el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άρης – Εθνικός Άχνας: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/07/2023

Ο Άρης αντιμετωπίζει σε φιλικό τον Εθνικό Άχνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:15) στην πρόβα τζενεράλε ενόψει των προκριματικών του Conference League. Για το σημαντικό φιλικό ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Λίγα 24ωρα πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν με τους αγώνες για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, ο Άρης δίνει το τελευταίο του φιλικό.

Αντίπαλος ο Εθνικός Άχνας, με την ομάδα του Τόλη Τερζή να κάνει τις τελικές δοκιμές λίγο πριν μάθει τον αντίπαλό της (Αραράτ ή Εγνατία) στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet το φιλικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Άρης – Εθνικός Άχνας: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/07/2023

Ο Άρης κορυφώνει την προετοιμασία του και μετά τα δύο φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν με Μακάμπι Χάιφα, αλλά και αυτά κόντρα σε Μπότεφ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς η Ευρώπη τον περιμένει.

Στις 27 Ιουλίου οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον πρώτο αγώνα τους για τα προκριματικά του Conference League την Αραράτ ή την Εγνατία εκτός έδρας και λίγο πριν μάθουν τον αντίπαλό τους, τίθενται αντιμέτωποι του Εθνικού Άχνας.

Η σοβαρότητα με την οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο φιλικό οι παίκτες του Άρης δεν έγκειται μόνο στο γεγονός πως πλέον απέχουν μόλις λίγα 24ωρα από τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, αλλά και γιατί η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι παίκτες του Τόλη Τερζή θα δώσουν το πρώτο φετινό φιλικό στο γήπεδό τους, ενώπιον του κοινού της ομάδας που περιμένει να δει δείγματα της δουλειάς που έχει γίνει στην προετοιμασία ως τώρα.

Ο τεχνικός του Άρη προς το παρόν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κουέστα που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

darida aris novibet

Την ώρα που στο χορτάρι οι ρυθμοί ανεβαίνουν και τα κομμάτια του παζλ καλούνται να μπουν στη θέση τους, η μεταγραφική ενίσχυση δε σταματά.

Ο 29χρονος Σουηδός μεσοεπιθετικός Ντέιβιντ Κάρλσον που έχει αγωνιστεί πέρα από την πατρίδα του σε Αγγλία, Σκωτία, Δανία και Ιαπωνία την περσινή σεζόν, αποτελεί το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων» που επισημοποίησαν την συμφωνία με την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς ώστε ο έμπειρος άσος να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης τη νέα σεζόν.

Αντίθετα η ΠΑΕ γνωστοποίησε την αποχώρηση του Νίκολας Ενκουλού που έμεινε ελεύθερος.

Όσον αφορά τον Εθνικό Άχνας θα δώσει το δεύτερο φιλικό επί ελληνικού εδάφους, καθώς ήδη η ομάδα του πρώην τεχνικού Βόλου και Ατρομήτου, Άνχελ Λόπεθ έχει αντιμετωπίσει την Κηφισιά, την οποία νίκησε με 1-0.

Η κυπριακή ομάδα πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση της δεύτερης κατηγορίας και κέρδισε την άνοδό της εκ νέου στα «σαλόνια», με τον Ισπανό τεχνικό να καλείται να διαχειριστεί ένα εξ ολοκλήρου ανανεωμένο ρόστερ, με πολλές προσθήκες ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της πρώτης κατηγορίας.


Άρης – Εθνικός Άχνας: Προγνωστικά 20/07/2023

Ο Άρης δίνει το τελευταίο του φιλικό πριν τα προκριματικά του Conference League με αντίπαλο τον επανακάμψαντα στα «σαλόνια» της Κύπρου Εθνικό Άχνας και θέλει να αφήσει καλές εντυπώσεις στον κόσμο του.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή μπορεί να πάρει τη φιλική νίκη και μάλιστα να προηγείται από το πρώτο ημίχρονο.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟ 1/1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Παράλληλα μια καλή επιλογή μπορεί να είναι και η νίκη του Άρη χωρίς να δεχθεί γκολ με σκορ πολλαπλής επιλογής.

ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ 1-0, 2-0, 3-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – Εθνικός Άχνας έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

 

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ