el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αντβέρπ – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/07/2023

Ώρα για το δεύτερο φιλικό της ΑΕΚ στην Ολλανδία. Η «Ένωση» αντιμετωπίζει την Αντβέρπ (14:30) και ο Ματίας Αλμέιδα θα δοκιμάσει ξανά πρόσωπα και συστήματα, αφού υπάρχουν ακόμα αρκετές απουσίες.

Λίγες μέρες νωρίτερα, οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν από την Λοκομοτίβα με 1-0 στο πρώτο τους «τεστ», ενώ οι Βέλγοι έμειναν στο 1-1 με τη Λιρς.

Για το ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet η φιλική αναμέτρηση των νταμπλούχων Ελλάδας με τους πρωταθλητές Βελγίου γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Αντβέρπ – ΑΕΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 08/07/2023

Η προετοιμασία της ΑΕΚ συνεχίζεται και η «Ένωση» αντιμετωπίζει την Αντβέρπ (14:30) στο δεύτερο φιλικό της στην Ολλανδία.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα διανύει τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν και τα πόδια είναι κάτι παραπάνω από… βαριά και σκουριασμένα. Αυτό φάνηκε και στο πρώτο φιλικό της ΑΕΚ με την Λοκομοτίβα, στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν με 1-0.

Η εικόνα των νταμπλούχων Ελλάδας ήταν ικανοποιητική σε γενικές γραμμές, όμως υπήρχαν προβλήματα στο κομμάτι της επιθετικής προσπάθειας. Βέβαια, αυτό ήταν κάτι παραπάνω από λογικό, αφού ο Αλμέιδα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς και σε παίκτες που δεν θεωρούνται μέλη του βασικού κορμού του «Δικεφάλου».

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ στηρίχθηκε μόνο σε όσους βρίσκονται από την πρώτη μέρα στο Μπουργκ Χααμστάντε και έτσι απουσίαζαν από τις επιλογές οι Μάνταλος, Αθανασιάδης, Ρότα, Τσούμπερ, Χατζισαφί, Βίντα, Σιμάνσκι, καθώς και ο Άμραμπατ, ο οποίος ενσωματώθηκε λίγες μέρες μετά την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας.

Φυσικά, εκτός ρόστερ βρίσκονται οι Πινέδα και Λιβάι Γκαρσία, λόγω υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες, καθώς και ο Αραούχο, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Με βάση τα παραπάνω, η «Ένωση» θα παραταχθεί κόντρα στην Άντβερπ ξανά με αρκετούς από τους παίκτες που έχουν ρόλο συμπληρωματικού στο ρόστερ, ενώ ίσως προφυλαχθούν και κάποιοι που είχαν ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες, όπως για παράδειγμα ο Σιντιμπέ, ο Γκατσίνοβιτς και ο Ραντόνια.

Ο Αλμέιδα θα δοκιμάσει ξανά κάποιες από τις σκέψεις του για τη χρονιά που ξεκινά και επίσημα σε λίγες εβδομάδες, έχοντας πάντα στο πλάνο του πως στι 8/9 και στις 15 Αυγούστου είναι προγραμματισμένα τα παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Αντβέρπ κατέκτησε πριν λίγες εβδομάδες το πρωτάθλημα στο Βέλγιο με γκολ στο 94ο λεπτό του τελευταίου αγώνα της σεζόν, ενώ στο πρώτο της φιλικό έμεινε στο 1-1 με την Λιρς.


Αντβέρπ – ΑΕΚ: Προγνωστικά 08/07/2023

Δύσκολο τεστ για την ΑΕΚ. Η «Ένωση», που θα παραταχθεί ξανά με αρκετές απουσίες βασικών και κομβικών παικτών, αντιμετωπίζει μία δυνατή ομάδα, όμως, όπως σε όλα τα ματς σε στάδιο προετοιμασίας, το αποτέλεσμα δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Για το φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.70 ΣΤΗ ΝΟVIBET

UNDER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Όπως είναι φυσικό, τα πόδια των παικτών είναι βαριά και η… σκουριά κυριαρχεί σε όλες τους τις κινήσεις. Δεν πρέπει να περιμένει κανένας ένα ματς με υψηλό τέμπο, θέαμα και εξαιρετική επιθετική λειτουργία, οπότε έχει λογική το Under 2,5 και το ενδεχόμενο μίας φιλικής ισοπαλίας.

aek mohammadi prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Αντβέρπ – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ