el
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Άρης – ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Προγνωστικά, Ανάλυση 09/07/2023

Ο Άρης αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας (18:00) σε άλλο ένα φιλικό προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Για τη φιλική αναμέτρηση ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους αγώνες του στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League, αναμένοντας τον αντίπαλό του (Αραράτ ή Εγνατία) και τα φιλικά παιχνίδια αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές και εύρεση του απαραίτητου αγωνιστικού ρυθμού.

Με την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για τις 27 Ιουλίου, ο χρόνος μετρά αντίστροφα και δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση.

Οι «κίτρινοι» ασφαλώς δεν έχουν τη δυνατότητα να είναι έτοιμοι 100% ήδη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, αλλά στοχεύουν να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή ετοιμότητα, κάτι που μπορεί να συμβεί μέσω των φιλικών.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet η φιλική αναμέτρηση του Άρη με την βουλγαρική ομάδα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Άρης – ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Ανάλυση 09/07/2023

Ο Άρης θα δώσει το τέταρτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας, αυτή τη φορά στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία, απέναντι στην ομάδα της Σόφιας, η οποία προ ολίγων ημερών είχε αντιμετωπίσει σε φιλικό και τον Παναθηναϊκό επί αυστριακού εδάφους.

Στα τρία φιλικά που έχουν προηγηθεί, οι Θεσσαλονικείς έχουν αντιμετωπίσει δύο φορές τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ (νίκη 1-0 στο πρώτο και ήττα 4-1 στο δεύτερο) και στο τρίτο την Μπότεφ στη Βουλγαρία όπου ηττήθηκαν με 1-0.

Ο Τόλης Τερζής κάνοντας τις σχετικές δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα, προσπαθεί να «δέσει» το σύνολο που θα παραταχθεί στα προκριματικά του Conference League, έχοντας πλέον στη διάθεσή του πλέον και τους Νέναντ Τζούρασεκ και Τζόναθαν Μενέντες που ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία.

Τα νέα αποκτήματα ασφαλώς έχουν δρόμο μπροστά τους ώστε να αφομοιώσουν όσα ζητά ο Έλληνας τεχνικός του Άρη.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα της Σόφιας έχει επίσης μπροστά της την αναμέτρηση με την Στεάουα Βουκουρεστίου στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League, ενώ στις 15/7 έχει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας.


Άρης – ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Προγνωστικά 09/07/2023

Ο Άρης δίνει άλλο ένα φιλικό, αυτή τη φορά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας και θέλει να δείξει ακόμα μεγαλύτερη ετοιμότητα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, με την ομάδα του Τόλη Τερζή να είναι φαβορί για τη νίκη.

ΝΙΚΗ ΑΡΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.74 ΣΤΗ NOVIBET

Η ομάδα της Σόφιας βρίσκεται και εκείνη σε περίοδο προετοιμασίας αναμένοντας επίσης να αγωνιστεί στα προκριματικά του Conference League και το παιχνίδι αναμένεται να είναι κλειστό, καθώς αποτελεί ευκαιρία πρόβας τζενεράλε.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – ΤΣΣΚΑ Σόφιας έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ