el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βέλγιο – Καναδάς: Προγνωστικά, Ανάλυση, Προϊστορία 23/11/2022

Με το δεξί στη μάχη της πρόκρισης θέλει να μπει το Βέλγιο που αντιμετωπίζει τον Καναδά (21.00) στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη διοργάνωση.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ. Σαφώς οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι το φαβορί για την πρόκριση μαζί με τους Κροάτες, που στο άλλο ματς του ομίλου αντιμετωπίζουν το Μαρόκο (12.00).

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Ahmad bin Ali». To στάδιο κατασκευάστηκε το 2003 και πήρε το όνομά του από τον Αχμάντ Μπιν Αλί Αλ Τανί, που ήταν εμίρης στο Κατάρα από το 1960 έως το 1972. Στο πλαίσιο των έργων που έγιναν για τη διοργάνωση το γήπεδο ανακατασκευάστηκε και από τους 21.282 θεατές αύξησε τη χωρητικότητά του στους 44.740.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στο Βέλγιο και τον Καναδά για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

belgium canada7 novibet


Βέλγιο – Καναδάς: Ανάλυση, Παρουσίαση 23/11/2022

Ίσως πιο προσγειωμένοι από τις προηγούμενες παρουσίες τους σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης αλλά εξίσου διψασμένοι έως και αναγκασμένοι για να πετύχουν δείχνουν οι Βέλγοι. Το ρόστερ τους δείχνει και πάλι αρκετά λαμπερό και ικανό στα… χαρτιά να προχωρήσει στο Μουντιάλ, ωστόσο, αυτή τη φορά πρέπει να το αποδείξει και στην πράξη, ενώ ο χρόνος πλέον για τη γενιά του Λουκάκου δεν είναι σύμμαχος.

«Αυτή η γενιά αξίζει ένα τρόπαιο. Όχι ότι το χρειάζεται για να μείνει στην ιστορία, αλλά το αξίζει. Θα χάριζε λίγη περισσότερη λάμψη στην κληρονομιά τους και θα άλλαζε το ποδόσφαιρο του Βελγίου για τα επόμενα είκοσι χρόνια», είπε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

belgium canada2 novibet

Στο τελευταίο της φιλικό πριν αναχωρήσει για το Κατάρ, το Βέλγιο προβλημάτισε έντονα. Ηττήθηκε 2-1 από την Αίγυπτο που μάλιστα με τα τέρματα των Μοχάμεντ (33’) και Τρεζεγκέ (46’) προηγήθηκε με δύο γκολ, ενώ οι παίκτες τους Ισπανού μείωσε με τον Οπεντά στο 76ο λεπτό.

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Τιμπό Κουρτουά (Ρεάλ), Σιμόν Μινιολέ (Μπριζ), Κουν Καστέλς (Βόλφσμπουργκ)

Αμυντικοί: Τόμπι Αλντεβάιρελντ (Άντβερπ), Ζενό Ντεμπάστ (Άντερλεχτ), Βόουτ Φας (Λέστερ), Αρτούρ Τεάτε (Ρεν), Γιαν Βερτόγχεν (Άντερλεχτ),Τίμοθι Καστάνιε (Λέστερ), Τομά Μενιέ (Ντόρτμουντ)

Μέσοι: Λεάντερ Ντεντόνκερ (Άστον Βίλα), Γιανίκ Καράσκο (Ατλέτικο), Κέβιν ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Άξελ Βίτσελ (Ατλέτικο), Γιούρι Τίλεμανς (Λέστερ), Χανς Βάνακεν (Μπριζ), Λεάντρο Τροσάρ (Μπράιτον), Αμαντού Ονανά (Έβερτον)

Επιθετικοί: Σαρλ ντε Κετελάρε (Μίλαν). Εντέν Αζάρ (Ρεάλ), Ντρις Μέρτενς (Γαλατάσαραϊ), Ρομέλου Λουκάκου (Ίντερ), Μισί Μπατσουαγί (Φενέρμπαχτσε), Τοργκάν Αζάρ (Ντόρτμουντ), Ζερεμί Ντοκού (Ρεν), Λοΐς Οπεντά (Λανς)

Στον Καναδά πηγαίνουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο με στόχο να συνεχίσουν να ανατρέπουν τα προγνωστικά. Με οδηγό τον Τζον Χέρντμαν οι «κόκκινοι» έχουν κάνει άλματα στο FIFA Ranking την τελευταία τετραετία. Συγκεκριμένα από το 2018, όταν ανέλαβε ο 47χρονος τεχνικός η ομάδα ανέβηκε από την 94η θέση στην 33η.

Με μεγάλο «αστέρι» τον Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου, αλλά και ονόματα όπως αυτά των Κάιλ Λαρίν και Τζόναθαν Ντέιβιντ, το ρόστερ της ομάδας δείχνει αναβαθμισμένο, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Επίσης στην αποστολή για το Κατάρ συναντάμε συναντάμε τον Ντέρεκ Κορνέλιους του Παναιτωλικού, καθώς και τον Έλληνα ομογενή, Τζέιμς Παντέμη.

belgium canada3 novibet

Στόχος της ομάδας στη δεύτερη παρουσία της σε τελική φάση Μουντιάλ είναι να επιβεβαιώσει την αλλαγή στο status της. Ο όμιλός της είναι αρκετά δύσκολος, ωστόσο, με τον Χέρντμαν στον πάγκο έχει αποκτήσει χαρακτήρα νικητή κάτι που φάνηκε και από τον εντυπωσιακό τρόπο που πήρε την πρόκριση μέσω των προκριματικών (8-3-2, 23-7 γκολ).

To ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Ντέιν Σεντ Κλερ (Μινεσότα Γιουνάιτεντ), Τζέιμς Παντέμης (Μόντρεαλ), Μίλαν Μπόργιαν (Ερυθρός Αστέρας)

Αμυντικοί: Άλιστερ Τζόνστον (Μόντρεαλ, Σαμ Αντεκούγκμπε (Χατάισπορ), Καμάλ Μίλερ (Μόντρεαλ), Στίβεν Βιτόρια (Σάβες), Ρίτσι Λαριέα (Τορόντο), Ντέρεκ Κορνέλιους (Παναιτωλικός), Τζόελ Βάτερμαν (Μόντρεαλ), Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν)

Μέσοι: Σάμουελ Πιετ (Μόντρεαλ), Στέφεν Εουστάκιο (Πόρτο), Λίαμ Φρέιζερ (Ντέινζ), Ατίμπα Χάτσινσον (Μπεσίκτας), Μαρκ Άντονι Κέιγ (Τορόντο), Ισμαέλ Κονέ (Μόντρεαλ), Τζόναθαν Οσόριο (Τορόντο), Ντέιβιντ Γουόδερσπουν (Σεντ Τζόνστον)

Επιθετικοί: Λούκας Καβαλίνι (Βανκούβερ Γουάιτκαπς), Τζούνιορ Χόιλετ (Ρέντινγκ), Τατζόν Μπουκανάν (Μπριζ), Ικέ Ούγκμπο (Τρουά), Κάιλ Λάριν (Μπριζ), Τζόναθαν Ντέιβιντ (Λιλ), Λίαμ Μίλαρ (Βασιλεία)

belgium canada4 novibet

Βέλγιο – Καναδάς: Στατιστικά & Προϊστορία 23/11/2022

  • Το Βέλγιο θα βρεθεί για 12η φορά στην ιστορία του σε Μουντιάλ.
  • Η κατάληψη της 3η θέσης στην προηγούμενη διοργάνωση (Ρωσία 2018) αποτελεί την καλύτερη πορεία της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνες.
  • Ο Καναδάς θα πάρει μέρος για δεύτερη φορά στην ιστορία του σε Μουντιάλ και πρώτη ύστερα από το 1986.
  • Τα 7/10 τελευταία ματς του Βελγίου σε όλες τις διοργανώσεις είναι Goal/Goal.
  • Το No Goal έχει επιβεβαιωθεί στα τελευταία 7/10 τελευταία ματς των Καναδών.

Βέλγιο – Καναδάς: Προγνωστικά 23/11/2022

Το Βέλγιο θέλει να κάνει μία πειστική εκκίνηση στη διοργάνωση, τόσο για να μη μπλέξει, όσο και για να χτίσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Αντικειμενικά, κόντρα στον Καναδά έχει προβάδισμα, ωστόσο, η ομάδα του Χέρντμαν έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Βέβαια, θα είναι η πρώτη φορά που θα τη δούμε σε μια τόσο απαιτητική αποστολή. Αν κρίνουμε πάντως από το πώς της αρέσει να παίζει, θα βολέψει και την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, η οποία θα ψάξει τον γρήγορο ρυθμό.

ΤΟ OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.77 ΣΤΗ NOVIBET

Το Βέλγιο έχει τους παίκτες για να βρίσκει λύσεις σε τέτοια παιχνίδια και δεν θα παίξει με τη φωτιά. Ποντάρει σε ένα δυνατό ξεκίνημα για να βάλει από νωρίς τις βάσεις της νίκης.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΤΟ 1ο ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.85

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

belgium canada5 novibet

Βέλγιο – Καναδάς: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 23/11/2022

Ο Λουκάκου φαίνεται πως δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ούτε τη δεύτερη αγωνιστική. Ο επιθετικός της Μίλαν ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και ο Μαρτίνεθ δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Κουρτουά – Αλντερβάιρελντ – Βερτόνχεν, Ντεμπάστ – Μενιέ, Τίλεμανς, Βίτσελ, Καστάν – Ντε Μπρόινε, Μπατσουαγί, Αζάρ

belgium canada6 novibet

Βέλγιο – Καναδάς: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 23/11/2022

Στον… αέρα δείχνει η συμμετοχή του Αλφόνσον Ντέιβις, που χτύπησε πριν δύο εβδομάδες κι ακόμη δεν έχει αναρρώσει πλήρως. Ο Χέρντμαν δεν δείχνει να πανικοβάλλεται παρότι θα χάσει έναν παίκτη που τον χρησιμοποιεί ως μπακ, ως χαφ και ως 10άρι! Θα πάει ίσως σε ένα σύστημα με τα μπακ του πιο κοντά στην τριάδα της άμυνας, ενώ ο «εγκέφαλος» στον άξονα θα είναι ο 39χρονος Χάτσινσον.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2):Μπόργιαν – Λαριέα, Τζόνστον, Βιτόρια, Μίλερ, Αντεκούγμπε – Μπουκανάν, Χάτσινσον, Εουστάκιο – Ντέιβιντ, Λαρίν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ