el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 28/12/2022

Να συνεχίσει το σερί του και να κλείσει τη χρονιά με την ψυχολογία στα ύψη θέλει ο ΠΑΟΚ. Στην τελευταία της αποστολή για το 2022 η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου φιλοξενείται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (Τετάρτη, 20.00), που θέλει να συνεχίσει να μαζεύει βαθμούς για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Την προηγούμενη αγωνιστική στη Super League ο «δικέφαλος του Βορρά» πέρασε (0-2) από το Αγρίνιο κι έμεινε μόνος στην 3η θέση, ενώ «μάζεψε» και τη διαφορά από την κορυφή. «Διπλό» έκαναν και οι Περιστεριώτες που νίκησαν τον ΟΦΗ (0-1) και πλησίασαν στην 6η θέση που οδηγεί στα play-offs.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο για τη 15η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/12/2022

Με ιδανικό τρόπο μπήκε στις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες έφεραν εις πέρας την αποστολή τους στην Κρήτη κι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το «Γεντί Κουλέ». Ο Έρλινγκμαρκ σημειώνοντας το «χρυσό» γκολ στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε τον δρόμο στην ομάδα που κράτησε τη μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ (0-1) μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

«Είμαι ευχαριστημένος απ’ τους παίκτες μου που έδειξαν προσωπικότητα. Δεν παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο αλλά ήμασταν στρατιώτες. Μείναμε στο πλάνο μας μέχρι τέλους, γνωρίζαμε ότι το ματς θα είναι δύσκολο γιατί ο ΟΦΗ ήταν καλός στα τελευταία παιχνίδια», είπε ο Κρις Κόουλμαν στο σχόλιό του για τη δεύτερη εκτός έδρας φετινή νίκη της ομάδας του.

Τώρα άπαντες ρίχνουν όλο το βάρος στο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Ατρόμητος την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στη βαθμολογία της Super League από την 6η θέση. Αυτό συνέβη και χάρη στην απώλεια του Άρη στην έδρα του Λεβαδειακού (1-1). Έτσι, οι Περιστεριώτες μείωσαν στους 4 βαθμούς και συνεχίζουν να διατηρούν τις ελπίδες τους για τα play-offs. Τα επόμενα ματς θα είναι κομβικά για τον στόχο της ομάδας. Μετά το παιχνίδι με τον «δικέφαλο του Βορρά», οι Περιστεριώτες αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό, τον Ιωνικό και τη Λαμία.

atromitos paok2 novibet

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο Περιστέρι θέλοντας να κλείσει τη χρονιά με ακόμη μία νίκη. Το σερί της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίστηκε στο Αγρίνιο την περασμένη εβδομάδα. Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν απέναντι στον Παναιτωλικό (0-2) δείχνοντας ξανά πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους. Περιορίζοντας σε ακόμη ένα ματς τα… δικαιώματα στον αντίπαλο, οι Θεσσαλονικείς βρήκαν δίχτυα σε κομβικό σημείο. Με την κεφαλιά του Ολιβέιρα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (45+5’) «ξεκλείδωσαν» την άμυνα των γηπεδούχων και στο 86ο λεπτό «καθάρισαν» το νέο «τρίποντο» με τέρμα του φορμαρισμένου Ντάουγκλας Αουγκούστο.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Απέναντι σε μια ομάδα με ωραίο στυλ παιχνιδιού. Δεν είναι εύκολη έδρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η ομάδα έπαιξε με καλή νοοτροπία. Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, ακόμα και όταν ο Παναιτωλικός πίεσε, λειτουργήσαμε καλά και πετύχαμε και δεύτερο γκολ. Είχαν μια ευκαιρία με τον Καρέλη, ενώ εμείς είχαμε 4-5 ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλο γκολ. Ήταν μια νίκη που την αξίζαμε με βάση την εικόνα μας», ήταν τα λόγια του Λουτσέσκου.

Η νίκη του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με τις «γκέλες» του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έβαλε στους κερδισμένους της αγωνιστικής την ομάδα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπαίνει στην αγωνιστική χωρίς συγκάτοικο στην 3η θέση καθώς πλέον βρίσκεται στο +2 από τους «ερυθρόλευκους», ενώ κόντρα στα προγνωστικά διατηρεί την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας μειώνοντας στους 10 βαθμούς την απόσταση.

Οι τέσσερις σερί νίκες εκτός από σημαντική ανάσα στη βαθμολογία έχουν δυναμώσει και τον χαρακτήρα της ομάδας του Λουτσέσκου, που είναι εμφανές ότι επένδυσε στον χρόνο με σκοπό να «δέσει» τα νέα πρόσωπα που προστέθηκαν στο ρόστερ. Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει μόνο τη νίκη στο Περιστέρι για να κλείσει τη χρονιά με ακόμη μία νίκη και να υποδεχτεί την επόμενη αγωνιστική τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

atromitos paok3 novibet

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 28/12/2022

  • To πάνω χέρι στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχει ο ΠΑΟΚ που μετράει 29 νίκες σε 56 αναμετρήσεις. Ο Ατρόμητος έχει 15 νίκες, ενώ τα υπόλοιπα 12 ματς έληξαν χωρίς νικητή.
  • Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 στην Τούμπα.
  • Τέσσερα σερί No Goal στο πρωτάθλημα έχει ο Ατρόμητος, πέντε διαδοχικά μετράει ο ΠΑΟΚ.
  • Πέντε σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ μετράει ο «δικέφαλος του Βορρά» σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Σε πρωτάθλημα και Novibet Κύπελλο Ελλάδας η ομάδα του Λουτσέσκου έχει δύο σερί νίκες με το Ακριβές Σκορ 0-2 να επιβεβαιώνεται.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 28/12/2022

Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, ειδικά στο κομμάτι της ψυχολογίας ύστερα από τις νίκες που πήραν την προηγούμενη εβδομάδα. Στην τελευταία σειρά αγώνων ο ΠΑΟΚ πείθει ολοένα και περισσότερο. Σταθεροποιεί την απόδοσή του και μειώνει τα λάθη. Ο Ατρόμητος δείχνει βέβαια πως βρίσκει τον τρόπο να αξιοποιεί τις φάσεις του το τελευταίο διάστημα και θα «χτυπήσει» το ματς αφού κυνηγάει στη βαθμολογία.

ΤΟ GOAL/GOAL ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.05 ΣΤΗ NOVIBET

Ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα «συνηθίζει» στις νίκες. Αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τις δυσκολίες που βρίσκει απέναντί του στα παιχνίδι κι ακόμη αν κάτι «στραβώσει» παραμένει πιστός στο πλάνο του.

ΤΟ 2 & ΟVER 2.5 ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Ατρόμητος – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

atromitos paok4 novibet


Ατρόμητος: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 28/12/2022

Γνωστά τα προβλήματα για τον Κρις Κόουλμαν, όμως από την άλλη η κατάσταση δείχνει ελεγχόμενη. Εκτός για το ματς με τον ΠΑΟΚ παραμένει ο Κιβρακίδης αλλά και ο Σουάρεθ. Ο Στρούγγης θα επιστρέψει στα στόπερ, αφήνοντας στα πιτς των Μαυρομάτη, που τραυματίστηκε στο Ηράκλειο. Θα διατηρήσει το 4-3-3 ο Ουαλός τεχνικός με τον Κιάρτανσον να επιστρέφει πιθανότατα στην αρχική ενδεκάδα αντί του Τζαβίδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γιαννιώτης – Κεχρίντα, Χατζηισαίας, Στρούγγης, Ντε Μποκ – Έρλινγκμαρκ, Φριγιόνσον, Γκανθάλεθ – Ροτάριου, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον

atromitos paok5 novibet

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 28/12/2022

Με ένα νέο πρόβλημα θα παλέψει ο ΠΑΟΚ για τη νίκη στο Περιστέρι. Ο Ελ Καντουρί, τραυματίστηκε στο ματς στο Αγρίνιο, ακολούθησε ατομικό στις τελευταίες προπονήσεις και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι. Εκτός παραμένει επίσης και ο Φιλίπε Σοάρες, καθώς δεν έχει υποχωρήσει το οίδημα που τον ταλαιπωρεί, ενώ με ειδικό πρόγραμμα συνεχίζει και ο Γιάσμιν Κούρτιτς, που επίσης δεν προλαβαίνει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια – Αουγκούστο, Ντάντας – Κωσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ – Ολιβέιρα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ