el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/03/2023

Η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπόρνμουθ (14:30) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League. Για αυτό το σημαντικό παιχνίδι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι «κόκκινοι» τρέλαναν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη την προηγούμενη αγωνιστική με το απίθανο 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Anfield» και θέλουν να δώσουν συνέχεια με άλλο ένα «τρίποντο», αυτή τη φορά στο «Vitality Stadium», απέναντι στην ουραγό της κατάταξης.

Η Λίβερπουλ ψάχνει νέο «τρίποντο» για να συνεχίσει στην κούρσα για την πρώτη τετράδα, αλλά και για να πάρει επιπλέον ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς με τη Ρεάλ για το Champions League.

Στην αντίπερα όχθη τα «κεράσια» παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού και κάθε κερδισμένος βαθμός μπορεί να κάνει τη διαφορά, χωρίς την πολυτέλεια να θεωρηθεί χαμένο ακόμα και ένα παιχνίδι με ομάδα επιπέδου της Λίβερπουλ.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της Premier League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!


Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/03/2023

Το 7-0 της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Anfield» την προηγούμενη αγωνιστική δε θα ξεχαστεί εύκολα, ωστόσο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ οφείλει να το κάνει ενόψει της επόμενης δοκιμασίας της στο πρωτάθλημα αν δε θέλει να βρεθεί προ δυσάρεστης έκπληξης και… απότομης προσγείωσης.

Αντίπαλος των «κόκκινων» (42 βαθμοί) η Μπόρνμουθ στο «Vitality Stadium», σε μια αποστολή στο νοτιότερο άκρο του Νησιού, πριν στραφούν στην εξαιρετικά δύσκολη ρεβάνς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για τους «16» του Champions League, εξαιτίας του 2-5 του Μερσεϊσαϊντ.

Στον πρώτο γύρο η αναμέτρηση με την ουραγό της κατάταξης (21 βαθμοί) είχε σκορ σε ακόμα μεγαλύτερο εύρος κι από αυτό του ντέρμπι (9-0), ωστόσο αυτό που είναι δεδομένο (όπως σε κάθε αγώνα της άκρως ανταγωνιστικής και απρόβλεπτης Premier League) είναι πως κανένα «τρίποντο» δεν είναι… δεδομένο.

Οι γηπεδούχοι σε καμία περίπτωση δε θα «πέσουν» δίχως «μάχη» και ειδικά στην έδρα τους, όπου έχουν κερδίσει 13 εκ των 21 βαθμών τους (3-4-5), αναζητώντας αποτελέσματα για να αυξήσουν τις πιθανότητες παραμονής στα «σαλόνια».

Η Λίβερπουλ εξάλλου έχει δείξει μεγάλη αδυναμία εκτός έδρας, έχοντας μόλις 12 βαθμούς μακριά από το «Anfield» (3-3-6).

Εξαιτίας αυτών των επιδόσεων βρίσκεται στο μέσο της επιμέρους κατάταξης και τρέχουν να προλάβουν την τετράδα και το Champions League, όμως στο τελευταίο καρέ αγώνων στο πρωτάθλημα δεν έχει ήττα (3-1-0) και στοχεύει να το συνεχίσει, καλύπτοντας το χαμένο έδαφος.

Αυτό το σερί της έχει επιτρέψει να πλησιάσει την τετράδα, ενώ τα «κεράσια» που βρίσκονται στην τελευταία θέση, ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί.

Έξι ομάδες, της Μπόρνμουθ συμπεριλαμβανομένης, βρίσκονται σε απόσταση τριών βαθμών στον πυθμένα της κατάταξης και κάθε αποτέλεσμα είναι καθοριστικό για την έκβαση της μάχης για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Γκάρι Ο’ Νιλ λίγο έλειψε να γίνει πρωταγωνίστρια σε μία εκ των εκπλήξεων της χρονιάς, καθώς προηγήθηκε 2-0 στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ, αλλά στο φινάλε δεν πήρε τίποτα, εξαιτίας της επικής ανατροπής των πρωτοπόρων (3-2).


Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ: Στατιστικά & Προϊστορία 11/03/2023

  • Η Λίβερπουλ με 42 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης
  • Η Μπόρνμουθ με 21 βαθμούς βρίσκεται στην 20η και τελευταία θέση της κατάταξης.
  • Την προηγούμενη αγωνιστική η Λίβερπουλ διέλυσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (7-0) κάνοντας ρεκόρ στην ιστορία των ντέρμπι.
  • Η Μπόρνμουθ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Άρσεναλ (3-2) παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο «Emirates».
  • Αυτή ήταν η 3η φορά φέτος όπου η Μπόρνμουθ έχασε παιχνίδι παρότι είχε υπέρ της διαφορά δύο τερμάτων. Τα άλλα δύο ήταν κόντρα σε Τότεναμ (2-3 από 2-0) και Λιντς (4-3 από 1-3).
  • Σε 16 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις η Λίβερπουλ έχει 13 νίκες, 1 νίκη έχει η Μπόρνμουθ και 2 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Στην Premier League το αντίστοιχο ρεκόρ είναι 9-1-1 για τη Λίβερπουλ. Η μοναδική νίκη για τα «κεράσια» ήταν στις 4/12/2016 (4-3).
  • Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με το απίστευτο 9-0 στον πρώτο γύρο στο «Anfield».
  • Σε 12 εντός έδρας αγώνες η Μπόρνμουθ έχει ρεκόρ 3-4-5. Τελευταία εντός έδρας νίκη το 3-0 επί της Έβερτον (12/11/2022).
  • Σε 12 εκτός έδρας αγώνες η Λίβερπουλ έχει ρεκόρ 3-3-6.
  • Με 51 γκολ παθητικό η Μπόρνμουθ έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, όπως και τη χειρότερη διαφορά τερμάτων (-27).
  • Η βαθμολογία της Premier League

 


Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά 11/03/2023

Η Λίβερπουλ είναι σαφέστατο φαβορί απέναντι στην ουραγό Μπόρνμουθ, που έχει επίσης τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, ενώ και στον πρώτο γύρο τη φιλοδώρησε με 9 γκολ! Έτσι, υπό φυσιολογικές συνθήκες και με δεδομένη την άνοδο της Λίβερπουλ εξαιτίας και του 7-0 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το «διπλό» των «κόκκινων» χωρίς να δεχθούν τέρμα δείχνει λογική επιλογή.

ΝΙΚΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Στην αγορά των σκόρερς, ο Χάκπο που σκόραρε δις στο ντέρμπι είναι φορμαρισμένος και μπορεί να σκοράρει για δεύτερο σερί παιχνίδι.

ΧΑΚΠΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET


Μπόρνμουθ: Απουσίες & Ενδεκάδα 11/03/2023

Ο Γκάρι Ο’ Νιλ στερήθηκε με την Άρσεναλ των υπηρεσιών των Λέρμα και Τραορέ, οι οποίοι επιστρέφουν, με τον δεύτερο μάλιστα να αναμένεται στο βασικό σχήμα. Αντίθετα αναμένεται να λείψει Βίνα, Μπρουκς και Στάνισλας.

Πιθανή ενδεκάδα: Νέτο, Σμιθ, Μέφαμ, Σένεσι, Στέφενς, Ζεμούρα, Ουαταρά, Μπίλινγκ, Ρόθγουελ, Τραορέ, Σολάνκε.

Λίβερπουλ: Απουσίες & Ενδεκάδα 11/03/2023

Για τη Λίβερπουλ οι απουσίες είναι χρόνιες και δεδομένες (Αλκάνταρ, Ντίαζ, Ράμσεϊ), με τον Γιούργκεν Κλοπ να περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με Γκόμεζ και Κεϊτά, ενώ αναμένεται να έχει τον Κώστα Τσιμίκα ως εναλλακτική λύση από τον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονάτε, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Έλιοτ, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Σαλάχ, Χάκπο, Νούνιεζ.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ