el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Bet Builder: Τι είναι και πως παίζεται

Έφτασε η ώρα να δημιουργήσεις τη δική σου εκρηκτική απόδοση με το ανανεωμένο Bet Builder στο στοιχημα και στο στοιχημα live!

Οι υπηρεσίες της Novibet αναβαθμίζονται και πλέον έχεις τη δυνατότητα να συνδυάσεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα.

Τι είναι το Bet Builder

Το Bet Builder είναι η δυνατότητα που έχει ένας παίκτης να προσθέσει σε ένα κουπόνι στοιχήματος, στοιχηματικές επιλογές/αγορές από τον ίδιο αγώνα.

Ο αριθμός των επιλογών που μπορεί ένα παίκτης να προσθέσει σε ένα bet builder διαφέρει από αγώνα σε αγώνα.

Έτσι, οι αμέτρητες αγορές που προσφέρει η Novibet στον ίδιο αγώνα μπορούν να συνδυαστούν και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό.

Ποιές επιλογές είναι διαθέσιμες στο Bet Builder;

Οι πιο συνηθισμένες στοιχηματικές επιλογές που είναι διαθέσιμες στο Bet Builder είναι οι παρακάτω:

  • Κύριες αγορές
  • Γκολ
  • Ημίχρονα
  • Combo Bets
  • Kόρνερ
  • Κάρτες
  • Παίκτες – Σκόρερ
  • Ειδικά στοιχήματα
  • Στατιστικά

Πως παίζεται το Bet Builder

Για να γίνει κατανοητός ο τρόπος που παίζεται το Bet Builder θα αναλύσουμε έναν αγώνα που είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμος στη Novibet.

Επιλέγουμε τον αγώνα Νιουκάστλ – Ντόρτμουντ, έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες για στοίχημα στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στο Champions League.

Στην αγώνα Νιουκάστλ – Ντόρτμουντ, στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιήσει ο παίκτης την επιλογή Bet Builder όπου ουσιαστικά λειτουργεί ως φίλτρο αφαιρόντας από την οθόνη μας όσες αγορές δεν συμετέχουν στο Bet Builder, προσφέροντας την βέλτιστη εμπειρία στον παίκτη.  Σημειώστε ότι ο εν λόγω αγώνας προσφέρεται και με 0% γκανιότα αλλά δεν λειτουργεί συνδυαστικά με το Bet Builder, καθώς μόλις ενεργοποιηθεί το Bet builder, παρατηρούμε ότι η επιλογή 0% γκανιότα δεν είναι διαθέσιμη πλέον.

bet builder feature - Novibet

Πάμε να χτίσουμε το Bet Builder μας λοιπόν για τον αγώνα Νιουκάστλ – Ντόρτμουντ.

Επιλέγουμε συνδυαστικά έξι σημεία του ίδιου αγώνα και καταλήγουμε να δημιουργήσουμε το παρακάτω Bet Builder με Νίκη Νιουκάστλ, Over 2,5 γκόλ, ο γκολ η Ντόρτμουντ, Γκόρντον 1+ προσπάθεια για γκολ, κόρνερ Under 10,5 και κοκκινες κάρτες Under 0,5. Η συνολική απόδοση αυτού του Bet Builder είναι 27,00 κάτι που σημαίνει ότι με 10€ το πιθανό κέρδος είναι 260€ (270€-10€ το ποντάρισμα).

bet builder example | novibet

 

Το μενού των επιλογών στο αναβαθμισμένο Bet Builder της Novibet δεν σταματάει όμως εδώ.

Bet Builder σε συνδυασμό με Cash Out

Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τον δικό τους Bet Builder σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Οι παραπάνω δυνατότητες του Bet Builder είναι διαθέσιμες και στο Live στοίχημα και η αδρεναλίνη, όπως και τα πιθανά κέρδη, εκτοξεύονται στα ύψη.

Στην πραγματικότητα, το Bet Builder θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα είδος παρολί με την ιδιατερότητα ότι επιλέγονται συνδυαστικά στοιχηματικές επιλογές από τον ίδιο αγώνα.

Έτσι, στο παραπάνω παράδειγμα Νιουκάστλ – Ντόρτμουντ, εάν το σκόρ στο 70′ είναι 3-0 υπέρ της Νιουκάστλ, τα κόρνερ είναι συνολικά 3, και δεν έχει βγει κόκκινη κάρτα, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το Cash Out, εάν δεν έχει κάποια προσπάθεια προς το τέρμα ο Γκόρντον.

Πλεονεκτήματα του Bet Builder

  • Προσθέτεις πολλαπλά σημεία από τον ίδιο αγώνα σε ένα κουπόνι αυξάνοντας την συνολική απόδοση
  • Μπορείς να κάνεις cash out, άρα η επιστροφή χρημάτων είναι μεγαλύτερη λόγω της αυξημένης απόδοσης

Μειονεκτήματα του Bet Builder

  • H γκανιότα ανεβαίνει υπερβολικά όσο προσθέτουμε επιπλέον σημεία. Αυτό όμως είναι ένα γενικότερο μειονέκτημα που έχει το παρολί και δεν είναι αποκλειστικό μειονέκτημα του Bet Builder

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ