el
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Ιωνικός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/10/2022

Ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ! Η «Ένωση» ανοίγει της πύλες του νέου γηπέδου της για τον πρώτο αγώνα απέναντι στον Ιωνικό, στο ματς που κλείνει την 6η αγωνιστική της Super League.

Η «Ένωση» επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια ύστερα από 19χρόνια και 5μήνες ακριβώς και το παιχνίδι θα γίνει γιορτινό κλίμα και θα αποτελέσει συνέχεια… των εορτασμών που ξεκίνησαν από την περασμένη Παρασκευή με την επίσημη εκδήλωση για τα εγκαίνια του γηπέδου.

Σαφώς αγωνιστικά το κίνητρο των «κιτρινόμαυρων» είναι τεράστιο καθώς θέλουν να «χτίσουν» σερί νικών και να «μαζέψουν» αλλά και να αυξήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου.

Από την άλλη πλευρά ο Ιωνικός πηγαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο να κάνει αγωνιστικό restart, αφού έχει μείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό σε πέντε αγωνιστικές.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ιωνικό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΑΕΚ – Ιωνικός: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/10/2022

Η ώρα έφτασε. Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της και η προσμονή όλων των φιλάθλων της ΑΕΚ για να δουν την ομάδα της να παίζει στο νέο της γήπεδο φτάνει στο τέλος!

Το διάστημα της διακοπής κύλησε με μοναδικό θέμα στην επικαιρότητα το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, πράγμα απολύτως λογικό αφού η αναμονή των 19 ετών και των 5 μηνών φτάνει στο τέλος της! Τα εγκαίνια της περασμένης Παρασκευής σηματοδότησαν μια νέα εποχή στην ιστορία της ομάδας που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι.

aek ionikos2 novibet

Στο αγωνιστικό είναι πολύ λογικό ο Ματίας Αλμέιδα να προσπαθεί να κρατήσει όσο γίνεται την ομάδα του μακριά από το γιορτινό κλίμα. Ο Αργεντινός θέλει οπωσδήποτε οι «κιτρινόμαυροι» να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους με τον τρόπο που τις έκλεισαν πριν τη διακοπή, με νίκη. Η «Ένωση» με τα γκολ των Λιβάι (48’) και Μουκουντί (75’) πέρασε 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική από το Αγρίνιο δείχνοντας συνολικά βελτιωμένη εικόνα απέναντι στον Παναιτωλικό.

Το διάστημα που πέρασε οι παίκτες της ΑΕΚ, που έμειναν στη βάση, είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν ακόμη περισσότερο στα κομμάτια της τακτικής που δίνει μεγάλη έμφαση ο Αλμέιδα, ενώ παράλληλα παίκτες όπως οι Μουκουντί και Σιντιμπέ είχαν την ευκαιρία να ανεβάσουν ακόμη περισσότερες στροφές για να φτάσουν στο 100%. Για αυτούς τους λόγους οι «κιτρινόμαυροι» είχαν φιλικό τεστ στο Σεραφείδειο όπου επικράτησαν 1-0 με το γκολ του Μαχαίρα.

aek ionikos3 novibet

Στον Ιωνικό γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουν μια δύσκολη αποστολή μπροστά τους. Βέβαια, περιθώρια δεν υπάρχουν αφού ήδη στη βαθμολογία της Super League η ομάδα έχει μείνει πίσω.

Είναι πολύ λογικό να υπάρχει έξτρα άγχος και πίεση ύστερα από το προβληματικό ξεκίνημα που έχει φέρει μόλις ένα βαθμό ύστερα από πέντε αγωνιστικές (0-1-4), ωστόσο, ο Δημήτρης Σπανός «απορρόφησε» τους κραδασμούς και συνεχίζει στον πάγκο παρά την γκρίνια που υπήρξε μετά και την ήττα στο Βόλο (2-0) την προηγούμενη αγωνιστική. Μάλιστα υπήρξε και δήλωση του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Γιάννη Τσιριγώτη, που ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του προπονητή.

aek ionikos4 novibet

Η διακοπή ήταν γεμάτη εξελίξεις και για την ομάδα της Νίκαιας που δεν έβγαλε το πόδι απ’ το γκάζι στις μεταγραφές. Το αντίθετο, γκάζωσε για τα καλά και ολοκλήρωσε τέσσερις προσθήκες για να καλύψει τα κενά που εντοπίστηκαν στο ξεκίνημα.

Αρχικά έκλεισε το deal με τον 30χρονο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Σεμπά, που αποχώρησε από την Κίνα. Στη συνέχεια έκλεισε τον 29χρονο Γκανέζο χαφ, Ραμάν Τσίμπσαχ, ενώ το «καρέ» ολοκληρώθηκε με την απόκτηση δύο αμυντικών. Τον παλιό γνωστό του Δημήτρη Σπανού στον Άρη, Ούγκο Σόουζα, για τη θέση του στόπερ, ενώ για το δεξί άκρο της άμυνας αποκτήθηκε και ο Εμάνουελ Σάκιτς.

aek ionikos5 novibet

ΑΕΚ – Ιωνικός: Στατιστικά & Προϊστορία 03/10/2022

  • Oι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 35 φορές με την ΑΕΚ να έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι μετρώντας 24 νίκες, ενώ ο Ιωνικός έχει τέσσερις με τα υπόλοιπα επτά παιχνίδια να ολοκληρώνονται χωρίς νικητή.
  • Τα δύο προηγούμενα εντός έδρας της ΑΕΚ στη Ριζούπολη ολοκληρώθηκαν με το Νo Goal να επιβεβαιώνεται (0-1 Βόλος, 2-0 ΠΑΣ Γιάννινα).
  • Η ΑΕΚ έχει σημειώσει 8 γκολ, με τον Ομπερλίν Πινέδα να έχει πετύχει τα τρία, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο έχει σκοράρει δύο φορές.
  • Τρεις σερί ήττες ο Ιωνικός, που μέχρι στιγμής δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα (0-1-4).
  • Σε 5 παιχνίδια ο Ιωνικός έχει σημειώσει μόλις 2 γκολ, ενώ έχει δεχτεί 10 τέρματα.

ΑΕΚ – Ιωνικός: Προγνωστικά 03/10/2022

Το ματς είναι γιορτή για τους γηπεδούχους αλλά ο Αλμέιδα δεν θέλει να δει σε καμία περίπτωση τους παίκτες της ΑΕΚ να παρασύρονται και να «χαλάνε» το μυαλό τους.

Μεσοεπιθετικά, με τελευταία γεύση αυτή στο Αγρίνιο, η ΑΕΚ δείχνει να βρίσκει ρυθμό και να «δένει». Το νέο γήπεδο και ο ενθουσιασμός της κερκίδας είναι βέβαιο πως θα φτάσει και στο χορτάρι και με τη βοήθεια του Ιωνικού δεν αποκλείεται να δούμε ανοιχτό παιχνίδι.

ΤΟ COMBO BET 1 & OVER 2.5 ΠΛΗΡΩΝΕΙ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Ιστορικό χαρακτήρα θα έχει το ποιος θα ανοίξει το σκορ. Ο Σέρχιο Αραούχο έχει δηλώσει πολλές φορές πως θέλει να είναι ο πρώτος που θα ανοίξει λογαριασμό στο νέο σπίτι της ομάδας. Είναι βέβαιο πως θα το ψάξει ίσως και λίγο παραπάνω από τους συμπαίκτες του.

ενισχυμενη αποδοση: ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 5.50 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Ιωνικός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

aek ionikos6 novibet


AEK: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/10/2022

Ο Ματίας Αλμέιδα φαίνεται να καταλήγει στο 4-2-3-1 και να αφήνει την τριάδα στην άμυνα με την οποία ξεκίνησε τη σεζόν στην άκρη. O τραυματισμός του Γιώργου Τζαβέλλα στο χέρι στο ημίχρονο στο ματς απέναντι στον Παναιτωλικό τον καθιστά αμφίβολο, συνεπώς ο Μουκουντί είναι το φαβορί για παρτενέρ του Βίντα στα στόπερ. Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Τσούμπερ, εκτός είναι ο Τομ Φαν Βέερτ, που υπέστη θλάση. Απώλειες της τελευταίας στιγμής οι Χατζισαφί (ίωση) και Γιόνσον (αδιαθεσία).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Ελίασον, Αραούχο, Γκαρσία

aek ionikos7 novibet

Ιωνικός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/10/2022

Ο Δημήτρης Σπανός κατά βάση δούλεψε στο ψυχολογικό κομμάτι, ενώ παράλληλα με τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα εκτός από τη βασική του ενδεκάδα ενισχύει και το βάθος του πάγκου του. Bάσει του ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται και οι τέσσερις «νέοι» (Σεμπά, Σάκιτς, Σόουζα, Τσίμπσαχ) να κάνουν ντεμπούτο στο ματς παρότι δεν έχουν πολλές ώρες με την ομάδα

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χουτεσιώτης – Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Αντούνιες – Ρομαό, Κάνιας, Βαλεριάνος, Μύγας, Μεντόσα – Λοβέρα, Μάντζης

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ