el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπενφίκα – Παρί: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/10/2022

Ματσάρα κορυφής στη Λισαβόνα. Η Μπενφίκα υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν (22:00), με την οποία ισοβαθμεί στην κορυφή του 8ου ομίλου του Champions League.

Το μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο είναι κομβικής σημασίας. Με τις δύο ομάδες να έχουν από έξι βαθμούς και να βρίσκονται στην κορυφή εάν υπάρξει νικητής θα «σφιχταγκαλιάσει» και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Και οι δύο ομάδες επέστρεψαν το Σαββατοκύριακο στα… προβλήματά τους δείχνοντας ελαφρώς εκτός ρυθμού. Η Παρί νίκησε δύσκολα τη Νις (2-1), ενώ η Μπενφίκα την… πάτησε στην έδρα της Γκιμαράες και κόλλησε στο 0-0.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Γιουβέντους φιλοξενεί στο Τορίνο τη Μακάμπι Χάιφα. Την επόμενη αγωνιστική τα παιχνίδια θα διεξαχθούν με ανάποδες έδρες, συνεπώς οι «μπιανκονέρι» θα ταξιδέψουν στο Ισραήλ και οι «αετοί» στο Παρίσι.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Παρί Σεν Ζερμέν γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Μπενφίκα – Παρί: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/10/2022

«Φρένο» στο απίθανο σερί που έτρεχε από το ξεκίνημα της σεζόν μπήκε για την Μπενφίκα στο «Αφόνσο Ενρίκες». Εμφανώς επηρεασμένη από τη διακοπή, αφού έδειχνε αρκετά εκτός ρυθμού δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα της άνοιγε το δρόμο προς τη νίκη κι εν τέλει το παιχνίδι της απέναντι στη Γκιμαράες «κόλλησε» στο 0-0.

Ύστερα από 13 ματς από το ξεκίνημα της χρονιάς όπου μετρούσε μόνο νίκες, με τις επτά να είναι για το πρωτάθλημα, οι «αετοί» παρέμειναν στην κορυφή στη βαθμολογία της Primeira Liga με 22 βαθμούς, με την Πόρτο που διέλυσε την Μπράγκα (4-1) να τη φτάνει στη 2η θέση και να πλησιάζει στους 3 βαθμούς.

benfica psg2 novibet

Όπως κι αν έχει ο Σμιντ ξέρει πως το σερί μπορεί να σταμάτησε όμως αυτό δεν γίνεται να «χαλάσει» το μυαλό των ποδοσφαιριστών του. Άλλωστε, η σεζόν έχει ακόμη πολύ μέλλον και πολλά κρίσιμα παιχνίδια με πρώτο και κρισιμότερο το προσεχές κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως και πέρσι, έτσι και τη φετινή χρονιά, στη Μπενφίκα έχουν ως στόχο την πρόκριση στους «16» του Champions League. Mε το 2/2 κόντρα στη Μακάμπι και Γιουβέντους έχουν βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση, όμως ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα.

Ακόμη μία μέρα στη δουλειά ήταν για την Παρί Σεν Ζερμέν το ματς απέναντι στη Νις. Μπορεί να μην κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και να έδειξε πως και εκείνη είχε επηρεαστεί ελαφρώς από τη διακοπή, ωστόσο, πέτυχε τον στόχο της. Υποδέχτηκε για την 9η αγωνιστική της Ligue 1 τη Νις κατάφερε να πάρει την 5η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα με σκορ 2-1.

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό με την ομάδα του Φαβρ να απαντάει με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου με τέρμα του Λαμπόρντ (47’). Έτσι άλλαξαν τα πλάνα του Γκατιέ σχετικά με τη διαχείριση του ρόστερ του. Αναγκάστηκε να ρίξει τον Εμπαπέ στο 59’ αντί του Εκιτικέ κι εν τέλει δικαιώθηκε αφού βρήκε δίχτυα στο 83ο λεπτό χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του που τη διατήρησε στην κορυφή στη βαθμολογία της Ligue 1 και στο +2 από τη Μαρσέιγ που παραμένει στη 2η θέση.

benfica psg4 novibet

Οι Παριζιάνοι συμπληρώνοντας επτά διαδοχικές νίκες σε Γαλλία και Champions League δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση. Πάντως, ο τεχνικός της ομάδας εξακολουθεί να πατάει στη… Γη και προσπαθεί ακόμη να αλλάξει πολλά πράγματα στο κομμάτι της τακτικής. Στο πρώτο διάστημα της θητείας του στον πάγκο είναι σαφές πως η ομάδα έχει γίνει πιο ουσιαστική και σπάνια χάνει τη συγκέντρωσή μέσα στα λεπτά των αγώνων της.

benfica psg5 novibet

Μπενφίκα – Παρί: Στατιστικά & Προϊστορία 05/10/2022

  • Αυτή  θα είναι η 7η φορά που θα αναμετρηθούν. Τις προηγούμενες έξι η Μπενφίκα πανηγύρισε τρεις νίκες, η Παρί δύο, ενώ μία αναμέτρηση έληξε χωρίς νικητή.
  • Αήττητες και οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής στη σεζόν.
  • Η Παρί μετράει επτά σερί νίκες με συνολικό απολογισμό 11-2-0.
  • Η Μπενφίκα είναι στο 12-1-0.
  • Μόλις ένα Goal/Goal στα τελευταία πέντε ματς των «αετών» (Γιουβέντους 1-2).
  • GG & Over 2.5 και στα δύο ματς της Παρί στο φετινό Champions League.
  • Έξι σερί εκτός έδρας νίκες μετράει η Παρί.

Μπενφίκα – Παρί: Προγνωστικά 05/10/2022

Ντέρμπι είναι και έτσι θα το προσεγγίσουν και οι δύο ομάδες, που μπορεί να είναι φορμαρισμένες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πάρουν ρίσκο από νωρίς. Άλλωστε αυτό δεν ταιριάζει ούτε στον Σμιντ αλλά ούτε και στον Γκατιέ.

Βάσει του τρόπου παιχνιδιού της Μπενφίκα με τον Γερμανό στον πάγκο δεν αποκλείεται να τη δούμε να συμπεριφέρεται ως αφεντικό στο παιχνίδι, έστω και με συγκρατημένο τρόπο. Το σίγουρο είναι πως το DNA της δεν θα αλλάξει και θα οδηγήσει το ματς στη δύναμη.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΤΟ OVER 4.5 KΑΡΤΕΣ ΣΤΟ 2.07 ΣΤΗ NOVIBET ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ

benfica psg6 novibet

Η Παρί εννοείται πως θα επιδιώξει να πάρει τη μπάλα στα πόδια της και να δημιουργήσει. Θα πιέσει και θα ψάξει χώρους από κάθε πιθανό σημείο με κάθετες πάσες. Η Μπενφίκα θα παίξει κατά βάσει από τα άκρα σε σετ παιχνίδι, είτε στο κενό γήπεδο με αντεπιθέσεις.

ΤΟ OVER 9.5 ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΟ 1.82 ΣΤΗ NOVIBET

benfica psg8 novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μπενφίκα – Παρί έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπενφίκα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 05/10/2022

Επιστρέφει και πάλι για τον Σμιντ ο Αραούχο, που ήταν τιμωρημένος στο ματς απέναντι στη Γκιμαράες. Από εκεί και πέρα εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες θα είναι ο κεντρικός αμυντικός Μοράτο, ενώ γνωστές είναι οι απουσίες των Βερίσιμο και Ζοάο Βίκτορ. Ο Γερμανός δεν θα αλλάξει το 4-2-3-1 που χρησιμοποιεί σχεδόν σε ολόκληρη τη σεζόν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Σίλβα, Γκριμάλντο – Φλορεντίνο, Φερνάντες – Νέρες, Ζοάο Μάριο, Ράφα Σίλβα – Ράμος

benfica psg7 novibet

Παρί: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 05/10/2022

Επιστροφή και για τον Γκατιέ, που θα δει τον Βεράτι να μπαίνει στην αποστολή ύστερα από την τιμωρία του στο ματς απέναντι στη Νις. Βέβαια ο Ιταλός δεν είναι σίγουρο πως θα αγωνιστεί λόγω ενοχλήσεων. Εκτός παραμένει ο Κιμπεμπέ, που μάλιστα ακολουθεί το πρόγραμμά αποκατάστασής του στο Κατάρ. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Ρενάτο Σάντσες, που δύσκολα θα αγωνιστεί. Επιστρέφει στο 3-4-3 των Παριζιάνων ο Μπαπέ, που στο προηγούμενο ματς μπήκε ως αλλαγή.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ντοναρούμα – Ράμος, Μαρκίνιος, Ντανίλο – Χακίμι, Βιτίνια, Ρουίθ, Νούνο Μέντες – Μέσι, Νεϊμάρ, Μπαπέ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ