίεση θα υπάρχει, όμως η Πολωνή δεν φαίνεται να τη νιώθει.

Μέχρι στιγμής στο τουρνουά μπορεί να έχει γράψει 131 αβίαστα λάθη (21.8 μ.ο), ωστόσο, αν εξαιρέσει κανείς το ματς με την Ζενγκ, όπου ήταν το μοναδικό που βρέθηκε σε μέτρια μέρα, πήγε στα 3 σετ και έγραψε 39, σε όλα τα υπόλοιπα κινήθηκε σε πολύ χαμηλό αριθμό.

ΤΟ UNDER 24,5 ΑΒΙΑΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΣΦΙΟΝΤΕΚ EXEI ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 1,87 ΣΤΗ NOVIBET

swiatek-gauf5-novibet

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ