el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μπακς – Χιτ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/04/2023

Οι Χιτ πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και έχουν κάνει ήδη υπέρβαση, αφού ψάχνουν μόλις νίκη για την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολής. Στην άλλη μεριά, οι Μπακς ψάχνουν… ανάσα και θέλουν να μείνουν ζωντανοί, ώστε να αποφύγουν έναν πρόωρο και οδυνηρό αποκλεισμό.

Έτσι, το Game 5 (04:30) στη σειρά των δύο ομάδων είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό και αναμένεται συναρπαστικό.

Για το σπουδαίο ματς στο Fiserv Forum ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Μαϊάμι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο ΝΒΑ!


Μπακς – Χιτ: Ανάλυση, Παρουσίαση 27/04/2023

Μετά το Game 4, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Οι Χιτ είναι έτοιμη για μία σπουδαία υπέρβαση και έχουν σίγουρα ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση, ενώ οι Μπακς βρίσκονται στη γωνία, με την πλάτη στον τοίχο, ψάχνοντας μία ανάσα.

Για να φτάσουμε μέχρι εδώ, δύο παράγοντες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο: Ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα «όργια» του Τζίμι Μπάτλερ.

bucks heat prognostika novibet

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έχασε τα πρώτα ματς και επέστρεψε με πόνους στο τέταρτο παιχνίδι, στο οποίο έδειξε την κλάση του με ένα «δυνατό» τριπλ νταμπλ (26 πόντοι, 13 ασίστ, 10 ριμπάουντ). Η εμφάνιση του Γιάννη δεν ήταν πάντως αρκετή, γιατί, στην άλλη μεριά, ο Τζίμι Μπάτλερ έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε. Ο σταρ των Χιτ δεν έβρισκε αντίπαλο, διέλυσε κάθε πλάνο του Μάικ Μπουντενχόλζερ (που για την ώρα χάνει στη μάχη με τον Έρικ Σποέλστρα) και ολοκλήρωσε το τέταρτο ματς με 56 πόντους.

Μέχρι στιγμής, ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ μετρά 36,5 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανά ματς στα πλέι-οφ και τα stats δείχνουν ότι οι Χιτ έφτασαν στο 3-1 κυρίως λόγω της εκπληκτικής παρουσίας του σούπερ σταρ τους. Θεωρείται δεδομένο ότι ο Μπάτλερ θα πάρει την πλειοψηφία των επιθέσεων στις πλάτες του και ενόψει Game 5, όμως όλοι περιμένουν μία αντίδραση από τη μεριά των Μπακς, κυρίως στο αμυντικό τους κομμάτι.

Από εκεί και πέρα, επιθετικά θα… σπρώξει όσο μπορεί ο Γιάννης και τα «Ελάφια» περιμένουν περισσότερα από τον Τζρου Χόλιντεϊ, που δεν έχει φτάσει ακόμα στα συνηθισμένα του αγωνιστικά στάνταρ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα reports αναφέρουν πως ο Αντετοκούνμπο κάνει θεραπείες με ενέσεις ώστε να σφίξει τα δόντια και να παίξει.

heat bucks prognostika novibet


Χιτ – Μπακς: Τι έγινε στα προηγούμενα ματς 25/04/2023

Game 1: Η σειρά ξεκίνησε με ηχηρό break από τη μεριά των Χιτ, που κέρδισαν με 130-117. Ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο άλλαξε τα δεδομένα και οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν με τρομερά ποσοστά (60% σε εντός πεδιάς και τρίποντα, 32 ασίστ, 15 μόλις λάθη) και με πρωταγωνιστές τους Τζίμι Μπάτλερ (35 πόντοι, 11 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και Μπαμ Αντεμπάγιο (22 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα). Σημαντική η συνεισφορά του Κέβιν Λοβ από τον πάγκο (18 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 4/7 τρίποντα), δεν ήταν αρκετή η παρουσία των Κρις Μίντλετον (33 πόντοι,  9 ριμπάουντ) και Μπόμπι Πόρτις (21 πόντοι, 8 ριμπάουντ) για τους Μπακς.

Game 2: Η απουσία του Γιάννη άλλαξε για λίγο το στυλ των Μπακς, που έκαναν… πάρτι στο παρκέ. Η ομάδα του Μιλγουόκι κέρδισε με 138-122 και συνδύασε το 1-1 με ρεκόρ στα τρίποντα, αφού οι παίκτες του Μάικ Μπουντενχόλζερ ευστόχησαν σε 25 σουτ με 51% ευστοχία. Ταυτόχρονα, οι γηπεδούχοι μέτρησαν 35 ασίστ και είχαν μόλις 11 λάθη, σε μία πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα. Ξεχώρισαν οι Τζρου Χόλιντεϊ (24 πόντοι, 11 ασίστ), Μπρουκ Λόπεζ (25 πόντοι, 12/17 σουτ) και Πατ Κόνατον (22 πόντοι, 6/10 τρίποντα), ενώ από τους κακούς σε αυτό το ματς Χιτ μόνο ο Τζίμι Μπάτλερ (25 πόντοι) προσπάθησε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Game 3: Έχοντας αφήσει ξανά εκτός δράσης τον Αντετοκούνμπο, ο Μπουντενχόλζερ έχασε κατά κράτος από τον Σποέλστρα στη μάχη των πάγκων και οι Χιτ βάδισαν στο μονοπάτι του πρώτου παιχνιδιού. Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν ξανά εντυπωσιακός με 30 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4/4 τρίποντα, ο Ντάνκαν Ρόμπινσον ήρθε από τον πάγκο ως 6ος παίκτης για να δώσει 20 πόντους με 5/6 τρίποντα και οι Χιτ κυριάρχησαν απόλυτα στο παρκέ, κάτι που φάνηκε και στο τελικό σκορ (121-99). Ο Κρις Μίντλετον προσπάθησε να διασωθεί από το ναυάγιο (23 πόντοι, 6 ασίστ, 8/14 σουτ), όμως το κακό βράδυ των Μπρουκ Λόπεζ (6 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και Τζρου Χόλιντεϊ (19 πόντοι, 5 λάθη) έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εικόνα των «Ελαφιών».

Game 4: Το τέταρτο ματς εύκολα θα μπορούσε να έχει τίτλο «Η ραψωδία του Τζίμι Μπάτλερ». Παρά την εκπληκτική επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που κατέγραψε τριπλ νταμπλ (26 πόντοι, 13 ασίοστ, 10 ριμπάουντ), ο σταρ των Χιτ οδήγησε την ομάδα του σε μία τεράστια νίκη (119-114) με στατιστικά βγαλμένα από ηλεκτρονικό παιχνίδι. Ο Μπάτλερ μέτρησε 56 πόντους (!) με 19/28 σουτ, 15/18 βολές και 9 ριμπάουντ σε 41 λεπτά συμμετοχής, διαλύοντας κάθε αμυντικό πλάνο των Μπακς. Το Μαϊάμι απέκτησε ισχυρό προβάδισμα, έστω και αν είχε μόλις τρεις ακόμα παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Αντεμπάγιο, Μάρτιν, Βίνσεντ).


Μπακς – Χιτ: Προγνωστικά 27/04/2023

Όλα ή τίποτα για τους Μπακς στο Game 5. Το Μιλγουόκι καλείται να βρει μία μεγάλη νίκη ψυχολογίας και οι Χιτ γνωρίζουν πως θα έχουν κι άλλη ευκαιρία για την πρόκριση. Το άγχος… γέρνει προς τη μεριά των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν δείξει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι ξέρουν να διαχειριστούν αντίστοιχες καταστάσεις.

Για την σπουδαία αναμέτρηση στο Μιλγουόκι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΧΙΤ (+12,5) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Μπακς είναι το φαβορί λόγω ποιότητας, έδρας και ανάγκης για επιβίωση. Είναι αρκετά πιθανό να κερδίσουν, όμως οι Χιτ θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και με βάση την εικόνα των προηγούμενων αγώνων θα μείνουν κοντά στο σκορ.

BROOK LOPEZ ΟVER 17.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET

O ψηλός των Μπακς θα βρει ξανά απέναντί του έναν μέτριο -μέχρι στιγμής- Μπαμ Αντεμπάγιο και η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα του δώσει ξανά περισσότερο χώρο για δράση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚHRIS MIDDLETON ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60 ΣΤΗ NOVIBET

O Μίντλετον… χρωστάει ένα μεγάλο ματς στους συμπαίκτες του και αναμένεται να πάρει πρωτοβουλίες και σουτ σε ένα ματς δίχως αύριο.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ