el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/02/2023

Η Μπαρτσελόνα (50 β., 16-2-1) υποδέχεται τη Σεβίλλη (21 β., 5-6-8), σε μία παραδοσιακή αναμέτρηση της La Liga, που δε χάνει σε τίποτα την αίγλη της λόγω της κακής φετινής παρουσίας των φιλοξενούμενων.

Η αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου (20ή) θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 22:00 στο «Καμπ Νόου» της Βαρκελώνης. Θα μεταδοθεί ζωντανά σε live streaming από τη στοιχηματική πλατφόρμα της Novibet και τηλεοπτικά από τα κανάλια της Nova.

Βίους αντίθετους διάγουν φέτος οι δύο ομάδες, που έχουν προσφέρει κατά καιρούς πολύ μεγάλες συγκινήσεις με τις μεταξύ τους κόντρες.

Από τη μία, η Μπαρτσελόνα διεκδικεί με αξιώσεις την επιστροφή της στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2018. Από την άλλη, η Σεβίλλη διαγράφει τη μακράν χειρότερη πορεία της στη La Liga από το 1999/2000, όταν και υποβιβάστηκε!

Στο ματς του πρώτου γύρου (03/09/22), η Μπαρτσελόνα είχε επιβληθεί με 3-0 μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», με σκόρερ τους Ραφίνια (21’), Λεβαντόφσκι (36’) και Ερικ Γκαρσία (50’).

Με 800+ αγορές στη Novibet, live streaming, ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα, ο αγώνας της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Σεβίλλη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder που σου δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις 12 διαφορετικά γεγονότα του ίδιου ματς και στο live stoixima.

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!

 


Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη: Ανάλυση & Παρουσίαση 05/02/2023

Αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις από τις 26/10 (Μπάγερν 0-3) η Μπαρτσελόνα, μετρά έκτοτε 11 νίκες και 3 ισοπαλίες, έχοντας κατακτήσει σε αυτό το διάστημα τον πρώτο της τίτλο στην εποχή του Τσάβι.

Συγκεκριμένα, κερδίζοντας με 3-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 15 Ιανουαρίου, η Μπάρτσα πήρε το SuperCopa, που διεξήχθη στη Σαουδική Αραβία.

Την Τετάρτη (01/02), οι Καταλανοί επιβλήθηκαν με 2-1 (Video) της Μπέτις εκτός έδρας, με γκολ των Ραφίνια (65’) και Λεβαντόφσκι (80’). Ακολούθησε αυτογκόλ του Κουντέ (85’), που δεν άλλαξε τελικά τις ισορροπίες, με τον Τσάβι περιχαρή να δηλώνει ότι «κάναμε ένα από τα καλύτερα φετινά μας παιχνίδια».

Είχαν προηγηθεί για την Μπαρτσελόνα τρεις «φτωχές» νίκες με 1-0, κόντρα σε Χετάφε, Σοσιεδάδ (Κύπελλο) και Χιρόνα. Συνολικά, ωστόσο, έχει κερδίσει τα 7/8 τελευταία της ματς στη La Liga.

Στην αντίπερα όχθη, η Σεβίλλη ψάχνει ακόμα να βρει τον καλό της εαυτό και να ξεφύγει από τα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Τουλάχιστον με τις δύο σερί νίκες στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», επί βατών αντιπάλων (Κάντιθ 1-0, Ελτσε 3-0 Video), οι Σεβιγιάνοι πήραν αποστάσεις από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Μεσολάβησε η ήττα στην παράταση (2-1) από την Οσασούνα στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Πλέον, η Σεβίλλη μπορεί να σώσει τη χρονιά μόνο μέσα από το… αγαπημένο της Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν (16 & 23 Φεβρουαρίου) για το γύρο των play-off και με στόχο την πρόκριση στους «16».

«Ο δρόμος της βελτίωσης είναι ακόμα μακρύς», δήλωσε μετά τη νίκη επί της Ελτσε ο τεχνικός Χόρχε Σαμπαόλι, τονίζοντας εν όψει Μπαρτσελόνα πως «πρόκειται για μία σούπερ ομάδα και θα πρέπει να παρουσιάσουμε την καλύτερή μας εκδοχή, αλλιώς θα περάσουμε δύσκολες στιγμές».

Το θετικό για τη Σεβίλλη είναι ότι μάζεψε 10 βαθμούς στο διάστημα μεταξύ 15ης-19ης αγωνιστικής, όταν μέχρι και τη 14η είχε συγκεντρώσει μόλις έναν περισσότερο (11).


Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη: Στατιστικά & Προϊστορία 05/02/2023

  • Στις 15/12/2002 κέρδισε για τελευταία φορά η Σεβίλλη στο «Καμπ Νόου» για το πρωτάθλημα, με την παράδοση συντριπτικά υπέρ της Μπαρτσελόνα. Στα 19 ματς που ακολούθησαν, καταγράφονται 16 άσοι και 3 ισοπαλίες.
  • Συνολικά, στο πλαίσιο της La Liga πάντα και με γηπεδούχο την Μπαρτσελόνα, ο απολογισμός είναι 60-12-6. Σε όλες τις διοργανώσεις και στις δύο έδρες, στα 36 τελευταία τους ματς συναντάμε μόνο 3 νίκες της Σεβίλλης!
  • Under 2,5 τα δύο τελευταία Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη (1-1 και 1-0), ενώ στα προηγούμενα 8 είχαν σημειωθεί Over 2,5 γκολ.
  • Η Μπαρτσελόνα έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ φέτος στην έδρα της για το πρωτάθλημα και αυτό με πέναλτι, στο 1-1 με την Εσπανιόλ.
  • Στα 16 από τα 19 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, η Μπαρτσελόνα ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ.
  • Η Σεβίλλη έχει σκοράρει και στα 9 εκτός έδρας παιχνίδια της, αν και ο απολογισμός της είναι 2 νίκες-3 ισοπαλίες-4 ήττες.
  • Το διάστημα 31-45’ είναι το καλύτερο φετινό εντός έδρας της Μπαρτσελόνα, καθώς σε αυτό το 15λεπτο τα τέρματά της είναι 7-0. Αντίστοιχα, πρόκειται για το χειρότερο εκτός έδρας της Σεβίλλης (1-4).
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της La Liga.

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη: Προγνωστικά 05/02/2023

Δικαιολογημένα προβάλει σε τιμές φαβορί η Μπαρτσελόνα, με βάση τα πεπραγμένα των δύο ομάδων αλλά και την τρομερή παράδοση που έχει στα παιχνίδια της με τη Σεβίλλη – ακόμα και όταν η ομάδα της Ανδαλουσίας βρισκόταν στα καλύτερά της. Για το σπουδαίο παιχνίδια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της Novibet.

Δύσκολα η Μπάρτσα θα έχει βαθμολογικές απώλειες, καθώς πάντως τελευταία δεν βγάζει… φλόγες στην επίθεση, θα προτείνουμε τη νίκη της σε λογικά πλαίσια σκορ.

Το Combo Bet 1 & Under 3.5 προσφέρεται σε απόδοση 2.10 στη Novibet.

Με 14 γκολ σε 16 εμφανίσεις του φέτος στη La Liga, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι οδηγεί την Μπαρτσελόνα προς την κατάκτηση του τίτλου. Τέσσερις φορές έχει πετύχει 2 γκολ στο ίδιο ματς ο Πολωνός σταρ, τις τρεις από αυτές στο «Καμπ Νόου».

Το στοίχημα Λεβαντόφσκι 2+ γκολ δίνεται σε απόδοση 3.25.

Αν και η άμυνα της Μπάρτσα φέτος είναι πολύ συμπαγής, με χαρακτηριστικό το μόλις 1 γκολ παθητικό στο «Καμπ Νόου», το επιθετικό ταλέντο της Σεβίλλης είναι δεδομένο.

Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν τις στιγμές τους στην κόντρα και το G/G σε απόδοση 2.09 παρουσιάζει ενδιαφέρον.


Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/02/2023

Ο Λεβαντόφσκι επέστρεψε με γκολ κόντρα στην Μπέτις, μετά από τιμωρία τριών αγωνιστικών. Ετσι, μοναδικό πρόβλημα για τον Τσάβι είναι ο Ντεμπελέ, που τραυματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τη Χιρόνα και θα λείψει τις επόμενες εβδομάδες.

Αναμένεται ένα μερικό «φρεσκάρισμα» της ενδεκάδας από τον Τσάβι, σε σχέση με το μεσοβδόμαδο ματς, με τους Σέρζι Ρομπέρτο, Μάρκος Αλόνσο, Ζόρντι Αλμπα και Ανσου Φάτι να διεκδικούν φανέλα βασικού.

Λόγω των οικονομικών της ζητημάτων, η Μπάρτσα δεν έκανε μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο, αντίθετα πούλησε τους Ντεπάι (Ατλέτικο) και Μπεγερίν (Σπόρτινγκ).

Πιθανή ενδεκάδα: Τερ Στέγκεν – Κουντέ (Σ. Ρομπέρτο), Αραούχο, Κρίστενσεν (Μ. Αλόνσο), Αλμπα – Πέδρι, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ – Ραφίνια (Φάτι), Λεβαντόφσκι, Γκάβι.

Σεβίλλη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/02/2023

Γνωστές απουσίες για τον Σαμπαόλι οι Αλεξ Τέλες, Τεκατίτο Κορόνα, Χεσούς Νάβας, Ντμίτροβιτς και Μαρκάο. Ο Ακούνια έχασε δύο προπονήσεις στις αρχές της εβδομάδας αλλά είναι ετοιμοπόλεμος.

Το ερωτηματικό είναι αν ο Αργεντινός τεχνικός διατηρήσει την τετράδα στην άμυνα, όπως έπαιξε την προηγούμενη εβδομάδα, ή θα παίξει με πέντε πίσω, που είναι και το πιθανότερο, με την επιστροφή του Γκουντέλι ανάμεσα στα στόπερ.

Στη διάθεσή του αναμένονται τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα: ο εξτρέμ Μπράιαν Χιλ και ο αμυντικός χαφ Παπ Γκέιγ, που ήρθαν δανεικοί από Τότεναμ και Μαρσέιγ, αντίστοιχα.

Aπό τη Σεβίλλη αποχώρησαν ως δανεικοί, αντίθετα, οι Γιανουζάι (Μπασάκσεχιρ) και Ντιλέινι (Χόφενχαϊμ).

Πιθανή ενδεκάδα: Μπόνο – Μπαντέ, Γκουντέλι, Ρεκίκ – Μοντιέλ, Ράκιτιτς, Φερνάντο, Χορδάν, Ακούνια – Ολιβερ Τόρες – Εν Νεσίρι.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ