el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βαλένθια – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/12/2022

Σε τροχιά οκτάδας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και στην εκκίνηση της νέας «διοβολοβδομάδας» στην Euroleague έχει ματς αποδείξεων με τη Βαλένθια στην Ισπανία (13/12, 21:45) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Το μεγάλο παιχνίδι της Euroleague παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα.


Βαλένθια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/12/2022

Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς, μετά τις 4 σερί νίκες «σκαρφάλωσαν» στην 8η θέση της βαθμολογίας (ισόβαθμοι 6-6 με τη Μακάμπι) και απέναντι στη Βαλένθια δεν θέλουν να κάνουν πισωγύρισμα.

Οι «πράσινοι» με νίκη θα μπουν για τα καλά στο κόλπο της οκτάδας, ενώ με πιθανή ήττα και με δεδομένο ότι ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά (με Μπαρτσελόνα, Εφες εκτός και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ) θα μπλέξουν σε σαφώς πιο δύσκολο μονοπάτι.

Στο «τριφύλλι» ο ενθουσιασμός έχει εκτοξευθεί στα ύψη μετά την επικράτηση επί της Αρμάνι με 90-77 στην παράταση. Στο παιχνίδι με τους Ιταλούς οι «πράσινοι» επέστρεψαν από την κόλαση και πανηγύρισαν την 4η σερί νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μπέικον με 31 πόντους, ενώ ο Πάρις Λι έκανε ρεκόρ καριέρας στην Euroleague με 22 πόντους και 5 ασίστ.

Την Κυριακή ο Ράντονιτς στο παιχνίδι της Basket League απέναντι στην ΑΕΚ  λειτούργησε με γνώμονα τις δύσκολες αναμετρήσει που ακολουθούν στην Euroleague και ξεκούρασε αρκετούς παίκτες. Ο Παναθηναϊκό νίκησε με 71-57 με τον Πονίτκα να σημειώνει 14 πόντους και να είναι καθοριστικός στο 4ο δεκάλεπτο.

Ο Ράντονιτς έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας, λέγοντας:

«Έχουμε δύο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, το πρώτο με την Βαλένθια, μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Ο Ντούμπλιεβιτς είναι ένα από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε καλά.

Στα προηγούμενα παιχνίδια ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Η σεζόν είναι μεγάλη και υπάρχουν πολλοί αγώνες. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα – βήμα».

Κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού μπηκε ο Γουόλτερς, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση. Αντίθετα ανέτοιμος είναι ο Γκριγκόνις.

Η Βαλένθια αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό σαν «τελικό», αφού με τις 4 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια της βρίσκεται στο 5-7 και πλέον κινδυνεύει να χάσει την επαφή της με την οκτάδα.

Οι «νυχτερίδες» την περασμένη βδομάδα ηττήθηκαν στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι με 84-68. Τη Βαλένθια την διακατέχει άγχος στα εντός έδρας ματς. Χαρακτηριστικά σε 6 ματς μετράει 2-4, ενώ μακριά από την έδρα της έχει σαφώς καλύτερη εικόνα με 3-3.

Ο προπονητής Αλεξ Μούμπρου έχει δημιουργήσει μια ομάδα που τρέχει και σουτάρει ακατάπαυστα τρίποντα. Αυτό σημαίνει ότι αν η Βαλένθια βρει ρυθμό είναι ικανή να διαλύσει οποιαδήποτε ομάδα. Παίκτες κλειδιά είναι οι Πρέπελιτς, Κρις Τζόουνς, Λόπεζ Αροστέγκι, Ριβέρο και Ντούμπλιεβτις!

Ο Μούμπρου παραμονή της αναμέτρησης στάθηκε στην κατάσταση των δύο ομάδων, τονίζοντας: «Ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί αισθητά, διαθέτει εξαιρετική ομάδα και έχει φτιάξει σερί νικών. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε, παίξαμε άσχημα στο Τελ Αβίβ, όμως οι παίκτες μου μπορούν να επιστρέψουν στις εμφανίσεις που έκαναν στην εκκίνηση της σεζόν».

Το «τριφύλλι» έχει αρνητική παράδοση στην έδρα της Βαλένθια και από το 2017 μετράει 3 ήττες (95-83, 94-87, 67-63) σε ισάριθμα παιχνίδια.

Βαλένθια – Παναθηναϊκός: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική

Η Βαλένθια την περασμένη αγωνιστική έμεινε σε ρηχά νερά στην επίθεσε με αποτέλεσμα η Μακάμπι να την τιμωρήσει. Οι νυχτερίδες ελάχιστες στιγμές κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια την ομάδα από το Ισραήλ και η ήττα 84-68 ήταν η 7 σε 12 ματς στη φετινή Euroleague.

Ο Λόπεθ Αροστέγκι μαζί με τον Ντούμπλιεβιτς πάλευαν μόνοι τους, όμως το μεγάλο πρόβλημα της Βαλένθια ήταν ότι δεν κατάφερα να επιβάλει τον ρυθμό της.

Τα στατιστικά της Βαλένθια στο παιχνίδι με τη Μακάμπι: Χάρπερ 7 (1 τρίποντο, 4 ασίστ, 6 λάθη), Κλαβέρ 13 (3/4 τρίποντα), Πουέρτο, Πρέπελιτς 4 (5 ασίστ), Γουέμπ 5 (1), Λόπεθ-Αροστέγι 15 (2/4 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 2/3 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Φεράντο, Ράντεμπο 4, Ντούμπλιεβιτς 11 (4/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα), Αλεξάντερ 2, Ριβέρο 7 (3/4 δίποντα).

Το ομαδικά στατιστικά της Βαλένθια: 14/23 δίποντα, 10/25 τρίποντα, 10/13 βολές, 35 ριμπάουντ (25 αμυντικά – 10 επιθετικά), 17 ασίστ, 1 μπλοκ, 21 λάθη.

Ο Παναθηναϊκό σ’ ένα ματς θρίλερ που κρίθηκε στην παράταση νίκησε την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ 90-77 (72-72 κ.α.) και έφτασε τις 4 σερί νίκες στη διοργάνωση. Οι «πράσινοι», παρότι στο πρώτο μέρος  πραγματοποιήσαν άσχημη εμφάνιση στο 4ο δέκαλεπτο έφεραν τα πάνω κάτω και οδήγησαν το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί με την ψυχολογία στα ύψη οι «πράσινοι» διέλυσαν τους Ιταλούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μπέικον, ο οποίος με καταπληκτική εμφάνιση αναδείχθηκε και MVP της 12ης αγωνιστικής. Παράλληλα, ο Λι έκανε μαγική εμφάνιση και παράλληλα κάλυψε το κενό του Γουόλτερς.

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Αρμάνι: Π. Καλαϊτζάκης 5 (1/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ), Λι 22 (3/7 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 10/11 βολές, 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα), Παπαγιάννης 7 (1/1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), Γουίλιαμς 9 (0/3 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Γ. Καλαϊτζάκης 2, Μπέικον 31 (9/12 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 7/9 βολές, 7 ριμπάουντ), Πονίτκα 8 (1/2 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη), Γκουντάιτις 6 (3 ριμπάουντ).

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 22/40 δίποντα, 7/26 τρίποντα, 25/31 βολές, 38 ριμπάουντ ( 29 αμυντικά + 9 επιθετικά), 10 ασίστ, 9 κλεψίματα, 11 λάθη.


Βαλένθια – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 13/12/2022

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βαλένθια και Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague έχει τον χαρακτήρα «τελικού» και επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα της Novibet!

Οι δύο ομάδες θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για να μπουν γερά στο κόλπο της οκτάδας. Το «τριφύλλι» με τις 4 σερί νίκες βρίσκεται στο 6-6 και ισοβαθμεί στην 8η θέση με τη Μακάμπι, ενώ η Βαλένθια μετά τις 4 ήττες στα 5 τελευταία ματς έπεσε στο 5-7 και ψάχνει τον τρόπο να αναρριχηθεί.

Οι «πράσινοι» έχουν βελτιώσει αισθητά την αμυντική τους λειτουργία και κόντρα στη Βαλένθια θα κληθούν να τα δώσουν όλα στο πίσω μέρος του παρκέ. Οι Ισπανοί τρέχουν ακατάπαυστα, σουτάρουν τρίποντα σωρηδόν και αν βρουν ρυθμό είναι ικανοί να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα. Το «τριφύλλι» θα χτυπήσει και επιθετικά, αφού οι Μπέικον, Λι έχουν εκτοξεύσει τα νούμερά τους, ενώ η επιστροφή του Γουόλτερς θα προσθέσει σκορ και δημιουργία στη επίθεση.

Περιμένουμε γρήγορο ρυθμό στο ματς…

OVER 77.5 ΠΟΝΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91

Στα ειδικά παικτών οι επιλογές είναι δελεαστικές. Μέσα στη ρακέτα οι Ντούμπλιεβιτς, Παπαγιάννης θα… σφαχτούν, όμως προβλέπεται επική «μάχη» και στην περιφέρεια. Αξίζει να σταθούμε στην αγωνιστική άνοδο του Πάρις Λι. Ο Αμερικάνος γκαρντ παίρνει πρωτοβουλίες και στα τελευταία παιχνίδια έχει πετύχει καθοριστικά τρίποντα.

FUN BET ΜΕ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.00 ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΛΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ

Ο Ράντονιτς έχει βάλει για τα καλά στο παιχνίδι τον Γκουντάιτις. Ο Λιθουανός δίνει ανάσες στον Παπαγιάννη και μαζεύει… σκουπίδια και στις δύο πλευρές.

OVER 3.5 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ O ΓΚΟΥΝΤΑΙΤΙΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγορές ημιχρόνου. Ο Ράντονιτς θα στηριχθεί στο πλάνο που τον οδήγησε στην εντυπωσιακή επικράτηση με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας και περιμένει από τους παίκτες του συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό.

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10


Διαβάστε ακόμα… 

argentina croatia1 13122022 novibet

Αργεντινή – Κροατία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/12/2022


worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ