el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπενφίκα – Γιουβέντους: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 25/10/2022

Μία στροφή πριν το τέλος της φάσης των ομίλων και η Γιουβέντους παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Οι «μπιανκονέρι» ταξιδεύουν στη Λισαβόνα για να αντιμετωπίσουν την Μπενφίκα, που έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να σφραγίσει το εισιτήριο.

Στη βαθμολογία στον 8ο όμιλο του Champions League, οι «αετοί» ισοβαθμούν στην κορυφή μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας από οκτώ βαθμούς. Οι δύο σερί ισοπαλίες στα ματς κόντρα στους Παριζιάνους ισχυροποίησαν σημαντικά τη θέση των Πορτογάλων. Από την άλλη πλευρά, η Γιουβέντους έχοντας μόλις 3 βαθμούς μπαίνει στις τελευταίες στροφές ζώντας με τον κίνδυνο του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, αφού ούτε για την 3η θέση μπορεί να νιώθει σίγουρη.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Παρί υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα. Την τελευταία αγωνιστική οι «μπιανκονέρι» φιλοξενούν στο Τορίνο τους Γάλλους, ενώ η Μπενφίκα ταξιδεύει στο Ισραήλ.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Γιουβέντους για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στo Champions League!

 


Μπενφίκα – Γιουβέντους: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/10/2022

Με τρομερή ψυχολογία θα υποδεχτεί την Γιουβέντους η Μπενφίκα στον «τελικό» πρόκρισης της επόμενης φάσης. Οι «αετοί» έκαναν… άλμα τίτλου στο πρωτάθλημα την περασμένη Παρασκευή όπου έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα της Πόρτο (0-1). Η αποβολή του Εουστάκιο από το 27ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Σμιντ, που κατάφερε να το εξαργυρώσει στο 72ο λεπτό όταν ο Ράφα «πάγωσε» το «Ντραγκάο» σημειώνοντας το «χρυσό» γκολ.

Έτσι, η Μπενφίκα, όχι μόνο παρέμεινε στην κορυφή στη βαθμολογία της Primeira Liga, αλλά κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά της από την αιώνια αντίπαλό της, που ισοβαθμεί με τη Μπράγκα στη 2η θέση, στους 6 βαθμούς!

benfica juventus3 novibet

Τώρα στρέφεται στον μεγάλο στόχο της σεζόν. Το Champions League, όπου σε έναν όμιλο όπου μπήκε ως 3ο φαβορί, έχει καταφέρει να ανατρέψει τα προγνωστικά. Παραμένει αήττητη έχοντας δύο νίκες στο ξεκίνημα κόντρα στη Μακάμπι (2-0) και τη Γιουβέντους (1-2), αλλά και δύο σερί ισοπαλίες στα ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν (1-1, 1-1), που την διατηρούν μαζί με τους Γάλλους στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου με οκτώ βαθμούς.

Στο παιχνίδι κόντρα στους «μπιανκονέρι» οι Πορτογάλοι καλύπτονται και με την ισοπαλία, ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός της ομάδας δεν θέλει να βάλει τους ποδοσφαιριστές του στη λογική της διαχείρισης του αποτελέσματος από το ξεκίνημα του παιχνιδιού.


Η Γιουβέντους «επενδύει» στην ηρεμία το τελευταίο διάστημα. Τελειώνει ο Οκτώβριος και οι «μπιανκονέρι» τώρα πανηγύρισαν για πρώτη φορά στη σεζόν δύο σερί νίκες. Το «τρίποντο» στο τοπικό ντέρμπι στην έδρα της Τορίνο (0-1) αλλά και η πρώτη «τεσσάρα» της χρονιάς κόντρα στην Έμπολι (4-0) ηρέμησαν κάπως τα πράγματα.

Φυσικά υπάρχει μεγάλος δρόμος για την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι, αφού παρά τους έξι μαζεμένους βαθμούς απέχει 10 βαθμούς από την κορυφή στη βαθμολογία της Serie A και ουσιαστικά κρατιέται με νύχια και με δόντια ζωντανή.

Αντίστοιχη είναι και… ζωή της και στους ομίλους του Champions League. Με μόλις τρεις βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές οι ελπίδες της για πρόκριση δεν είναι ρεαλιστικές. Η ήττα-σοκ την προηγούμενη αγωνιστική με σκορ 2-0 στο Ισραήλ ουσιαστικά έβαλε «ταφόπλακα» στα όνειρά της.

Πλέον οι «μπιανκονέρι» ψάχνουν θαύμα, αφού για αρχή χρειάζονται «διπλό» στο «Ντα Λουζ», όμως αυτό δεν θα κάνει απαραίτητα πιο εύκολη την κατάσταση την τελευταία αγωνιστική, αφού και πάλι τα πράγματα δεν θα περνάνε απ’ τα χέρια των «μπιανκονέρι».

benfica juventus4 novibet

Μπενφίκα – Γιουβέντους: Στατιστικά & Προϊστορία 25/10/2022

  • Για 7η φορά στην ιστορία τους θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες. Η Γιουβέντους μετράει πέντε νίκες, ένα ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο, ενώ την μοναδική της νίκη η Μπενφίκα τη σημείωσε με μεγάλη εμφάνιση και ανατροπή (1-2) στον πρώτο γύρο στο Τορίνο.
  • Η Μπενφίκα παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.
  • Στο «Ντα Λουζ» φέτος οι «αετοί» έχουν απολογισμό 8-1-0.
  • Στα 4/5 της ομάδας του Σμιντ έχει επιβεβαιωθεί το Goal/Goal.
  • Δύο σερί νίκες μετράει η Γιουβέντους, που κράτησε και το «μηδέν» στα μετόπισθεν.
  • Στα 4/5 τελευταία των «μπιανκονέρι» επιβεβαιώθηκε το No Goal.
  • Εκτός έδρας η Γιουβέντους έχει μόλις ένα «διπλό» φέτος (1-2-4).

Μπενφίκα – Γιουβέντους: Προγνωστικά 25/10/2022

Η Μπενφίκα κρατάει την τύχη στα χέρια της και παίζει για δύο αποτελέσματα. Βέβαια, δεν είναι στη νοοτροπία της η διαχείριση και λογικά δεν θα τη δούμε να πέφτει σε αυτή την «παγίδα».

Για αυτό σαφώς και παίζει ρόλο και η εικόνα της Γιουβέντους, που όσο και να θέλει, δεν μπορεί να πείσει με την εικόνα της στη σεζόν. Πίσω εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και είναι ερωτηματικό το πώς θα καταφέρει να τα κρύψει σε ένα ματς όπου καλείται να πάρει τη νίκη.

ΤΟ GOAL/GOAL ΣΤΟ 1.74 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μπενφίκα – Γιουβέντους έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

benfica juventus2 novibet

Μπενφίκα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/10/2022

Mε πρόβλημα στο ντέρμπι με την Πόρτο αποχώρησε ο Γιούλιαν Ντράξλερ, ο οποίος όλα δείχνουν πως δεν προλαβαίνει. Εκτός παραμένει εδώ και καιρό ο στόπερ Βερίσιμο, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις αναμένεται η ενδεκάδα των «αετών».

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Σίλβα, Γκριμάλντο – Φλορεντίνο, Φερνάντες – Νέρες, Ζοάο Μάριο, Ράφα Σίλβα – Ράμος


Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/10/2022

Με τα γνωστά προβλήματα οι «μπιανκονέρι» στη Λισαβόνα. Για ακόμη ένα ματς παραμένουν στα πιτς οι Ντε Σίλιο, Πογκμπά, Ντι Μαρία, Κιέζα, Μπρέμερ και Κάιο Ζόρζε. Δεν αποκλείεται να διατηρήσει τους Βλάχοβιτς και Κεν στην κορυφή της επίθεσης ο Αλέγκρι, αν και αντί του δεύτερου τη θέση διεκδικεί ο Μίλικ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι – Ντανίλο, Μπονούτσι, Ρουγκάνι – Κουαδράδο, Παρέδες, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Βλάχοβιτς, Κεν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ