el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/01/2023

Να παραμείνει σε τροχιά τίτλου θέλει η ΑΕΚ που υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Παναιτωλικό για την 18η αγωνιστική της Super League.

H «Ένωση» θέλει να συνεχίσει να μειώνει τη διαφορά της από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παραμένει στην κορυφή στη βαθμολογία της Super League έχοντας τέσσερις βαθμούς περισσότερους. Η νίκη της, την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με τους «πράσινους» έφτιαξε για τα καλά την ατμόσφαιρα και το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο ενόψει της νέας μάχης.

Οι «κιτρινόμαυροι» πετυχαίνουν την ομάδα του Αγρινίου σε δύσκολη φάση, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ (4-0) και είδε τις πιθανότητές της για είσοδο στα πλέι-οφ να μειώνονται σημαντικά.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό για την 18η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Super League!

 


ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Ανάλυση, Παρουσίαση 15/01/2023

«Ξεμούδιασμα» έκανε η ΑΕΚ μεσοβδόμαδα και πήρε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ματίας Αλμέιδα αλλάζοντας ολόκληρη την ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με τον Παναθηναϊκό είδε την ομάδα του να φτάνει σε ένα σβηστό 3-0 κόντρα στην Κηφισιά στη Νέα Φιλαδέλφεια και παράλληλα να διπλασιάζει τις νίκες (0-2 πρώτο ματς) κόντρα στην ομάδα των Βορείων Προαστίων. Ο δρόμος άνοιξε στο 27ο λεπτό με υπέροχο σουτ του Μουστακόπουλου, ενώ με τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ραντόνια έκανε το 2-0 (48’). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το 82’ με κοντινή προβολή του Μαχαίρα.

Κεντρικό πρόσωπο στον «πλανήτη ΑΕΚ» τις τελευταίες μέρες δεν είναι άλλο από τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει «κερδίσει» τους πάντες με τη δουλειά και τον χαρακτήρα του και για αυτό η διοίκηση της «Ένωσης» προχώρησε σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον 49χρονο. Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε τον δένει έως το 2028, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτό μπήκε και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 10 εκατ. ευρώ!

«Είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων στον πρόεδρο και στη διοίκηση, αλλά και στον κόσμο μας για την αγάπη του. Ήθελα πραγματικά να δεσμευτώ με την ΑΕΚ για πολύ καιρό και είμαι ευτυχισμένος αυτή την στιγμή. Υπόσχομαι να συνεχίσουμε την δουλειά μας, μαζί με τους παίκτες με την ίδια και παραπάνω ένταση», τόνισε ο Αλμέιδα.

Μέσα σε ένα κλίμα που βγάζει υγεία και ενότητα η ΑΕΚ επιστρέφει στη Super League για να συνεχίσει να πλησιάζει την κορυφή. Η νίκη της στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό την έφερε σε απόσταση 4 βαθμών. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό, ενώ στη συνέχεια επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να υποδεχτεί τον Άρη.

aek panaitolikos2 novibet

Αντίθετα, στον Παναιτωλικό είναι λογικό να υπάρχει ανάγκη για άμεση αντίδραση. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου γνώρισε ταπεινωτική ήττα από τον ΟΦΗ στο γήπεδό της με το 0-4 να περιγράφει πλήρως την κατάσταση.

«Θα έλεγα πως αυτόν τον ενάμιση χρόνο ντρέπομαι για την εικόνα που δείξαμε. Θέλω να ζητήσω ‘’συγγνώμη’’ από τον κόσμο, αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ. Πραγματικά ένα ειλικρινές συγγνώμη γιατί είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε. Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά γιατί δεν κάναμε στην ουσία τίποτα.

Απλά το σημαντικό θα είναι να μην κοιτάξουμε να τα ισοπεδώσουμε όλα και διαγράψουμε ό,τι έχουμε καταφέρει το προηγούμενο διάστημα γιατί τα παιδιά προσπαθούνε και έχουμε κάνει κάποια καλά αποτελέσματα. Σίγουρα είχαμε μία κακή μέρα, δεν ξεχώρισε κανείς, ούτε οι αλλαγές που μπήκαν βοήθησαν την ομάδα. Οπότε ήταν μία πολύ κακή μέρα για εμένα και πρέπει να προβληματιστούμε γιατί στην κακή μας μέρα αν είμαστε τόσο κακοί θα πρέπει να έχουμε καλύτερη συμπεριφορά. Σήμερα δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο και αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη», ήταν τα λόγια του Γιάννη Αναστασίου, οποίος δεν προσπάθησε να κρυφτεί και ανέλαβε την ευθύνη.

Κάπως έτσι ο Παναιτωλικός πέταξε… στα σκουπίδια τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο (2-0) δύο αγωνιστικές νωρίτερα. Κόλλησε στους 19 βαθμούς και ουσιαστικά είδε τις ελπίδες του για τη διεκδίκηση της 6ης θέσης να μειώνονται σημαντικά. Τα επόμενα ματς αποτελούν την τελευταία ευκαιρία της ομάδας του Αναστασίου. Μετά την ΑΕΚ αντιμετωπίζει εντός τον ΠΑΣ και ο μήνας κλείνει με ματς στην έδρα του Βόλου.

aek panaitolikos3 novibet

ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Στατιστικά & Προϊστορία 15/01/2023

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 25 φορές με την ΑΕΚ να έχει 19 νίκες. Ο Παναιτωλικός έχει 4 επικρατήσεις, ενώ μόλις δύο ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή.
  • Εννέα σερί εντός έδρας νίκες έχει η ΑΕΚ, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ (8/9 No Goal).
  • 4/5 Νο Goal μετράει στα τελευταία του ματς στο πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός.
  • Δύο νίκες στα τελευταία πέντε ματς μακριά απ’ το Αγρίνιο για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου (2-2-1).
  • Ο Νίκος Καρέλης είναι ο πρώτος σκόρερ της Super League με 10 τέρματα. Τον ακολουθεί ο Λιβάι Γκαρσία με 9 γκολ.

ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Προγνωστικά 15/01/2023

Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να φτάσει σε ακόμη μία νίκη, προσθέτοντας έξτρα πίεση στον Παναθηναϊκό, που παίζει αργότερα στην έδρα του ΠΑΣ. Είναι σε θέση να τα καταφέρει ικανοποιώντας και τον κόσμο της που θα γεμίσει στο γήπεδο. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε κακή κατάσταση, δεν πείθει αμυντικά και με την εικόνα που έχει μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν πως θα περάσει δύσκολα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Λιβάι Γκαρσία λείπει στα δύο τελευταία παιχνίδια από τη λίστα των σκόρερ της ομάδας του Αλμέιδα. Είναι μέσα στη φάσεις, ωστόσο, τα τελειώματά του δεν ήταν καλά. Σε ένα εντός έδρας ματς και με την ομάδα του να έχει υπέρ της τα προγνωστικά στοιχήματος έχει καλές πιθανότητες να βελτιώσει τα στατιστικά του.

ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΑΕΚ & ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο Λ.ΓΚΑΡΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo ΑΕΚ – Παναιτωλικός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

aek panaitolikos4 novibet


ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 15/01/2023

Μετά το ροτέισον επιστρέφουν οι βασικοί στην ενδεκάδα της ΑΕΚ. Ερωτηματικό αποτελούν οι Σιντιμπέ και Μουκουντί, που ταλαιπωρήθηκαν από ενοχλήσεις μεσοβδόμαδα. Ο Γάλλος μπακ όλα δείχνουν ότι θα προφυλαχθεί με τον Ρότα να μένει στο δεξί άκρο, ενώ ο υψηλόσωμος στόπερ έχει τις πιθανότητες με το μέρος του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-2-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Γιόνσον – Πινέδα, Άμραμπατ – Αραούχο, Λ.Γκαρσία

aek panaitolikos5 novibet

Παναιτωλικός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 15/01/2023

Δεν σταματούν τα προβλήματα για τον Γιάννη Αναστασίου που θα στερηθεί τον Ναντρέι Νταγκό για 4-6 εβδομάδες λόγω μερικής ρήξης περονιαίων. Εκτός και ο Σενγκέλια λόγω κατάγματος. Στη λίστα των απουσιών σταθερά οι Ντουάρτε και Μπακάκης. Δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο ο νεοαποκτηθείς, Μπουζούκης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ανέστης – Αποστολάκης, Μλάντεν, Λάρσον, Χουχούμης – Φλόρες, Μάρτενσον, Ντίας – Ξενιτίδης, Κολοβός, Καρέλης

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ