el
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/08/2022

Τα… ρέστα του για την ανατροπή θα παίξει ο Άρης απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ήττα με σκορ 2-0 στο Ισραήλ στο πρώτο παιχνίδι, έχει δυσκολέψει αφόρητα το έργο της ομάδας του Χερμάν Μπούργος, που βέβαια δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθειά της για πρόκριση.

H ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη έχοντας το πάνω χέρι χάρη στα τέρματα των Γιοβάνοβιτς (30’) και Ζάχαβι (84’). Ο νικητής του ζευγαριού αντιμετωπίζει στη φάση των play-offs τη Νις.

Υπενθυμίζεται πως δεν υπάρχει VAR, ενώ δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Έτσι, σε περίπτωση που μετά και το δεύτερο παιχνίδι οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων τότε θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τζον Μπίτον από τη Σκωτία, με βοηθούς τους συμπατριώτες τους Ντάνιελ ΜακΦάρλεϊν και Ντάγκλας Πότερ, ενώ 4ος θα είναι ο Στιβ Μακ Λιν.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του Άρη απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Europa Conference League!


Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/08/2022

Διπλή όψη έχει για τον Άρη το νόμισμα ύστερα από τα όσα συνέβησαν στο «Bloomfield Stadium». Από τη μία τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οι «κίτρινοι» εμφανίστηκαν απροετοίμαστοι. Τόσο σε τακτικό επίπεδο, όσο και σε φυσική κατάσταση, οι Θεσσαλονικείς υστερούσαν σε σχέση με τον αντίπαλό τους, που θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα, όμως ο εξαιρετικός Κουέστα κράτησε «ζωντανή» την ομάδα του. Από την άλλη, ο Χερμάν Μπούργος και οι παίκτες του τραβάνε τα μαλλιά τους για τη μοναδική χαμένη ευκαιρία του Καμάτσο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, που θα μπορούσε να είχε αλλάξει τις ισορροπίες ενόψει του επαναληπτικού.

aris maccabi2 novibet

«Είναι μόλις το πρώτο ημίχρονο. Είμαι ήρεμος με την ομάδα, θα προετοιμαστούμε για το δεύτερο ημίχρονο που έρχεται. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε 7-8 ευκαιρίες. Αυτός είναι ο τρόπος», ήταν τα λόγια του Μπούργος, που δεν θέλει με τίποτα τους παίκτες του να εγκαταλείπουν την προσπάθεια.

Στην ίδια γραμμή με τον Αργεντινό τεχνικό κινείται ολόκληρο ο «μηχανισμός» της ομάδας. Από την ΠΑΕ που με μηνύματά της καλεί τον κόσμο στο γήπεδο για την ανατροπή και από τους οπαδούς, που με ανακοινώσεις «ζεσταίνουν» την ατμόσφαιρα πιστεύοντας σε ένα «μεγάλο» ευρωπαϊκό βράδυ.

Παράλληλα, τα μεταγραφικά, έχουν «παγώσει». Ουσιαστικά το βασικό «ενεργό μέτωπο» είχε να κάνει με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με την υπόθεση να μπαίνει στον… πάγο και για λόγους συγκέντρωσης και προφανώς επειδή οι στόχοι θα αναπροσαρμοστούν εφόσον δεν έρθει η πρόκριση.

aris maccabi3 novibet

Από την άλλη πλευρά, o Βλάνταν Ίβιτς προσπαθεί να κρατήσει στα ύψη τα επίπεδα συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών του, αφού παρά το σαφές προβάδισμα ύστερα από τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, γνωρίζει πως τίποτα δεν έχει κριθεί.

«Κάναμε αρκετά καλό παιχνίδι αλλά συνεχίζουμε να έχουμε πράγματα τα οποία μπορούμε να τα βελτιώσουμε. Παίξαμε βάσει της φιλοσοφίας που θέλουμε. Κερδίσαμε το παιχνίδι, έχουμε ένα ακόμη στη Θεσσαλονίκη το οποίο θα είναι εντελώς διαφορετικό από το σημερινό. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα παρουσίασε βελτίωση κι αυτό θέλουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι», είπε ο προπονητής της Μακάμπι και σχετικά με την κατάσταση του Εράν Ζάχαβι, που δεν ήταν στο 100% στο πρώτο ματς, όμως μπήκε αλλαγή και βρήκε δίχτυα, δήλωσε:

«Ήρθε για να μας βοηθήσει και είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δουλεύει σκληρά. Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο να μιλήσω για τον Ζάχαβι γιατί όλοι ξέρουν ποιος είναι. Δεν είναι ακόμη στην κατάσταση που θέλει, γι’ αυτό έπαιξε μόλις 30 λεπτά. Θα παίξει περισσότερο στον δεύτερο αγώνα εφόσον του το επιτρέψει η φυσικά κατάστασή του».

aris maccabi4 novibet

Η αποστολή της Μακάμπι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τη Δευτέρα, χρησιμοποιώντας της εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ για την προετοιμασία της. Ο προγραμματισμός άλλαξε και αποφασίστηκε το ταξίδι της ομάδας να πραγματοποιηθεί δύο ημέρες νωρίτερα, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ. Μάλιστα, την Κυριακή η προπόνηση της ομάδας διεκόπη, λόγω του συναγερμού που ήχησε στην πόλη του Τελ Αβίβ.

Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στατιστικά & Προϊστορία 11/08/2022

  • Το ματς του Άρη στο Ισραήλ ήταν το πρώτο της σεζόν στο οποίο επιβεβαιώθηκε το Under 2.5 Γκολ.
  • Η Μακάμπι, έχει δώσει τρία επίσημα παιχνίδια και δεν έχει δεχτεί γκολ σε κανένα.
  • Τα τέσσερα από τα συνολικά επτά γκολ του Άρη κόντρα στη Γκόμελ σημείωσε ο Αντρέ Γκρέι.
  • Η ομάδα του Ίβιτς έχει πετύχει πέντε γκολ στα προκριματικά του Europa Conference League και τα τρία έχουν σημειωθεί από τον Τζόρτζε Γιοβάνοβιτς.

aris maccabi5 novibet

Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Προγνωστικά 11/08/2022

Ο Άρης καλείται να αλλάξει σημαντικά την εικόνα του σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Η Μακάμπι εκτός από το προβάδισμα έδειξε και πιο έτοιμη αγωνιστικά στην φυσική κατάσταση και αυτό είναι ένα επιπλέον ζήτημα για τον Μπούργος που σίγουρα θα χρειαστεί να πάρει ρίσκο στο παιχνίδι.

ΤΟ GOAL/GOAL ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.93 ΣΤΗ NOVIBET

Mε τους χώρους που θα δημιουργηθούν για τη Μακάμπι, κυρίως στις αντεπιθέσεις, όσο και με την ανάγκη του Άρη να φέρει τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και να ασκήσει πίεση, οι προϋποθέσεις για κόρνερ στο παιχνίδι είναι αρκετά καλές.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ 2.20 TO OVER 10.5 ΚΟΡΝΕΡ.

aris maccabi6 novibet


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/08/2022

Τις «πινελιές» που θα τον βάλουν και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης ψάχνει να βρει ο Χερμάν Μπούργος. Ο Αργεντινός τεχνικός βλέποντας τους παίκτες του να είναι πιο πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης στο πρώτο παιχνίδι, σε συνδυασμό με το ρίσκο που πρέπει να πάρει για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, «πονοκεφαλιάζει» για 2-3 θέσεις στο αρχικό σχήμα.

Όλα δείχνουν πάντως πως ο Μάνου Γκαρθία θα πάρει φανέλα βασικού και από εκεί και πέρα στην αμυντική γραμμή θα ξεκινήσει ο Οντουμπάγιο, με τους Ντιόπ και Νταμπό να διεκδικούν θέση στον άξονα. Τέλος, το επιθετικό πλάνο του Άρη θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τη χρησιμοποίηση ενός εκ των Πάλμα ή Καμάτσο, που «παλεύουν» να πάρουν τη θέση του Μαντσίνι στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κουέστα – Οντουμπάγιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Ντιόπ, Ντουκουρέ, Ιτούρμπε, Γκαρθία – Μαντσίνι, Γκρέι

aris maccabi7 novibet

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/08/2022

O Βλάνταν Ίβιτς είχε την ευκαιρία να εντάξει την ομάδα του για τα καλά στο κλίμα του ματς με την άφιξη της στη Θεσσαλονίκη από την περασμένη Δευτέρα. Το ευχάριστο για τον Σέρβο τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει απρόοπτα της τελευταίας στιγμής και το μοναδικό ερωτηματικό σχετικά με την 11άδα έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Εράν Ζάχαβι, ο οποίος βέβαια αν και ανέτοιμος με την είσοδό του στο πρώτο παιχνίδι ως αλλαγή κατάφερε να σημειώσει το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 84ο λεπτό, ενώ υπενθυμίζεται πως το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Γιοβάνοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Πέρετζ – Γεϊνί, Σαμπορίτ, Ζεράλδες, Χόσεζ – Φαν Όφερεεμ – Γκλάζερ, Κανιτσόφσκι, Κούβας, Μπιτόν – Γιοβάνοβιτς

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ