el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το Στοίχημα της ημέρας

Η ομάδα του Novibet Blog καθημερινά επιλέγει ένα δυνατό σημείο σε δελεαστική απόδοση. Το «στοίχημα της ημέρας» αφορά ένα μονό σημείο στην καλύτερη τιμή της αγοράς με καθημερινό update ανάλογα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Η πρόταση της ημέρας για το στοίχημα θα προέρχεται απ’ όλα τα αθλήματα, ενώ στο κουπόνι στοιχήματος βρίσκεις όλες τις αναμετρήσεις.


Παναθηναϊκός – Άρης 28/04/2024

Για το στοίχημα της ημέρας θα επικεντρωθούμε στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Playoffs.

Στο «τριφύλλι» αναγνωρίζουν, μετά την ήττα (3-0) από την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά», ότι οι ελπίδες τους για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μειώθηκαν αισθητά, όμως φιλοδοξούν να διεκδικήσουν όσες τους αναλογούν για να καταφέρουν να κόψουν πρώτοι το νήμα.

Η νίκη για τους «πράσινους» είναι μονόδρομους και παράλληλα θα περιμένουν γκέλα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για να βελτιώσουν την κατάσταση στην βαθμολογία (ΑΕΚ 75, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ 68, Ολυμπιακός 67, Άρης 49).

terim panathinaikos novibet

Ο Τερίμ λόγω απουσιών θα ανακατέψει την τράπουλα. Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με το Άρη έμειναν οι τιμωρημένοι Γεντβάι, Ακαϊντίν, οι τραυματίες Μπερνάρ, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, ενώ δεν υπολογίζεται ο Αϊτόρ.

Ο Άρης μετακομίζει στην Αθήνα για ένα ακόμη αδιάφορο βαθμολογικά ματς στη διαδικασία των Playoffs. Οι Θεσσαλονικείς παραδέχονται ότι έχουν το μυαλό τους στον τελικό του Κυπέλλου και λειτουργούν με στόχο να είναι στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας στα μέσα Μαΐου.

Ο Άκης Μάντζιος θα κάνει πρόβα της 11αδας του τελικού και θέλει να πληγώσει ψυχολογικά τον Παναθηναϊκό και παράλληλα να του πάρει τον αέρα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη και επιθετικά θα ρισκάρει. Ωστόσο, το γεγονός ότι αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στην άμυνα και ο Άρης βλέπει το ματς σαν πρόβα τελικού «φωτογραφίζει» ανοιχτό ματς με γκολ και από τις δυο πλευρές.

Να σκοραρουν και οι δυο ομάδες στη Λεωφόρο σε αποδοση 2.15


Λειψία – Ντόρτμουντ 27/04/2024✅

Μεγάλο ματς στην Bundesliga ανάμεσα σε Λειψία και Ντόρτμουντ στην 31η αγωνιστική, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε της σεζόν. Οι δύο ομάδες διψούν για τη νίκη, αφού διεκδικούν την 4η θέση στη βαθμολογία που οδηγεί στο Champions League της νέας σεζόν.

Η Λειψία με 59 βαθμούς ουσιαστικά βολεύεται και με την ισοπαλία, όμως κανείς δεν πρόκειται να παίξει με το συγκεκριμένο σκεπτικό. Οι «ταύροι» θα μπουν στο τερέν με στόχο να σκοράρουν και να δείξουν ότι μέσα στην έδρα τους είναι το απόλυτο αφεντικό.

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε έχει εξαιρετικό ρυθμό και στις τελευταίες 7 αγωνιστικές μετράει 6 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ ηττήθηκε τελευταία φορά στις 24 Φεβρουαρίου στο Μόναχο.

Επιθετικά η Λειψία σκοράρει με άνεση και στα τελευταία 3 ματς έχει πετύχει 9 γκολ, ενώ την περασμένη αγωνιστική νίκησε 2-1 στην έδρα της Χάιντενχαϊμ.

Η Ντόρτμουντ με 57 πόντους είναι 5η και στο συγκεκριμένο ματς θα παίξει τα ρέστα της, αφού κινδυνεύει να μην λάβει μέρος στο ερχόμενο Champions League. Την περασμένη αγωνιστική η Ντορτμουντ έπαιξε ένα ακόμη οριακό ματς κόντρα στην Πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν και ισοφαρίστηκε (1-1) στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πάντως, οι Βεστφαλοί σε όσα ματς φέτος έχουν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο έχουν απαντήσει με επιθετικό ποδόσφαιρο και έχουν δικαιωθεί. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League και απέκλεισε την Ατλετικο με νίκη (4-2).

Με δεδομένο ότι η Ντόρτμουντ βολεύεται μόνο με τη νίκη περιμένουμε επιθετικό παιχνίδι. Τέτοιο παρακολουθήσαμε και στον πρώτο γύρο με τη Λειψία να κερδίζει 2-3 και στο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν στο 1-1.

Η βασική μας πρόταση

σκορ οποιαδηποτε στιγμη του αγωνα 1-1 σε αποδοση 2.25 


Λαμία – Παναθηναϊκός 21/04/2024 ➖

Κόβει την ανάσα η 6η αγωνιστική των Playoffs της Super League! Την Κυριακή οι διεκδικητές του τίτλου διψούν για το «τρίποντο» και η βαθμολογική θέση των ομάδων (ΑΕΚ 69, Παναθηναϊκός 68, ΠΑΟΚ 67, Ολυμπιακός 63, Άρης 48) «φωτογραφίζει» μάχες σε όλα τα μέτωπα.

Η Λαμία υποδέχεται (17:00) τον Παναθηναϊκό με στόχο να δώσει «απαντήσεις» μετά την ήττα (3-1) στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μετράει μόνο ήττες στη διαδικασία των Playoffs και φιλοδοξεί να αποδείξει ότι δεν είναι ο σάκος του μποξ. Η Λαμία σε 5 αγωνιστικές έχει δεχθεί 18 γκολ και το γεγονός ότι δεν έχει κίνητρος έχει γυρίσει μπούμερανγκ.

Ο Παναθηναϊκός με τις τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι σε ΑΕΚ (2-1), Άρη (2-0) και Λαμία (3-1) μπήκε γερά στο κόλπο του τίτλου και αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδια σαν «τελικό». Ο Φατίχ Τερίμ στα τελευταία ματς έχει σταματήσει τους πειραματισμούς.

Οι «πράσινοι» έχουν τεράστιο κίνητρο και υποσχέθηκαν να βγάλουν πάνω στο χορτάρι αποφασιστικότητα. Παράλληλα, στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπάρχει και το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί την Τετάρτη. Ο Τερίμ για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία άφησε εκτός απoστολής τους Παλάσιος, Γερεμέγιεφ, Ζέκα. Σε περίπτωση που το «τριφύλλι» δεν παίξει με δύο σέντερ φορ, τότε βασικός θα αγωνιστεί ο Λημνιός.

Το γήπεδο θα είναι γεμάτο με 4500 φίλους του «τριφυλλιού», αφού η Λαμία ανακοίνωσε Sold Out, ενώ στον Παναθηναϊκό θέλουν να εκμεταλλευτούν τον οποιοδήποτε αποτέλεσμα έρθει στο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Αξιοσημείωτη είναι η φόρμα του Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε δυο γκολ την περασμένη βδομάδα και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο «τρίποντο». Ο Μπερνάρ είναι ικανός να αναστατώσει και πάλι την άμυνα των γηπεδούχων.

Η βασική μας πρόταση

ανυτιμε σκορερ μπερναρ σε αποδοση 3.00


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 07/04/2024

Μεγάλο ντέρμπι στο Old Trafford ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ για την 32η αγωνιστική της Premier League.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και μετά την ήττα – αυτοκτονία – με την Τσέλσι ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να αυξήσει τις πιθανότητες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ μας έδειξε στο Λονδίνο ότι είναι μια του ύψους και μια του βάθους και αμυντικά όταν βρεθεί υπό πίεση τα κάνει θάλασσα.

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ έχει τεράστιο κίνητρο για νίκη μέσα στο Μάντσεστερ, αφού πρωταγωνιστεί στη μάχη του τίτλου. Οι «Reds», μετά τις χθεσινές νίκες των Σίτι και Άρσεναλ, σκέφτονται μόνο το «τρίποντο» για να πατήσουν και πάλι μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Λίβερπουλ στην Premier League τρέχει αήττητο σερί 7 αναμετρήσεων και οι ποδοσφαιριστές δείχνουν αποφασισμένοι να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα προκειμένου να αποχαιρετήσουν στο τέλος της σεζόν τον Γιούργκεν Κλοπ απόλυτο θριαμβευτή.

  • Τα 7/8 τελευταία ματς ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ ανεξαρτήτως έδρας έχουν λήξει Over 2.5.
  • Στην Premier League η Γιουνάιτεντ έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία 11 ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (1-4-6).

Η βασική μας πρόταση

νικη λιβερπουλ & Over 2.5 σε αποδοση 2.00


Ντόρτμουντ – Στουτγκάρδη 06/04/2024

Μεγάλο ματς στην Bundesliga ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής το Σάββατο (19.30). Οι δύο ομάδες βρίσκονται εντός 4αδας κι εκεί θέλουν να παραμείνουν, προκειμένου την επόμενη σεζόν να αγωνιστούν στο νέο φορμάτ του Champions League.

Η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα δεν είναι ακόμα τόσο ξεκάθαρη, αφού η Στουτγκάρδη στην 3η θέση έχει 57 βαθμούς, η Ντόρτμουντ ακολουθεί στην 4η με 53 και η Λειψία με 50 τρέχει για προλάβει το Champions League με 50 βαθμούς.

Η Ντόρτμουντ προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη (0-2) στο «Klassiker» με την Μπάγερν και θέλει να συνεχίσει με «τρίποντο» για να παραμείνει σε πλεονεκτικλη θέση σχετικά με το εισιτίριο του Champions League. Στην ομάδα του Τέρζιτ η αυτοπεποίθηση βρίσκεται στα ύψη, ενώ οι Βεστφαλοί προέρχονται από 4 διαδοχικές νίκες και στις 2 από αυτές κατάφεραν να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Η Στουτγκάρδη είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και γι αυτό το λόγο βρίσκεται στην 3η θέση μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Μπάγερν. Οι Σουηβοί τρέχουν αήττητο σερί στην Bundesliga 9 αναμετρήσεων (7 νίκες, 2 ισοπαλίες) και σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση.

Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Ουντάφ τη νέα σεζόν επιστρέψει στην Μπράιτον και η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε καθαρά για οικονομικούς λόγους. Γι’ αυτό το λόγο ενόψει της νέας σεζόν η Στουτγκάρδη ψάχνει επιθετικό και έχει στην κορυφή της λίστας τον Φώτη Ιωαννίδη.

Η δίψα των ομάδων για τη νίκη και το γεγονός ότι η Στουτγκάρδη επιθετικά βγάζει μεγάλη ενέργεια «φωτογραφίζει» ανοιχτό ματς.

  • Στο ματς του πρώτου γυρου η Στουτγκάρδη νίκησε 2-1 την Ντόρτμουντ
  • Τα 3/4 τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στην έδρα της Ντόρτμουντ έχουν λήξει Goal.

Η βασική μας πρόταση

   1-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμη στον αγωνα σε αποδοση 2.30


Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία 06/03/2024 ✅

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Λειψία και οι δύο ομάδες διεκδικούν την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Οι Μαδριλένοι, μετά το υπέρ τους 1-0 στη Γερμανία, έχουν προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά και η πρόκριση μοιάζει με μονόδρομο. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μετράει μόνο νίκες στη φετινή διοργάνωση.

Ιθύνων νους της Ρεάλ είναι ο Μπέλιγχαμ, ο οποίος σε 5 ματς στο Champions League μετράει 4 γκολ και 3 ασίστ. Επιθετικά η Ρεάλ με τους Μπέλιγχαμ, Βινίσιους, Ροντρίγκο διαθέτει ένα εκρηκτικό μείγμα που στο «Μπερναμπέου» δημιουργεί αμέτρητες φάσεις και σκοράρει με άνεση.

Η Λειψία θα παίξει τα ρέστα της στη Μαδρίτη με στόχο την ανατροπή του σκορ και τη μεγάλη έκπληξη. Οι Γερμανοί ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ματς και δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν καθαρά λόγω αστοχίας στην τελική προσπάθεια.

Τα βλέμματα όλων θα είναι καρφωμένα στον Τσάβι Σίμονς, ο οποίος με τα στατιστικά του (2 ασίστ και 2 γκολ) συγκρίνεται με τον Μπέλιγχαμ. Ο Σίμονς μαζί με τους Σέσκο, Οπέντα συνθέτουν μια τριάδα που διαθέτει ταχύτητα και με δεδομένο ότι οι Γερμανοί χρειάζονται γκολ και ανατροπή του σκορ περιμένουμε ότι θα ρισκάρουν.

Οι «κόκκινοι ταύροι» πέρυσι στη φάση των ομίλων αντιμετώπισαν δυο φορές τη Ρεάλ πανηγυρίζοντας μια νίκη με 3-2 στη Λειψία, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα με 2-0 στη Μαδρίτη.

Η βασική μας πρόταση

σκορ 1-1 οποιαδηποτε στιγμη στον αγωνα σε αποδοση 2.55


Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 03/03/2024

Στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, το ερώτημα που επικρατεί είναι αν η Σίτι θα καταφέρει να δείξει και φέτος στη Γιουνάιτεντ ότι αυτή είναι το μεγάλο αφεντικό στην πόλη.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Αγγλίας μπαίνουν στην τελική ευθεία με στόχο να κατακτήσουν και φέτος την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις. Οι ισορροπίες στην κορυφή της Premier League είναι λεπτές και η Σίτι (59 βαθμούς) καίγεται για να παραμείνει στο κυνήγι της Λίβερπουλ (63 βαθμοί).

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει προετοιμάσει την ομάδα του για ένα δυνατό φινάλε και πλέον βλέπει και τον Χάαλαντ να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Νορβηγός στράικερ μοιάζει αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά σ’ ένα ακόμη ντέρμπι της Premier League και αξίζει να αναφέρουμε ότι στο τελευταίο ματς της Σίτι σκόρερ 5 από τα 6 γκολ στην άμυνα της Λούτον στο FA Cup.

Σίγουρα η άμυνα της Γιουνάιτεντ δεν συγκρίνεται με της Λούτον, αλλά ο Χάαλαντ ζει για τα μεγάλα ματς και θα ταλαιπωρήσει τους «κόκκινους διάβολους». Αυτό το έχει αποδείξει περίτρανα στις μονομαχίες του Μάντσεστερ.

  • Στο ματς του πρώτου γύρου (0-3 στο Ολντ Τράφορντ) ο Νορβηγός σταρ της Σίτι σκόραρε δυο γκολ, ενώ στο αντίστοιχο περυσινό (6-3) είχε πετύχει χατ τρικ.

Η βασική μας πρόταση

χααλαντ να σκοραρει 2+ γκολ σε αποδοση 3.40 


Μπάγερν – Λειψία 24/02/2024

Την ωρα που η Λεβερκούζεν τρέχει προς την κατάκτηση του τίτλου στην Bundesliga όλα τα βλέμματα είναι καρφωμένα το Σάββατο (19:30) στο Μόναχο. Εκεί η Μπάγερν υποδέχεται την Λειψία και η αναμέτρηση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον με δεδομένο ότι οι Βαυαροί μοιάζουν με καζάνι που βράζει.

Η σεζόν έχει πάρει άσχημη τροπή στην Μπάγερν, η οποία ναι μεν βρίσκεται στην 2η θέση, αλλά έχει χάσει την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας. Οι Βαυαροί μοιάζουν να τα έχουν χαμένα τόσο σε αγωνιστικό, όσο και επικοινωνιακό επίπεδο.

Οι ήττες (3-0) από Λεβερκούζεν, Λάτσιο (1-0) και το στραπάτσο από την Μπόχουμ (3-2) την περασμένη αγωνιστική έφεραν εκρήξεις. Αρκετοί περίμεναν ότι η διοίκηση θα δείξει άμεσα την πόρτα της εξόδου στον προπονητή Τόμας Τούχελ, όμως ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίσει μέχρι το φινάλε της σεζόν και στη συνέχεια θα βγει το διαζύγιο.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ο Κίμιχ δεν μιλιέται με μέλη του τεχνικού επιτελείου και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η Μπάγερν δεν λειτουργεί σαν ομάδα. Αυτό φαίνειται και πάνω στο τερέν, αφού οι Βαυαροί στα τελευταία ματς έχουν γίνει σάκος του μποξ, δέχονται γκολ με χαρακτηριστική άνεση και δεν θυμίζουν σε τίποτα την ποδοσφαιρική μηχανή του 2023 που σάρωνε τους πάντες.

Ο Τόμας Τούχελ παραμoνή της αναμέτρησης με τη Λειψία επιβεβαίωσε ότι η κατάσταση εντός της ομάδας είναι δύσκολη λέγοντας ότι «δεν είμαι το μοναδικό πρόβλημα μέσα στην ομάδα». Την ίδια ώρα η διοίκηση της Μπάγερν αναζητεί τον επόμενο προπονητή και ο Τσάμπι Αλόνσο της Λεβερκούζεν είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών από το καλοκαίρι.

Η Λειψία βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και το παιχνίδι στο Μόναχο είναι κρίσιμο για τον μεγάλο στόχο που έχει να μπει στην 4αδα του Champions League. Οι «ταύροι» προέρχονται από νίκη (2-0) κόντρα στην Γκλάντμπαχ και στόχους είναι να πανηγυρίσουν μια μεγάλή νίκη που θα τους δώσει την κατάλληλη ώθηση.

Το κλίμα στη Λειψία είναι σαφώς καλύτερο σε σχέση με την κατάσταστη που επικρατεί στους Βαυαρούς, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι πλέον οι φιλοξενούμενοι έχουν χτίσει θετική παράδοση κόντρα στην Μπάγερν.

Συγκεκριμένα στο ματς του πρώτου γύρου οι ομάδες έμειναν στο 2-2, ενώ στο Σούπερ Καπ η Λειψία επικράτησε με σκορ 3-0. Επίσης, πέρυσι η Λείψια θριάμβευσε μέσα στο Μόναχο με σκορ 1-3.

Με όλα τα παραπάνω δεδομένα αξίζει και φέτος να πάμε με τους φιλοξενούμενους.

Η βασική μας πρόταση

νικη λειψια σε αποδοση 4.25      


Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 22/02/2024 ✅

Όπως στην πρώτη αναμέτρηση (2-2) έτσι και στην Φρανκφούρτη οι δυο ομάδες υπόσχονται ένα ανοιχτό ματς στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση στους 16 του Conference League.

Το παιχνίδι στο Βέλγιο είχε τρελό ρυθμό και το γρήγορ 0-2 της Άιντραχτ (μόλις στο 10′) τελικά έγινε 2-2 με τους Βέλγους να μην παρατάνε το παιχνίδι. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση και φέτος σε 7 ευρωπαϊκά ματς έχει μοιράσει 5 Over με 3 νίκες, 3 ήττες και μια ισοπαλία.

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με την πορεία της στα ευρωπαϊκά σαλόνια έχει αποδείξει ότι είναι ικανή να κοιτάξει οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια και μέσα στην Φρανκφούρτη δεν πρόκεται να παίξει μόνο άμυνα. Μετά το 2-2 της πρώτης αναμέτρησης άπαντες κατάλαβαν ότι η Αίντραχτ έχει και αμυντικές αδυναμίες και ο προπονητής Αλεξάντερ Μπλεσίν περιμένει πολλά από τους μεσοεπιθετικούς.

Η Ουνιόν φέτος έχει παίξει συνολικά 10 ματς στην Ευρώπη και στα 6 από αυτά έχει σκοράρει. Μάλιστα σε όσα σκόραρε κατάφερε να μην ηττηθεί. Οπότε οι Βέλγοι ξέρουν ότι η μόνη λύση για να χαμογελάσουν μέσα στην Φρανκφούρτη είναι να βρουν δίχτυα. Όλα τα παραπάνω στοιχεία φωτγραφίζουν ανοιχτό ματς!

Η βασική μας πρόταση

over 2.5 σε αποδοση 1.90


Διαβάσε ακόμα…

Bet of the Day – Δεκέμβριος 2023, Ιανουάριος 2024


Bet of the Day – Νοέμβριος 2023


Bet of the Day – Οκτώβριος 2023

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ