el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/09/2022

H Μαδρίτη χωρίζεται στα… δύο! Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς στη La Liga βρίσκει την Ατλέτικο να υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (22:00) τη Ρεάλ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Απότομη προσγείωση για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που πάνω που έδειχνε να βρίσκει ρυθμό, ο αέρας της κόπηκε απότομα, αφού ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Champions League. Συν τοις άλλοις νιώθει και έξτρα πίεση ενόψει ντέρμπι αφού ήδη η διαφορά της από τους «μερένχες» στη βαθμολογία της La Liga έχει «ανοίξει» στους 5 βαθμούς και είναι αναγκασμένη να την «ψαλιδίσει» αν θέλει να μπει στη μάχη του τίτλου.

Η «βασίλισσα» πηγαίνει στη μάχη έχοντας κάνει το 8/8 φέτος στη χρονιά χάρη στο «ζόρικο» 2-0 κόντρα στη Λειψία για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Σίγουρα, ο Κάρλο Αντσελότι είδε πολλά που δεν του άρεσαν κόντρα στους Γερμανούς, ωστόσο, η δουλειά έγινε και τώρα το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα με στόχο η ομάδα να παραμείνει στην κορυφή.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για την 6η αγωνιστική της La Liga γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!

 


Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση 18/09/2022

Πισωγύρισμα για την Ατλέτικο στη Γερμανία. Πάνω που ο Ντιέγκο Σιμεόνε έβλεπε την ομάδα του να αρχίζει να «ρολάρει», να γεμίζει με μεγαλύτερα διαστήματα έντασης το παιχνίδι της και παράλληλα να κερδίζει χρόνο και ψυχολογία ήρθε η Μπάγερ Λεβερκούζεν και με το 2-0 για την 2η αγωνιστική του Champions League «προσγείωσε» τον Αργεντινό και τους παίκτες του ενόψει του πρώτου ντέρμπι της σεζόν στη La Liga.

Οι «ροχιμπλάνκος» έδωσαν αρκετά δικαιώματα στην άμυνα και οι Γερμανοί είχαν μπόλικες ευκαιρίες, τις οποίες δεν αξιοποιούσαν, όμως στο 84ο λεπτό ο Άντριχ πέτυχε το πρώτο γκολ και τρία λεπτά αργότερα ήρθε και η… χαριστική βολή από τον Ντιαμπί (87’) σε μία φάση όπου η ανασταλτική λειτουργία των Μαδριλένων «ξεχαρβαλώθηκε».

Μετά τα τέσσερα γκολ την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Θέλτα (4-1) και πάλι βγήκαν στην επιφάνεια τα γνωστά προβλήματα. Αδυναμία στο τελείωμα των φάσεων, έλλειψη συνοχής στη μεσαία γραμμή και αδυναμία στο κέντρο της άμυνας με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να εκδηλώνει με άνεση τελικές προσπάθειες.

Mέσα σε όλα ο Σιμεόνε προσπαθεί να βρει άκρη και με τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος όταν αγωνίζεται -όπως δήλωσε ο ίδιος ο Αργεντινός- η ομάδα του αποδίδει καλύτερα. Βέβαια, άκρη με την Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται στον ορίζοντα σχετικά με την υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 40εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του και ενεργοποιείται με συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Έτσι ο «Τσόλο» εξακολουθεί να τον ρίχνει στα παιχνίδια από τον πάγκο.

atletico realmadrid2 novibet

Αρκετά πιο δύσκολο αποδείχτηκε το βράδυ κόντρα στη Λειψία στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τη Ρεάλ. Ωστόσο, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έδειξε για ακόμη μία φορά την αποτελεσματικότητά της. Σε ένα ματς λοιπόν που κινδύνεψε αρκετά ανασταλτικά και παράλληλα -στη μεγαλύτερή του διάρκεια- ήταν ακίνδυνη επιθετικά κατάφερε να πάρει ακόμη μία νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 80ο λεπτό με υπέροχη ενέργεια του Βαλβέρδε και στις καθυστερήσεις με εξίσου όμορφο γκολ ο Ασένσιο (90+1’) διπλασίασε τα τέρματα της «βασίλισσας», που έκανε το 2/2 στον όμιλό της για το Champions League.

Έτσι, η Ρεάλ έκανε το 8/8 στα επίσημα ματς που έχει δώσει από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς και επιστρέφει στο πρωτάθλημα με στόχο να συνεχίσει. Αν τα καταφέρει στο «Wanda Metropolitano» θα παραμείνει με το 6/6 σίγουρα μόνη στην κορυφή χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα κάνει η Μπαρτσελόνα, που βρίσκεται στους 13 βαθμούς και στο -2 από την κορυφή.

Τώρα όλο το βάρος πέφτει στον σχεδιασμό του ντέρμπι με τον Αντσελότι να προσπαθεί να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και να αποφεύγει τις ερωτήσεις σχετικά με τη συμμετοχή του Καρίμ Μπενζεμά που κάνει αγώνα δρόμου.

atletico realmadrid3 novibet

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης: Στατιστικά & Προϊστορία 18/09/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 210 φορές. Η Ρεάλ μετράει 108 νίκες, η Ατλέτικο 54, ενώ 48 ντέρμπι έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Από μία νίκη είχαν πέρσι οι δύο ομάδες. Η Ρεάλ επικράτησε στον Α’ γύρο 2-0 εντός έδρας, ενώ αντίστοιχα η Ατλέτικο νίκησε 1-0 στον Β’ στο «Wanda Metropolitano». Τo No Goal επιβεβαιώθηκε και στις δύο περιπτώσεις.
  • Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους για τη La Liga ο απολογισμός είναι 3-1-1 υπέρ της Ρεάλ και μόλις σε ένα ματς έχει εμφανιστεί το Goal/Goal, ενώ σε όλα επιβεβαιώθηκε το Under 2.5 Γκολ.
  • Η Ατλέτικο έχει δεχτεί γκολ στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της.
  • Στα τρία τελευταία παιχνίδια οι «ροχιμπλάνκος» έχουν δεχτεί τέσσερα γκολ μετά το 70ο λεπτό.
  • Η Ρεάλ έχει μόνο νίκες από το ξεκίνημα της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις (8-0-0).
  • Στο πρωτάθλημα και στα πέντε παιχνίδια της η «βασίλισσα» έχει κερδίσει αλλά έχει δεχτεί και γκολ. (6/6 GG & Over 2.5)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά 18/09/2022

Τα ντέρμπι έχουν πάντα τις ιδιαιτερότητές τους και τα προγνωστικά είναι επίφοβα. Βάσει της εικόνας και του ρεπορτάζ των δύο ομάδων το ματς δείχνει πως θα κριθεί στο… όριο.

Η Ατλέτικο δείχνει «εύθραυστη» ψυχολογικά, προσπαθεί να παίξει πιο επιθετικά αλλά εκτίθεται αμυντικά, δεν βγάζει φρεσκάδα, ενώ πιέζεται και βαθμολογικά. Η Ρεάλ έχει άλλο αέρα στα ντέρμπι, ωστόσο, απουσίες όπως αυτή του Μπενζεμά είναι λογικό να τη φθείρουν περισσότερο. Τόσο ο Σιμεόνε, όσο και ο Αντσελότι γνωρίζουν τα προβλήματα των ομάδων τους και δεν αποκλείεται να πάνε σε ένα παιχνίδι το οποίο τουλάχιστον στο ξεκίνημα θα είναι χαμηλού ρίσκου.

ΤΟ COMBO BET X2 & Under 3.5 ΠΛΗΡΩΝΕΙ 1.97 ΣΤΗ NOVIBET

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

atletico realmadrid4 novibet


Ατλέτικο Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/09/2022

Αρκετά προβλήματα για τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Αρχικά, ο Όμπλακ δεν φαίνεται πως θα προλάβει και πιθανότατα ο Γκρμπιτς θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια. Εκτός παραμένουν και οι Χιμένες, Σάβιτς, Λεμάρ και Ρεγκιλόν, που δεν υπολογίζονται για το ματς.

Ο Αργεντινός σκέφτεται πως χρειάζεται περισσότερη ένταση στο συγκεκριμένο ματς, κάτι που λείπει απ’ την ομάδα του και για αυτό στην επίθεση ο Κούνια έχει περισσότερες πιθανότητες αντί του Μοράτα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Γκρμπιτς – Φελίπε, Βίτσελ, Ρεϊνίλντο – Μολίνα, Κοντογκμπιά, Κόκε, Κορέα, Σαούλ – Κούνια, Φέλιξ

atletico-realmadrid6-novibet

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/09/2022

Και η Ρεάλ έχει σημαντικά ζητήματα. Ο Μιλιτάο είναι καλύτερα τις τελευταίες μέρες, όμως η συμμετοχή του δεν είναι 100% εξασφαλισμένη. Ακόμη λιγότερες πιθανότητες έχει ο Καρίμ Μπενζεμά που αν δεν είναι στο 100% θα προφυλαχθεί με φόντο τη συνέχεια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Μεντί – Μόντριτς, Κρόος, Καμαβινγκά – Βαλβέρδε, Βινίσιους, Ροντρίγκο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ