el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 22/10/2023

Δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη για την ΑΕΚ. Για την 8η αγωνιστική της Super League, η «Ένωση» αντιμετωπίζει τον Αστέρα (16:00), που είναι πάντα επικίνδυνος και δυνατός στην έδρα του.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ψάχνει οπωσδήποτε νίκη για να μείνει κοντά στη κορυφή και να μην χάσει άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου, ενώ ο Αστέρας θέλει να δείξει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό (4-1) και το… φτωχό 0-0 με τον Ατρόμητο.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει μπροστά της και το εκτός έδρας ματς με τη Μαρσέιγ για το Europa League, κάτι που ενδεχομένως θα παίξει ρόλο στην τακτική προσέγγισή της για τον αγώνα της Τρίπολης.

Για το ματς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Επιστρέφει σε δράση η Super League!


Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 22/10/2023

Ματς με μεγάλους κινδύνους για την ΑΕΚ. Αφού μπήκε σε… ηρεμία μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο 1-1 με τον Άγιαξ και το άνετο 3-0 επί του Παναιτωλικού, η «Ένωση» επιστρέφει σε αγωνιστικό ρυθμό με το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα, σε μία έδρα που στο παρελθόν «έγραψε» αρκετές ήττες και άσχημες εμφανίσεις.

Ο Αλμέιδα ξέρει ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει εξαιρετικά για να φύγει με το διπλό και, παράλληλα, καλείται να βρει λύσεις σε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς. Ο Λιβάι Γκαρσία παραμένει εκτός δράσης και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς τέθηκε νοκ-άουτ με μυϊκό πρόβλημα. Δεν υπολογίζεται επίσης ο Ροδόλφο Πιζάρο, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει από τον πάγκο ο Ορμπελίν Πινέδα, που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Μεξικό και, φυσικά, ένα μεγάλο ταξίδι για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ΑΚΕ έχει μπροστά της πρόγραμμα – φωτιά, αφού σε λίγες μέρες παίζει εκτός έδρας με τη Μαρσέιγ για το Europa League και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της Super League. Έτσι, δεν αποκλείεται να παίξουν από την αρχή αθλητές που δεν βρίσκονται στο… στενό όριο των βασικών του Αλμέιδα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας θέλει να «γράψει» τη δεύτερη νίκη του στη Super League σε διάστημα έξι παιχνιδιών και σίγουρα ψάχνει μία καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με τα ματς κόντρα σε Παναθηναϊκό (ήττα με 4-1) και Ατρόμητο (0-0). Ο Μίλαν Ράσταβατς θα στηριχτεί στην τακτική προσέγγιση των προηγούμενων αγώνων και ενδεχομένως θα έχει στη διάθεσή του τον Σον Γκος, που ανέβασε «στροφές» στο διάστημα της διακοπής για τα ματς των Εθνικών ομάδων.


Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Στατιστικά και Προϊστορία 22/10/2023

  • Πέντε από τα έξι τελευταία ματς του Αστέρα σε όλες τις διοργανώσεις συνοδεύτηκαν με G/G.
  • H AEK μετρά ήδη 10 G/G από την αρχή της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της ΑΕΚ έληξαν με συνολικά 2-3 γκολ.
  • Τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με συνολικά 2-3 γκολ.
  • Η τελευταία νίκη του Αστέρα επί της ΑΕΚ καταγράφηκε το 2017. Από τότε μέχρι και σήμερα, η ΑΕΚ μετρά δέκα νίκες, ενώ πέντε ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Τα τρία τελευταία μεταξύ τους ματς με γηπεδούχο τον Αστέρα έληξαν ισόπαλα και συνδυάστηκαν με Under 2.5 γκολ.
  • Δύο από αυτά τα τρία παιχνίδια έμειναν στο 1-1.
  • Η βαθμολογία της Super League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Προγνωστικά 22/10/2023

Η ΑΕΚ ξεκινά σίγουρα ως το μεγάλο φαβορί του αγώνα, όμως ο Αστέρας παλεύει πάντα στην έδρα του και τα επόμενα, δύσκολα ματς ίσως βρουν μία μικρή θέση στο μυαλό των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας. Παρόλα αυτά, η «Ένωση» έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα έχει τον χαρακτήρα της έκπληξης.

Για το παιχνίδι στην Τρίπολη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.01 ΣΤΗ NOVIBEΤ

Με εξαίρεση ελάχιστα ματς, η ΑΕΚ παρουσιάζει σταθερά πρόβλημα στην άμυνα και δέχεται εύκολα γκολ. Αυτό δεν της έχει κοστίσει στο 100% και ίσως αυτό δούμε και τώρα, αφού ο Αστέρας δύσκολα θα κρατήσει την «Ένωση» σε νέα γκέλα. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να σκοράρει…

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΠΟΝΣΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Ο έμπειρος φορ είχε χρόνο στη διακοπή να «δέσει» με τους συμπαίκτες του και να δουλέψει ακόμα περισσότερο. Η απουσία του Λιβάι Γκαρσία έχει δώσει τα… κλειδιά του «9» στον Πόνσε και ο Αργεντινός καλείται να δώσει λύσεις σε ένα δύσκολο ματς για την ομάδα του.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 22/10/2023

Πολλά τα προβλήματα για την ΑΕΚ, που δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Πιζάρο. Ερωτηματικό οι Πινέδα και Κάλενς, που είχαν υπερατλαντικά ταξίδια πριν λίγες ώρες λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες, ίσως υπάρξει και rotation από τον Αλμέιδα λόγω των επερχόμενων αγώνων με Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ.

Δεν ετοιμάζει εκπλήξεις ο Ράσταβατς, ο οποίος θα εμπιστευτεί τους παίκτες που έχουν ήδη ξεχωρίσει από την αρχή της σεζόν.

Αστέρας Τρίπολης (4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Άλβαρες, Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Γκαρσία – Μουνάφο, Σουρλής – Σίτο, Γκρόζντανιτς, Μπαρτόλο – Μάντζης

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Ελίασον, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Τσούμπερ – Αραούχο, Πόνσε

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ