el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άρης – ΑΕK: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 09/10/2022

Μεγάλο ματς στη Θεσσαλονίκη, το οποίο κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League. O Άρης, που ψάχνει ξανά αντίδραση, υποδέχεται την ΑΕΚ (21:15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την «Ένωση» να θέλει να μπει ακόμη πιο δυναμικά στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με «χαστούκι» επέστρεψε από τη διακοπή η ομάδα του Άλαν Πάρντιου. Πληρώνοντας και πάλι την έλλειψη χημείας και διαχείρισης του παιχνιδιού ο Άρης ηττήθηκε 2-0 στο Βόλο και έμεινε στους 10 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν με το δεξί στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Σάρωσαν» 4-1 τον Ιωνικό στο πρώτο τους ματς στο νέο γήπεδο και επέστρεψαν από το break των εθνικών ομάδων δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Άρης – ΑΕK: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/10/2022

Φτου κι απ’ την αρχή στον Άρη! Το κλίμα «τούμπαρε» και πάλι στην ομάδα, που είχε πάει στη διακοπή έπειτα από τη μεγάλη εντός έδρας ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό (2-1). Ωστόσο, η… εξαργύρωση όχι μόνο δεν ήρθε στο «Πανθεσσαλικό» αλλά η ομάδα επέστρεψε στη βάση της με τον προβληματισμό να είναι και πάλι έντονος.

Ο τρόπος που ήρθε η ήττα (2-0) κόντρα στο Βόλο έβγαλε και πάλι στη φόρα τα προβλήματα του ρόστερ. Το πρώτο και κυριότερο είναι η ομοιογένεια και η χημεία, κάτι το οποίο είναι φυσικά δύσκολο να λύσει ο Άλαν Πάρντιου, που δεν έχει μεγάλο διάστημα στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα γίνεται πλέον σαφές πως η ομάδα δείχνει μπερδεμένη τακτικά από τις συνεχείς αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, ενώ δείχνει αρκετά εύθραυστη ψυχολογικά και αυτό την επηρεάζει στους αγώνες της.

Για παράδειγμα στη Μαγνησία μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεσε και έδειχνε κοντά στο πρώτο γκολ, όμως από τη στιγμή που έμεινε πίσω (26’ Ντέλετιτς) κατέρρευσε. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το πέναλτι του Μπαριέντος (30’) για το 2-0 και παρότι από το 55’ έπαιζε με παίκτη περισσότερο λόγω της σωστής αποβολής του Άχο, η αλήθεια είναι πως δεν ανησύχησε τρομερά την άμυνα του Κλέιμαν.

Ο Άρης επιστρέφει στο «Βικελίδης» έτοιμος να μπει σε ένα πολύ δύσκολο σετ αγώνων την ώρα που δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Με την ΑΕΚ κλείνει τα εντός έδρας ντέρμπι για τον πρώτο γύρο. Στη συνέχεια έχει νέο εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό, ενώ την 9η αγωνιστική πηγαίνει στη «Λεωφόρο» για ματς με τον Παναθηναϊκό για να κλείσει τα ντέρμπι του πρώτου μισού της κανονικής διάρκειας.

aris aek3 novibet

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει η ΑΕΚ και πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι φέτος. Η «Ένωση» πήγε στη διακοπή ύστερα από το «διπλό» στο Αγρίνιο (0-2) κόντρα στον Παναιτωλικό, σε ένα ματς όπου έδειξε βελτιωμένη εικόνα. Η επιστροφή της στο «χορτάρι» ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή!

Όλο το διάστημα του break άπαντες είχαν ρίξει το βάρος στα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Αυτό όχι μόνο αποπροσανατόλισε την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αλλά της έδωσε… φτερά και στην επιστροφή της στην «καυτή» Νέα Φιλαδέλφεια «σάρωσε» τον Ιωνικό 4-1 δείχνοντας ακόμη καλύτερη εικόνα.

Σαφώς, πρώτος ο Αργεντινός τεχνικός γνωρίζει πως το σκορ δεν πρέπει να παρασύρει κανέναν στην «Ένωση», ωστόσο, οι αριθμοί της ομάδας του σε όλες τις κατηγορίες στα στατιστικά φανερώνουν την αγωνιστική της βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Στο «Βικελίδης» λοιπόν καλείται να το επιβεβαιώσει, αφού βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία της Super League και σαφώς χρειάζεται ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα για να επιστρέψει δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου.

aris aek4 novibet

Άρης – ΑΕK: Στατιστικά & Προϊστορία 09/10/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 124 φορές. Η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι με 61 νίκες, 30 έχει ο Άρης ενώ 33 παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή.
  • Τέσσερις φορές έπαιξαν μεταξύ τους πέρσι. Η «Ένωση» νίκησε μόνο το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ (2-1) και στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν τρεις νίκες (2-1, 1-2 και 3-2).
  • Σε όλα τα μεταξύ τους ματς πέρσι επιβεβαιώθηκε το GG & Over 2.5
  • Ο Άρης στο «Κλ.Βικελίδης» φέτος μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Δύο σερί νίκες μετράει η ΑΕΚ.
  • Ο Λιβάι Γκαρσία έχει σκοράρει και στα δύο τελευταία ματς της «Ένωσης».

Άρης – ΑΕK: Προγνωστικά 09/10/2022

Το τρίτο ντέρμπι της σεζόν για τον Άρη, το δεύτερο για την ΑΕΚ. Βάσει της εικόνας που πηγαίνουν οι δύο μονομάχοι προς τη μάχη η «Ένωση» δείχνει να έχει το πλεονέκτημα. Αρχικά, η συνταγή του Ματίας Αλμέιδα σε τακτικό κομμάτι δείχνει να «δένει» όσο περνούν οι αγωνιστικές και για αυτό η εικόνα της ομάδας γίνεται ολοένα και καλύτερη.

Από την άλλη πλευρά οι Θεσσαλονικείς μπορεί στα «μεγάλα» ματς να έχουν σαφώς καλύτερη εικόνα, ωστόσο, το συνεχές «ξεψάχνισμα» του ρόστερ από το ξεκίνημα της χρονιάς λόγω και των αλλαγών στον πάγκο δεν τους αφήνει να αποκτήσουν χημεία και συνοχή.

ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ 2.70 ΣΤΗ NOVIBET

Το ματς είναι υψηλής έντασης από μόνο του, αν προσθέσουμε και τα προηγούμενα των δύο ομάδων από τις αναμετρήσεις της περσινής σεζόν δύσκολα θα αποφύγουμε τα νεύρα.

ΤΟ OVER 5.5 ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗ NOVIBET

Ο Λιβάι Γκαρσία δείχνει να «κουμπώνει» καλά στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ. Οι συμπαίκτες του τον τροφοδοτούν αρκετά καλά και ο ίδιος βρίσκει τον τρόπο να τελειώσει ολοένα και περισσότερες φάσεις.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΛΙΒΑΪ ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 4.33 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μπενφίκα – Παρί έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

aris aek5 novibet


ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 09/10/2022

Ερωτηματικά στην ενδεκάδα της ΑΕΚ κυρίως από τη μέση και μπροστά. Η τετράδα της άμυνας δείχνει να «κλειδώνει» για αυτή την περίοδο στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο, από εκεί και πέρα ο Αργεντινός προβληματίζεται με τα πρόσωπα, καθώς ενδεχομένως να σκέφτεται κι ένα ελαφρώς πιο συντηρητικό πλάνο. Έτσι, τα σενάρια στον άξονα είναι δύο. Το ένα θέλει την ΑΕΚ να παίζει με δύο 6άρια, τους Σιμάνσκι και Γιόνσον, ενώ εναλλακτικά θα μείνει στο χορτάρι ένας απ’ τους δύο και θα έρθει πιο πίσω ο Πινέδα σε ελεύθερο ρόλο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα – Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Γκαρσία

Άρης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 09/10/2022

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Άλαν Πάρντιου δεν θα έχει διαθέσιμο τον Μπράμπετς, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Έτσι φαβορί για παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας είναι ο Ενκουλού. Στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού τέθηκε και ο Πίτερ Ετεμπό, που μπορεί να μπήκε στις προπονήσεις την Τρίτη, ωστόσο, δήλωσε έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Μαζικού – Ντιόπ, Νταμπό – Μαντσίνι, Μάνου Γκαρσία – Ιτούρμπε, Πάλμα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ