el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/04/2024

Ο Ολυμπιακός άλωσε την Τετάρτη το «Παλάου Μπλαουγκράνα» και σήμερα (26/04, 22:00) καλείται – χωρίς να κουβαλά κάποιο μεγάλο «πρέπει» στην πλάτη του – να πράξει το ίδιο για να απλοποιήσει την σειρά κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα playoffs της Euroleague.

Στις τρεις νίκες η πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου, με το πλεονέκτημα έδρας να έχει περάσει, πλέον, στην πλευρά των Πειραιωτών, οι οποίοι την επόμενη εβδομάδα θα είναι εκείνοι που θα περιμένουν τους Καταλανούς στο καμίνι του ΣΕΦ για ένα ή δύο παιχνίδια.


Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Απουσίες 26/04/2024

Στο game 1, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με όχημα την εξαιρετική της άμυνα και τα… τρικ του κορυφαίου Ελληνα προπονητή βραχυκύκλωσε τον πρωτάρη σε playoffs Euroleague, Ρότζερ Γκριμάου και τους παίκτες του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην επικράτηση με 77-75, με κομβικούς παίκτες τους Γουίλιαμς-Γκος (15 π.) και Κάνααν (14 π.), οι οποίοι «μίλησαν» στα κρίσιμα σημεία του αγώνα οδηγώντας εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιακό σε μπρέικ με το… καλησπέρα.
Ποιος, όμως, μπορεί να βγάλει από τη λίστα των διακριθέντων τους Φαλ (11 π., 4 ριμπ.) και Πετρούσεφ (12 π., 5 ριμπ.); Ουδείς.

Όπως, επίσης, αξίζει μια αναφορά και στον Λαρεντζάκη, ο οποίος με κρύο αίμα, ερχόμενος από τον πάγκο, ευστόχησε σε δύο κρισιμότατες βολές (αντί του τραυματία Πετρούσεφ που αποσύρθηκε στον πάγκο για τις πρώτες βοήθειες).

Επίσης, αθόρυβη αλλά ουσιαστική ενίσχυση πρόσφεραν και οι «εργάτες» Σίκμα/ΜακΚίσικ.
Από την άλλη πλευρά, ο κόουτς Γκριμάου είδε να παλεύουν οι Ρούμπιο (10 π., 7 ασίστ), Αμπρίνες (11 π. με 3 τρίποντα), Μπίλι Ερνανγκόμεθ (13 π., 5 ριμπ.) και ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Σε ρηχά νερά οι Γιαν Βέσελι και Λαπροβίτολα.

Επί των αγωνιστικών, τώρα, για την Μπαρτσελόνα δεν έχει αλλάξει κάτι (πλήρης και στο game 2 της σειράς), την ίδια ώρα που στον Ολυμπιακό ο Γ. Μπαρτζώκας δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον αρχηγό των Πειραιωτών Κώστα Παπανικολάου, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος πάντως, όπως έδειξε και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, (ευτυχώς) δεν τραυματίστηκε σοβαρά στη φάση του τελευταίου λεπτού στο game 1.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στη Βαρκελώνη, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 26/04/2024

Δεν πρόκειται να αλλάξει συνταγή ο Ολυμπιακός. Σταθερός σύμμαχός του είναι η δουλειά που κάνει στην άμυνα και μετά… όλα τα άλλα έρχονται.

Βέβαια, το σημερινό παιχνίδι είναι «τελικός» για την Μπαρτσελόνα, η οποία γνωρίζει ότι αν πέσει ξανά στο καναβάτσο μπροστά στο κοινό της, τότε μάλλον θα πρέπει να ετοιμάζεται για… σκούπισμα.

Οι Καταλανοί είναι πολύ δυνατοί στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και εκτιμούμε πως δύσκολα θα… επιτρέψουν στους «ερυθρόλευκους» να φύγουν από την Βαρκελώνη έχοντας στις αποσκευές τους δύο ροζ φύλλα.

Σε απόδοση 1,89 στη Novibet ο άσος των «μπλαουγκράνα» στους -4,5 πόντους.

Από ‘κει και πέρα, θα κρατήσουμε το Over 16,5 συνολικά εύστοχα τρίποντα σε απόδοση 1,90, με τις δύο ομάδες να έχουν παίκτες-«εκτελεστές» στο ρόστερ τους.

Κομβικής σημασίας για την Μπαρτσελόνα η απόδοση του Νίκολας Λαπροβίτολα, δύσκολα ο Αργεντινός πλέι μέικερ θα είναι τόσο… ήσυχος στο game 2. Σε απόδοση 1,90 να ξεπεράσει το line των 12,5 πόντων!


Διαβάστε ακόμα

euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα


eurovision 2024 novibet

Προγνωστικά Eurovision 2024: Φαβορί, Aουτσάιντερ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ