el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνεργασία Novibet με AΝΤ1+ για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός

Η Novibet σε συνεργασία με το AΝΤ1+ προσφέρει αποκλειστικά τη δυνατότητα σε όσους κάνουν νέα εγγραφή στη Novibet, να παρακολουθήσουν δωρεάν όλους τους αγώνες του Παγκoσμίου, διαθέτοντάς τους συνδρομή* στην υπηρεσία AΝΤ1+.

Από τα μέσα Νοέμβρη έως και την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων (02/12), η Novibet προσφέρει προσφορά γνωριμίας δυο μηνών, δίνοντας τη δυνατότητα στα νέα μέλη της να απολαύσουν όλους τους αγώνες, καθώς και το πλούσιο περιεχόμενο του AΝΤ1+, δωρεάν.

Παράλληλα, η νέα καμπάνια της Novibet για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του κόσμου, είναι στον αέρα, καλώντας τους απανταχού φιλάθλους να μπουν σε ρυθμούς Παγκόσμιου. Έχοντας διαμορφώσει ειδική ενότητα για το Παγκόσμιο εντός της πλατφόρμας της, η Novibet παρέχει την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας για όλο το μήνα της διοργάνωσης.

Η Κίκο Αφεντάκη, Head of Acquisition της Novibet, δήλωσε σχετικά:

«Ενώ όλος ο κόσμος αναμένει με ανυπομονησία την έναρξη του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος, εμείς στη Novibet προετοιμαζόμαστε εδώ και πολλούς μήνες για την έναρξη της διοργάνωσης. Είμαστε πλέον καθόλα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις του κοινού και να παρέχουμε μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία στα μέλη μας, καθώς πέρα από τις δυνατότητες ψυχαγωγίας της πλατφόρμας μας, σε αυτή την διοργάνωση πηγαίνουμε ένα βήμα παραπέρα.

Προσφέροντας αποκλειστικά συνδρομή ΑΝΤ1+ με κάθε νέα εγγραφή, δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ψυχαγωγίας για όσους θέλουν να βιώσουν το φετινό Παγκόσμιο στο μέγιστο! Ευχαριστούμε την ομάδα του  ΑΝΤ1+ για την άψογη συνεργασία στην υλοποίηση του project το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το κοινό».

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Μάθε περισσότερα εδώ.


21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ