el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άρσεναλ – Τότεναμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/10/2022

Με ντέρμπι στο Λονδίνο ξεκινάει η 9η αγωνιστική της Premier League. Η Άρσεναλ υποδέχεται την Τότεναμ στο «Emirates» με φόντο τη μάχη για την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες πήγαν στην διακοπή σε καλό κλίμα, αφού ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με νίκες. Η Άρσεναλ έκανε… αέρινο πέρασμα από την έδρα της Μπρέντφορντ με σκορ 0-3 και διατηρήθηκε στην 1η θέση (18β.).

Από την άλλη πλευρά, η Τότεναμ με περισσότερο… θρίλερ από αυτό που δείχνει το τελικό 6-2 πήρε εντός έδρας νίκη απέναντι στη Λέστερ, έφτασε τους 17 βαθμούς και είναι σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Και για τις δύο ομάδες ξεκινάει αγωνιστικός μαραθώνιος μέχρι και το Μουντιάλ. Μεσοβδόμαδα οι «κανονιέρηδες» έχουν νέο εντός έδρας ματς, αυτή τη φορά με την Μπόντο Γκλίμτ για τους ομίλους του Europa League, ενώ στη συνέχεια τους περιμένει νέο εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στη Λίβερπουλ!

Πιο βατό δείχνει το πρόγραμμα των «spurs», που παίζουν στη Φρανκφούρτη την ερχόμενη Τρίτη κόντρα στην Άιντραχτ για το Champions League, ενώ την επόμενη αγωνιστική στην Premier League παίζουν ξανά εκτός κόντρα στη Μπράιτον.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τότεναμ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Άρσεναλ – Τότεναμ: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/10/2022

Με ιδανικό τρόπο έφτασε μέχρι τη διακοπή για τα ματς του Nations League η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» έδειξαν πως άφησαν οριστικά πίσω τους την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1) στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και επέστεψαν με πειστικό τρόπο στις νίκες.

Αρχικά πέρασαν από την έδρα της Ζυρίχης (1-2) για τους ομίλους του Europa League και στη συνέχεια επιστρέφοντας στο πρωτάθλημα πήραν άνετο «διπλό» στην έδρα της Μπρέντφορντ με τέρματα των Σαλιμπά (17’), Ζεσούς (28’) και Βιέιρα (49’).

arsenal tottenham2 novibet

Έτσι, το πιο σημαντικό για τον Αρτέτα ήταν πως είδε πως η ομάδα του έδειξε πως διατηρεί τα υψηλά επίπεδα ψυχολογίας της, παραμένοντας και στην πρώτη θέση, ενώ παράλληλα πήρε και σημαντικές ανάσες ύστερα από το πρώτο σετ αγώνων της σεζόν.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν αρκετοί από τους παίκτες του δεν τον αφήνουν να δουλέψει με τον τρόπο που θα ήθελε όχι μόνο ενόψει του ντέρμπι κόντρα στην Τότεναμ, αλλά και με φόντο τα επόμενα κρίσιμα εντός έδρας ματς που ακολουθούν κόντρα σε Μπόντο Γκλιμτ και Λίβερπουλ για Europa League και Premier League αντίστοιχα.

arsenal tottenham3 novibet

Τα δικά της «συννεφάκια» φρόντισε να απομακρύνει κατά τη διακοπή και η Τότεναμ. Στο προτελευταίο της ματς είχε γνωρίσει την πρώτη ήττα στη σεζόν με δύο γκολ (2-0) στο φινάλε της αναμέτρησης απέναντι στη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα για το Champions League. Ωστόσο με τη νίκη 6-2 στο ροκ-ματς απέναντι στη Λέστερ κατάφερε να διατηρηθεί στο -1 από την κορυφή και την Άρσεναλ και μέσω ντέρμπι της δίνεται η ευκαιρία για προσπέρασμα.

Ο Αντόνιο Κόντε νιώθει τυχερός με το τάιμινγκ του break για τις εθνικές ομάδες. Η ομάδα του έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα με αρκετά σφιχτό ροτέισον, αφού ο Ιταλός πόνταρε στη δημιουργία ενός κορμού και στα αποτελέσματα προκειμένου να κερδίσει χρόνο και ψυχολογία.

arsenal tottenham5 novibet

Τα παραπάνω θα είναι τα βασικά «όπλα» της ομάδας για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά της με τρία εκτός έδρας παιχνίδια. Αρχικά το ντέρμπι κόντρα στους «κανονιέρηδες» με φόντο την κορυφή στη βαθμολογία της Premier League. Στη συνέχεια το ματς στη Φρανκφούρτη την ώρα που η υπόθεση πρόκρισης στο Champions League κρύβει κινδύνους μετά την ήττα κόντρα στη Σπόρτινγκ. Kαι φινάλε με επιστροφή στο πρωτάθλημα με ματς στην έδρα της πολύ επικίνδυνης φέτος, Μπράιτον.

arsenal tottenham4 novibet

Άρσεναλ – Τότεναμ: Στατιστικά & Προϊστορία 01/10/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 155 φορές! Η Άρσεναλ έχει το πάνω χέρι μετρώντας 65 νίκες. Η Τότεναμ έχει 46 επικρατήσεις, ενώ τα υπόλοιπα 44 ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.
  • Από μία νίκη πανηγύρισαν στις περσινές τους μονομαχίας. Η Άρσεναλ νίκησε 3-1 στον Α’ γύρο, ενώ η Τότεναμ 3-0 στον Β’.
  • Σε οκτώ ματς φέτος οι «κανονιέρηδες» έχουν 7 νίκες και 1 ήττα (Μαν.Γιουνάιτεντ).
  • Στο γήπεδό της η Άρσεναλ έχει 3/3 στην Premier League και σε όλες τις αναμετρήσεις επιβεβαιώθηκε το GG & Over 2.5
  • Aήττητη στην Premier League η Τότεναμ (5-2-0).
  • Εκτός έδρας οι «spurs» έχουν μόνο ένα «διπλό» φέτος σε τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις (1-2-1), έχοντας δεχτεί συνολικά 5 γκολ.

Άρσεναλ – Τότεναμ: Προγνωστικά 01/10/2022

Οι δύο ομάδες βαδίζουν σε διαφορετική φάση φέτος και δείχνουν – η καθεμία με το δικό της στυλ – πιο σταθερές. Αρτέτα και Κόντε δύσκολα θα αλλάξουν «πολιτική» στην τακτική τους προσέγγιση ακόμη κι αν μιλάμε για ντέρμπι. Η Άρσεναλ δίνει ρυθμό και ένταση σε όλα της τα παιχνίδια, η Τότεναμ έχει την ικανότητα να εκμεταλλεύεται με υψηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας τις καλές στιγμές της.

ΤΟ GG & OVER 2.5 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Από εκεί και πέρα τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν παραδοσιακά πολλά νεύρα. Συν τοις άλλοις και οι δύο πλευρές δεν έχουν πρόβλημα αν το ματς πάει στη δύναμη.

ΤΟ OVER 5.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Άρσεναλ – Τότεναμ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

arsenal tottenham6 novibet


Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/10/2022

Σε άμυνα και μεσαία γραμμή εντοπίζονται τα βασικά προβλήματα του Μικέλ Αρτέτα. Ο Ισπανός τεχνικός έχει τέσσερις αμυντικούς αμφίβολους για το ματς. Ουσιαστικά σίγουρoς είναι μόνο οι Γκάμπριελ ενώ οι Σοάρες, Ζιτσένκο, Τίρνι, Τομιγιάσου και Γουάιτ δίνουν μάχη με το χρόνο. Στον άξονα, οριακή είναι η συμμετοχή του Τόμας Παρτέι, που αν δεν τα καταφέρει ο Λοκόνγκα θα πάρει τη θέση του δίπλα στον Τσάκα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ράμσντεϊλ – Σαλιμπά, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Σοάρες – Λοκόνγκα, Τσάκα – Σάκα, Μαρτινέλι, Έντεγκαρντ – Ζεσούς

arsenal tottenham7 novibet

Τότεναμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/10/2022

Ο Κόντε δεν αποκλείεται να ετοιμάζεται για μεγάλη έκπληξη στη διάταξη. Το 3-4-3 έχει παραδεχθεί πως ταιριάζει καλύτερα στην ομάδα του, ωστόσο, η διακοπή του έδωσε χρόνο που μπορεί να του επιτρέψει να ξεκινήσει το ματς με τετράδα στην άμυνα. Ερωτηματικό με τη συμμετοχή του Γιορίς αλλά και του Πέρισιτς, που επέστρεψαν με προβλήματα από το Nations League. Μειώνονται οι πιθανότητες για τον Κουλουσέφσκι που υπέστη μυϊκό τραυματισμό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γιορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ, Πέρισιτς – Μπενακούρ, Σεσενιόν, Χόμπιεργκ – Ριτσάρλισον, Σον, Κέιν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ