el
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μπεϊτάρ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/08/2023

«Do or Die» παιχνίδι από… νωρίς για τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» παίζει στο Ισραήλ για το ευρωπαϊκό του όνειρο και το ματς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (20:30) και ψάχνει τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Μετά το 0-0 του αγώνα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει το διπλό σε μία δύσκολη και γεμάτη έδρα, που… συνοδεύεται από δύσκολες καιρικές συνθήκες για οποιονδήποτε αντίπαλο.

Για το σπουδαίο ματς στο Teddy Stadium της Ιερουσαλήμ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet η ρεβάνς στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει η δράση στο Europa Conference League!


Μπεϊτάρ – ΠΑΟΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 03/08/2023

Ώρα πρόωρου «τελικού» για τον ΠΑΟΚ: Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει στο Ισραήλ την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (20:30) και ψάχνει νίκη πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

H φετινή πρεμιέρα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν πήγε όπως θα ήθελαν όλοι στον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» προσπάθησε και πίεσε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, όμως η αμυντική προσέγγιση της Μπεϊτάρ κράτησε το πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League στο μηδέν (0-0).

Σημείο-κλειδί της αναμέτρησης ήταν το χαμένο πέναλτι του Στέφαν Σβαμπ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στη συνέχεια καταγράφηκαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες από την πλευρά των γηπεδούχων.

«Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε, το πέναλτι που μας έδωσε ο αντίπαλος προέρχεται από λάθος αμυντικού. Θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά συμπαγείς στην άμυνα, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πάει σε μεταβάσεις. Κρατάω θετικά στοιχεία και οι παίκτες μου γνωρίζουν ότι θα πάμε στο Ισραήλ να παλέψουμε για την πρόκριση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του για τη ρεβάνς με δύο σημαντικές προσθήκες.

Για την ακρίβεια, οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Αντελίνο Βιεϊρίνια επιστρέφουν σε δράση και θα ενισχύσουν σημαντικά τους συμπαίκτες τους. Άλλωστε, ο Βραζιλιάνος αποτελεί βαρόμετρο στο κέντρο και ο Πορτογάλος είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας.

Μοναδικό πρόβλημα για το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ είναι η απουσία του τραυματία Σάστρε και, επιπρόσθετα, μοιάζει δεδομένο ότι ο Λουτσέσκου θα προχωρήσει σε αλλαγές, με τους Νάρεϊ, Αουγκούστο και Σαματά να προβάρουν φανέλα βασικού. Είναι άλλωστε ξεκάθαρο ότι ο «Δικέφαλος» χρειάζεται κινητικότητα και ποιότητα στη μεσοεπιθετική του γραμμή και σίγουρα έχει ανάγκη για καλύτερες εμφανίσεις από τους Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς.

beitar paok prognostika novibet

Στην άλλη μεριά, η Μπεϊτάρ αναμένεται να προσεγγίσει ξανά το ματς με αμυντική προσέγγιση, όμως γνωρίζει ότι θα έχει στο πλευρό της το μεγάλο «όπλο» των φιλάθλων της, οι οποίοι εξαφάνισαν από νωρίς όλα τα εισιτήρια του αγώνα.

Επίσης, οι δύσκολες καιρικές συνθήκες στο Ισραήλ, με τα υψηλά επίπεδα υγρασίας, δημιουργούν πάντα προβλήματα στους φιλοξενούμενους και δεν είναι λίγες οι εκπλήξεις από ισραηλινούς συλλόγους στα προκριματικά των προηγούμενων ετών.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Χάιντουκ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όμως είναι δεδομένο πως καμία από τις δύο ομάδες δεν σκέφτεται το επόμενο εμπόδιο, αφού προέχει ο «τελικός» στο Ισραήλ.


Μπεϊτάρ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 03/08/2023

O ΠΑΟΚ μπαίνει από νωρίς στη λογική των ματς δίχως αύριο και δεν έχει κανένα περιθώριο να σκεφτεί ότι θα μείνει από τόσο νωρίς εκτός Europa Conference League. Βέβαια, είδε ότι η Μπεϊτάρ δεν είναι εύκολος αντίπαλος και, ειδικά στην έδρα της, είναι πολύ επικίνδυνη.

Για το μεγάλο ματς στο Ισραήλ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

UNDER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μπεϊτάρ θα διατηρήσει σίγουρα το αμυντικό της προφίλ, αφού, σύμφωνα με όσα σημείωσε και ο προπονητής της, ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος ποιοτικά. Οι Θεσσαλονικείς θα παλέψουν για να σκοράρουν, όμως δύσκολα θα βρουν ανοικτό διάδρομο για την εστία των Ισραηλινών.

ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 30ο ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Με βάση τα παραπάνω, είναι λογικό να δούμε προσεκτική προσέγγιση και από τις δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ένα γκολ από τον αντίπαλο θα φανεί σαν… βουνό για την ανατροπή και είναι σίγουρα προτιμότερο το «μηδέν» στην άμυνα.

beitar paok prognostika novibet

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπεϊτάρ – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπεϊτάρ – ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες, Πιθανή Ενδεκάδα 03/08/2024

Ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί σίγουρα με την προσθήκη του Ντόουγκλας Αουγκούστο στο κέντρο και ο Βραζιλιάνος θα ανεβάσει τουλάχιστον ένα level την λειτουργία της ομάδας του. Επίσης, όλα δείχνουν πως οι Σαματά και Νάρεϊ θα πάρουν θέση βασικού, ώστε να δώσουν φρεσκάδα και πνοή στην επίθεση. Σε ό,τι αφορά την Μπεϊτάρ, δεν περιμένουμε αλλαγές, αφού η συνταγή του πρώτου αγώνα κρίθηκε πετυχημένη.

Μπεϊτάρ (5-3-2): Σίλβα – Μπιτόν, Ντγκάνι, Γκοτλίβ, Κρίφ, Μοροζόφ – Αζάρια, Ασκενάζι, Τόμας – Σούα, Νικολαέσκου

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπαμπά – Αουγκούστο, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ – Σαματά

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ