el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αργεντινή – Σαουδική Αραβία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Προϊστορία 22/11/2022

Η Αργεντινή μπαίνει στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάνοντας πρεμιέρας απέναντι στη Σαουδική Αραβία.

Η «αλμπισελέστε» βρίσκεται στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ και εκτός από τους Σαουδάραβες θα βρει απέναντί της και το Μεξικό και την Πολωνία, που παίζουν μεταξύ τους στις 18.00. Την επόμενη αγωνιστική ο Μέσι και η παρέα του θα αντιμετωπίσουν το Μεξικό, ενώ η Σαουδική Αραβία την Πολωνία.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Σαουδική Αραβία για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Αργεντινή – Σαουδική Αραβία: Ανάλυση, Παρουσίαση 22/11/2022

Έτοιμη να πέσει στη μάχη για την επιστροφή της στην κορυφή του κόσμου ύστερα από το 1986 και για τρίτη φορά στην ιστορία της είναι η Αργεντινή. Η «αλμπισελέστε» και σε αυτή τη διοργάνωση μπαίνει ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για να την κατακτήσει, ωστόσο, πρέπει και να το αποδείξει. Ο Λιονέλ Σκαλόνι έχει δουλέψει πολύ στην αλλαγή νοοτροπίας της ομάδας του και αυτό φαίνεται το αήττητο των 36 αγώνων που συμπλήρωσε κατακτώντας στο ίδιο διάστημα το Κόπα Αμέρικα αλλά και το Finalissima.

«Κεντρικό πρόσωπο στο ρόστερ της Αργεντινής δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πιθανότατα θα αγωνιστεί στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του. Είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι. Έχουμε ένα πολύ ωραίο σύνολο, που διψάει, αλλά πηγαίνουμε βήμα βήμα. Γνωρίζουμε ότι οι όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν είναι εύκολοι. Ελπίζουμε να αρχίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να αντιμετωπίσουμε όλα όσα έρθουν αργότερα. Όσο περισσότερο αγωνίζεσαι και όσο περισσότερο χρόνο περνάς στον αγωνιστικό χώρο, τόσο περισσότερο γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Ξέρουμε τα χαρακτηριστικά μας και τι είναι καλύτερο κάθε στιγμή», δήλωσε.

argentina saudiarabia3 novibet

Από εκεί και πέρα ο τεχνικός της ομάδας ποντάρει πολύ στην ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του και για αυτό θέλει όλοι να βρίσκονται στο 100%. Για αυτό ο Νίκο Γκονζάλες, που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του, αντικαταστάθηκε από τον Άνχελ Κορέα, ενώ τον δρόμο της επιστροφής πήρε για τον ίδιο λόγο και ο Χοακίν Κορέα, με τον Τιάγκο Αλμάδα να παίρνει τη θέση του.

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Εμιλιάνο Μαρτίνεζ (Άστον Βίλα), Χερόνιμο Ρούλι (Βιγιαρεάλ), Φράνκο Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ)

Αμυντικοί: Ναουέλ Μολίνα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γκονζάλο Μοντιέλ (Σεβίλλη), Κριστιάν Ρομέρο (Τότεναμ), Χερμάν Πετσέλα (Μπέτις), Νίκολας Οταμέντι (Μπενφίκα), Λισάντρο Μαρτίνεζ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάρκος Ακούνια (Σεβίλλη), Νίκολας Ταλιαφίκο (Λυών), Χουάν Φόιτ (Βιγιαρεάλ)

Μέσοι: Ροντρίγκο Ντε Πάουλ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λεάντρο Παρέδες (Γιουβέντους), Αλέξις Μακάλιστερ (Μπράιτον), Γκίντο Ροντρίγκεζ (Μπέτις), Αλεχάνδρο Γκόμεζ (Σεβίλλη), Έντσο Φερνάντες (Μπενφίκα), Εζεκιέλ Παλάσιος (Λεβερκούζεν)

Επιθετικοί: Άνχελ Ντι Μαρία (Γιουβέντους), Λαουτάρο Μαρτίνεζ (Ίντερ), Χουλιάν Αλβάρες (Μάντσεστερ Σίτι), Άνχελ Κορέα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τιάγκο Αλμάδα (Ατλάντα), Πάουλο Ντιμπάλα (Ρόμα), Λιονέλ Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν)

argentina saudiarabia2 novibet

Η Σαουδική Αραβία μπαίνει στον όμιλο έχοντας απέναντί της τα προγνωστικά. Λογικό, αφού το ρόστερ της δεν μπορεί αν συναγωνιστεί τα ονόματα που έχουν στη διάθεσή τους οι προπονητές σε Αργεντινή, Μεξικό και Πολωνία. Ωστόσο, ο Γάλλος τεχνικός, Ερβέ Ρενάρ, ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο χορτάρι μια ομάδα που δεν αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για κανέναν.

Από τις κλήσεις του ξεχωρίζει το γεγονός πως όλοι οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Και με μια πιο προσεκτική ματιά την ομάδα θα μπορούσε κανείς να την πει και… Αλ Χιλάλ, αφού από τους συνολικά 26 παίκτες, οι 12 ανήκουν στην Αλ Χιλάλ, 6 στην Αλ Νασρ και οι υπόλοιποι οκτώ προέρχονται από τις υπόλοιπες ομάδες της χώρας.

argentina saudiarabia4 novibet

To ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Μοχάμεντ Αλ-Ογουαΐς (Αλ Χιλάλ), Μοχάμεντ Αλ-Ρουμπαΐ (Αλ Αχλί), Ναγουάφ Αλ-Ακιντί (Αλ Νασρ)

Αμυντικοί: Γιασέρ Αλ-Σαχρανί (Αλ-Χιλάλ), Μοχάμεντ Αλ-Μπρεΐκ (Αλ Χιλάλ), Αλί Αλ-Μπουλαϊχί (Αλ Χιλάλ), Σουλτάν Αλ-Γκανάμ (Αλ Νασρ), Σαούντ Αμπντουλχαμίντ (Αλ-Χιλάλ), Αμπντουλελάχ Αλ-Αμρί (Αλ Νασρ), Χασάν Ταμπακτί (Αλ Σαμπάμπ), Αμπντουλάχ Μαντού (Αλ Νασρ)

Μέσοι: Φαχάντ Αλ-Μουγουαλάντ (Αλ Σαμπάμπ), Σαλμάν Αλ-Φαράζ (Αλ Χιλάλ), Σαλέμ Αλ-Ντοσαρί (Αλ Χιλάλ), Αμπντουλάχ Οταΐφ (Αλ Χιλάλ), Χατάν Μπαχεμπρί (Αλ Σαμπάμπ), Μοχάμεντ Κανό (Αλ Χιλάλ), Αμπντουλελάχ Αλ-Μαϊκί (Αλ Χιλάλ), Σαμί Αλ-Νατζέι (Αλ Νασρ), Αλί Αλ-Χασάν (Αλ Νασρ), Νασέρ Αλ-Ντοσαρί (Αλ Χιλάλ), Αμπντουλραχμάν Αλ-Αμπούντ (Αλ Ιτιχάντ), Ριγιάντ Σαραχιλί (Άμπχα)

Επιθετικοί: Φιράς Αλ-Μπουραϊκάν (Αλ Φατέχ), Σαλέχ Αλ-Σεχρί (Αλ Χιλάλ), Χαϊτάμ Ασιρί (Αλ Αχλί)

argentina saudiarabia5 novibet

Αργεντινή – Σαουδική Αραβία: Στατιστικά & Προϊστορία 22/11/2022

  • Δύο φορές έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο η Αργεντινή. Η πρώτη ήταν το 1978 και η δεύτερη το 1986.
  • Είναι μία από τις πιο πετυχημένες ομάδες της διοργάνωσης, έχοντας βρεθεί στον τελικό άλλες τρεις φορές (1930, 1990, 2014).
  • Σε 18 συμμετοχές στο Μουντιάλ, η Αργεντινή μετράει 47 νίκες σε 81 αναμετρήσεις.
  • Η «αλμπισελέστε» συμπλήρωσε 36 αναμετρήσεις χωρίς ήττα.
  • Στα τελευταία της δεκατέσσερα παιχνίδια (επίσημα και φιλικά) η Αργεντινή έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ κι έχει σημειώσει 31!
  • Τα 12/14 τελευταία της Αργεντινής είναι No Goal
  • 19 σερί Under 2.5 Γκολ μετράει η Σαουδική Αραβία.

Αργεντινή – Σαουδική Αραβία: Προγνωστικά 22/11/2022

Η Αργεντινή είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και η αλήθεια είναι πως θα προκαλέσει τεράστια έκπληξη αν δεν καταφέρει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της. Το μοναδικό ενδιαφέρον στο ματς έχει να κάνει με τον τρόπο που θα νικήσουν οι παίκτες του Σκαλόνι. Οι Σαουδάραβες όσο μαχητικοί κι αν είναι μια ομάδα που δυσκολεύεται τρομερά στο γκολ και ίσως τους είναι πολύ δύσκολο ακόμη και να πλησιάσουν την αντίπαλη εστία.

ΤΟ COMBO BET ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ  & NO GOAL ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.62 ΣΤΗ NOVIBET

Αν θέλουμε να ανεβάσουμε το ρίσκο,  βάσει των ρεπορτάζ, ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχει το προβάδισμα να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Ο επιθετικός της Ίντερ διανύει εξαιρετική χρονιά και εκτελεί με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ & ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο Λ.ΜΑΡΤΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

argentina saudiarabia6 novibet

Αργεντινή: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 22/11/2022

Ο Λιονέλ Σκαλόνι προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένη την ομάδα του. Το θετικό μέσα στην ατυχία με τα προβλήματα των Κορέα και Γκονζάλες ήταν πως υπήρχε χρόνος να διορθωθούν ακόμη και την τελευταία στιγμή. Από εκεί και πέρα προέκυψε μία φημολογία για ενοχλήσεις του Λιονέλ Μέσι, ωστόσο, κάτι τέτοια δεν φαίνεται να ισχύει και ο 35χρονος θα καθοδηγήσει κανονικά την ομάδα του στην πρεμιέρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαρτίνες – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια – Ντε Πάουλ, Παρέδες, ΜακΆλιστερ – Μέσι, Μαρτίνες, Ντι Μαρία

argentina saudiarabia7 novibet

Σαουδική Αραβία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 22/11/2022

Δεν έλειψαν τα προβλήματα και για την πλευρά του Ερβέ Ρενάρ. Συγκεκριμένα ο Ριάντ Σαραχιλί ταλαιπωρείται με μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού και στερεί μία σημαντική επιλογή από τον προπονητή του για τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Εκτός από τον μέσο της Άμπχα αμφίβολος είναι και ο Χασάν Ταμπακτί, που έχασε τις τελευταίες προπονήσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Αλ Ογουαΐς – Aλ Μπρεΐκ, Αλ Μπουλαϊχί, Αλ Σαχρανί, Αλ Αμρί – Κανό, Αλ Μαϊκί – Αλ Σεχρί, Αλ Φαράζ, Αλ Ντοσαρί – Αλ Μπουραϊκάν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ