el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άρης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/09/2022

O Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο παιχνίδι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Περίεργο το κλίμα και στις δύο ομάδες πριν το μεταξύ τους ματς. Ο Άρης περνάει στην εποχή Άλαν Πάρντιου στον πάγκο συνεπώς είναι λογικό να υπάρχει αισιοδοξία, ωστόσο, αν και αρκετά νωρίς στο πρωτάθλημα η ομάδα έχει χάσει σημαντικό έδαφος. Σαφώς, στα πολύ θετικά η μεγάλη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί του Αστέρα στην Τρίπολη.

Στην απέναντι πλευρά, στον Ολυμπιακό είναι λογικό να υπάρχει ενθουσιασμός για τις μεταγραφές, αλλά από την άλλη η εικόνα της ομάδας στο χορτάρι είναι κάκιστη, όπως άλλωστε φάνηκε και στην αναμέτρηση απέναντι στην Φράιμπουργκ (0-3) την περασμένη Πέμπτη.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Άρης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 18/09/2022

Εποχή Άλαν Πάρντιου στον Άρη με τον νέο τεχνικό της ομάδας να σηκώνει μανίκια και να μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά. Ήδη από τις πρώτες του ώρες στη νέα του ομάδα ο Άγγλος τεχνικός δείχνει πως θα γίνει το απόλυτο αφεντικό. Με το… καλημέρα έβαλε τους δικούς του όρους στη… νέα καθημερινότητα της ομάδας «τελειώνοντας» τα κινητά από το προπονητικό κέντρο, καλώντας τους ποδοσφαιριστές μία ώρα νωρίτερα πριν τις προπονήσεις και πετώντας εκτός προπονητικού κέντρου όποιον δεν έχει άμεση δουλειά με το αγωνιστικό τμήμα.

«Χαίρομαι που είμαι εδώ είναι μια νέα μεγάλη πρόκληση για εμένα . Θέλω επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και δουλειά στο 100% από όλους . Ενα στοιχείο που χαρακτηρίζει τις δικές μου ομάδες είναι ότι οι παίκτες βάζουν την καρδιά τους στο γήπεδο και τα δίνουν όλα για τη νίκη . Όλοι για τη νίκη αγωνιζόμαστε , αυτό θα κάνουμε και μαζί όλοι θα τηρείτε τους κανόνες της ομάδας με αφοσίωση», ήταν τα πρώτα λόγια του Πάρντιου.

Στη βαθμολογία της Super League, ο Άρης πήρε μεγάλη «ανάσα» την προηγούμενη αγωνιστική. Με τον Τερζή να τον οδηγεί στον πάγκο έφυγε με πολύ σημαντικό «διπλό» από την Τρίπολη επικρατώντας 2-0 κόντρα στον Αστέρα. Τα γκολ του Γκρέι και του Εμπακατά ήρθαν σε καθοριστικά σημεία (20’ και 60’) και οι «κίτρινοι» παρότι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στο φινάλε λόγω της αποβολής του Ματέο Γκαρσία (77’) δεν κινδύνεψαν και πήραν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό το πρόγραμμα μεσοβδόμαδα περιελάμβανε πολλές μεταγραφές και… λίγο ματς. Η εβδομάδα ουσιαστικά κύλησε σε ρυθμούς Χάμες Ροντρίγκες, με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό να αποτελεί το νέο «μπαμ» του συλλόγου και να ξανασμίγει με τον Μαρτσέλο ύστερα από την κοινή θητεία τους στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα στο ρόστερ, που πλέον χρειάζεται δύο πούλμαν για να χωρέσει, προστέθηκε ο πρώην επιθετικός της Μαρσέιγ, Σεντρίκ Μπακαμπού, ως δανεικός ο 26χρονος μέσος, Ντιαντιέ Σαμασεκού, επέστρεψε ξανά ο Παϊτίμ Κασάμι, ενώ όλα δείχνουν πως κοντά στην επιστροφή του είναι και ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ, την ώρα που άνθρωποι της ομάδας εξακολουθούν να ψάχνουν και για έναν γκολκίπερ.

aris olympiacos5 novibet

Εκτός χορταριού μπορεί οι κινήσεις να δημιουργούν μεγάλη αισιοδοξία στον κόσμο, όμως εντός η εικόνα της ομάδας του Κάρλος Κορμπεράν προκαλεί μεγάλο προβληματισμό. Ο Ισπανός τεχνικός στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο δεν έχει καταφέρει να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο των Πειραιωτών, που δείχνουν ακόμη ασύνδετοι, χωρίς συγκεκριμένο πλάνο, ενώ σταθερά βγάζουν πρόβληματα φυσικής κατάστασης.

Εκμεταλλευόμενη όλα τα παραπάνω, η Φράιμπουργκ πέρασε ένα άνετο βράδυ την Πέμπτη στο Φάληρο επικρατώντας 3-0! Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη βαριά ήττα έμειναν χωρίς βαθμό στον όμιλο του Europa League και πλέον η πρόκρισή τους ακόμη και στους ομίλους του Europa Conference League μοιάζει δύσκολη κι εν πολλοίς θα κριθεί στα δύο κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν απέναντι στην Καραμπάγκ.

Στο πρωτάθλημα η ομάδα πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για το κομβικό παιχνίδι με τον Άρη μπαίνοντας στην αγωνιστική από το -4 από τον Παναθηναϊκό και την κορυφή. Συνεπώς είναι εύκολο να καταλάβουμε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για νέες απώλειες την ώρα που ο Κάρλος Κορμπεράν φαίνεται να παίζει το κεφάλι στον πάγκο, καθώς το κλίμα και για τον ίδιο δεν είναι το ιδανικό.

Άρης – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 18/09/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 129 φορές με τον Ολυμπιακό να μετράει 72 νίκες, τον Άρη 22, ενώ 335 αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Την περσινή χρονιά αναμετρήθηκαν τέσσερις φορές και καμία δεν έληξε ισόπαλη. Τρεις νίκες πήραν οι «ερυθρόλευκοι» και μία οι «κίτρινοι».
  • Ο Άρης είναι αήττητος φέτος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετρώντας 4 νίκες και μία ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Χωρίς διπλό φέτος μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός, έχοντας 4 ισοπαλίες (μέσα σε αυτές και η πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στη Σλόβαν) και μία ήττα.
  • Οι Πειραιώτες έχουν δεχτεί επτά γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους, ενώ οι ίδιοι έχουν σημειώσει τρία (3-7).

Άρης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 18/09/2022

Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, συνεπώς και για προγνωστικά για το στοίχημα. Κοινό στοιχείο πως καμία από τις δύο δεν δείχνει να έχει βρει «χημεία» μέχρι στιγμής. Ο Άρης έχει ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα λόγω της έλευσης του Πάρντιου μαζί με το κατάμεστο «Βικελίδης». Ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια και είναι πιεσμένος σε όλα τα επίπεδα.

Με τις δύο ομάδες λοιπόν να έχουν ακόμη σοβαρά ζητήματα ομοιογένειας, την ώρα που είναι αναγκασμένες να πάρουν και κάποιο ρίσκο στο ματς δεν αποκλείεται να μας οδηγήσουν στα γκολ.

ΤΟ GOAL/GOAL ΠΛΗΡΩΝΕΙ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

H πίεση είναι δεδομένο πως πάντα επηρεάζει και το μυαλό των ποδοσφαιριστών, που λόγω και του χαρακτήρα του ματς θα είναι στα… κόκκινα.

ΣΤΟ 1.88 ΣΤΗ ΝΟVIBET ΤΟ OVER 4.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Άρης – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/09/2022

Πολύ δύσκολο να γίνουν εκτιμήσεις για την ενδεκάδα του Άρη τόσο γιατί ο Άλαν Πάρντιου δεν είχε χρόνο για να δοκιμάσει πολλά πράγματα, όσο και γιατί ο ίδιος δεν άνοιξε τα χαρτιά του στις προπονήσεις. Το ευχάριστο για τον 61χρονο τεχνικό είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες πλην του τιμωρημένου Ματέο Γκαρσία και από εκεί και πέρα η λογική λέει πως ο ίδιος δεν θα «διαταράξει» τον κορμό που είχε προλάβει να χτίσει ο Άγγελος Τερζής.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού – Ντουκουρέ, Ντιόπ – Ιτούρμπε, Μ. Γκαρσία, Μαντσίνι – Γκρέι

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/09/2022

Πάνω-κάτω η ίδια θολή εικόνα υπάρχει και στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού σχετικά με την ενδεκάδα. Στους «ερυθρόλευκους» υπάρχει και ο έξτρα παράγοντας της κόπωσης, που είναι εμφανές πως επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές του Κορμπεράν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βατσλίκ – Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Κουντέ – Ντε λα Φουέντε, Μπιέλ, Ροντρίγκες – Ελ Αραμπί

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ