el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κροατία – Γαλλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/06/2022

Ένα πολύ μεγάλο ζευγάρι έχει το φετινό Nations League. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τις Κροατία και Γαλλία, οι οποίες θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωπες τη Δευτέρα (06/06, 21:45) στο Σπλιτ. Το ζευγάρι του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018, όπου η Γαλλία είχε τελικά επικρατήσει και σηκώσει το τρόπαιο θα αναμετρηθεί ξανά.

Οι προϋποθέσεις αυτή τη φορά είναι κάπως διαφορετικές. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο πλαίσιο του 1ου ομίλου του Nations League και θα πρέπει να επανακάμψουν μετά τις βαριές ήττες που υπέστησαν στην πρεμιέρα.

Η Κροατία ηττήθηκε εντός έδρας από την Αυστρία και η Γαλλία επίσης εντός έδρας από τη Δανία. Πρέπει να σημειωθεί ότι το Nations League δίνει τρία εισιτήρια για το επόμενο Euro. Ένα από την League Α, ένα από τη League Β κι ένα από τη League C.

Οι πρώτοι των κάθε ομίλων πάνε σε ένα Final Four και όποιος το κερδίσει, παίρνει το εισιτήριο. Ωστόσο αν ο πρώτος του ομίλου έχει ήδη προκριθεί στο Euro από τα προκριματικά, τότε τη θέση του στο Final Four, η επόμενη ομάδα με το καλύτερο ranking στην UEFA και όχι ο δεύτερος του ομίλου.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το παιχνίδι στο στάδιο «Πόλιουντ» ανάμεσα στην Κροατία και στη Γαλλία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League!

 


Κροατία – Γαλλία: Ανάλυση & Παρουσίαση 06/06/2022

Η Κροατία θα περίμενε καλύτερη αρχή στο Nations League. Στην πρεμιέρα κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Αυστρία και μάλιστα εντός έδρας. Οι πιθανότητες ήταν υπέρ της, αλλά αυτή τη φορά δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς γνώρισε οδυνηρή ήττα από την Αυστρία (0-3).

Οι παίκτες του Ζλάτκο Ντάλιτς μπήκαν πολύ καλά στο γήπεδο. Ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν πολύ την εστία του Λίντνερ. Ωστόσο λίγο ο Αυστριακός τερματοφύλακας και λίγο η αστοχία τους, δεν τους επέτρεψαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Αντίθετα, η Αυστρία στη δεύτερη φάση που έφτιαξε στο παιχνίδι βρήκε και δίχτυα. Ο Αρναούτοβιτς με πολύ ωραίο σουτ στο 40’ έκανε το 0-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μισό, η Αυστρία είχε τρομερή ευστοχία. Στις πρώτες τελικές που έκανε, πέτυχε δύο γκολ, ένα με τον Γκρέγκοριτς στο 54’ κι ένα με τον Ζάμπιτσερ στο 57’. Μπορείτε να δείτε βίντεο εδώ.

croatia france6 novibet

Η Κροατία ουσιαστικά κατέρρευσε και δεν μπόρεσε να μπει ποτέ εκ νέου στη διεκδίκηση για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα αν οι Αυστριακοί ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα είχαν πετύχει και περισσότερα τέρματα.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Κροατία έπειτα από ένα χρόνο. Η τελευταία της φορά που ηττήθηκε ήταν στα προημιτελικά του Euro πέρυσι τον Ιούνιο, με 5-3 στην παράταση από την Ισπανία. Στο διάστημα που μεσολάβησε είχε εννέα ματς αήττητη με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία είχε επίσης μία εφιαλτική εμπειρία στην πρεμιέρα του Nations League. Φιλοξένησε τη Δανία και μπορεί να ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως αυτή που πανηγύρισε εν τέλει ήταν η σκανδιναβική ομάδα με 2-1.

Η αρχική πίεση που άσκησε η Γαλλία δεν απέδωσε καρπούς στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο πήρε από νωρίς το κεφάλι στο σκορ. Ο Μπενζεμά έκανε ένα μία… μαγική ενέργεια στο 51’ κι αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε το 1-0.

Η συνέχεια όμως ανήκει στον Κορνέλιους. Ο Δανός επιθετικός μπήκε στο γήπεδο στο 61’ στη θέση του Ντόλμπεργκ και ανέλαβε δράση. Στο 68’ ισοφάρισε σε 1-1 για τους Δανούς και στο 88’ με τρομερή κίνηση και σουτ από δύσκολη θέση έκανε το τελικό 1-2. Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα εδώ.

croatia france8 novibet

Η αλήθεια είναι ότι η Γαλλία δεν είναι ομάδα που έχει συνηθίσει τις ήττες. Δεν είναι και πολλές άλλωστε, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Αρκεί να πούμε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια κάνει μόλις μία τη σεζόν. Μία είχε το 2019, μία το 2020 και μία το 2021.

Φέτος έχει ήδη κάνει την ήττα της και λογικά δεν πρέπει να περιμένουμε ότι θα κάνει κι

άλλη. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες στο Nations League. Κόντρα στην Κροατία έχει πολύ καλή παράδοση και λογικά θα την εκμεταλλευτεί.


Κροατία – Γαλλία: Στατιστικά & Προϊστορία 06/06/2022

  • Οι δύο ομάδες μας έχουν συνηθίσει σε αρκετές αναμετρήσεις τα τελευταία χρόνια, με τους Γάλλους πάντως να έχουν τον πρώτο λόγο.
  • Αρχικά, οι δύο ομάδες αποτέλεσαν το μεγάλο ζευγάρι του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 στη Ρωσία, όπου η Γαλλία επικράτησε με 4-2 και πήρε το τρόπαιο.
  • Ωστόσο στην πορεία βρέθηκαν και στον ίδιο όμιλο του προηγούμενου Nations League. το παιχνίδι στην Κροατία έληξε με νικήτρια τη Γαλλία με σκορ 2-1.
  • Γενικότερα η παράδοση είναι σε τεράστιο βαθμό υπέρ των «τρικολόρ» στις αναμετρήσεις με την Κροατία.
  • Συγκεκριμένα, η Γαλλία δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τους Κροάτες είτε σε φιλικό είτε σε επίσημο παιχνίδι.
  • Στην έδρα της Κροατίας έχουν διεξαχθεί δύο ματς και η Γαλλία έχει ισάριθμες νίκες. Μία για το αμέσως προηγούμενο Nations League το 2020 (1-2) και μία για ένα φιλικό παιχνίδι στο 2000 (0-2).
  • Συνολικά πάντως έχουν γίνει οκτώ αναμετρήσεις και μόλις δύο έχουν λήξεις ισόπαλες. Στις υπόλοιπες έξι, η Γαλλία μετράει ισάριθμες νίκες.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

croatia france3 novibet


Κροατία – Γαλλία: Προγνωστικά 06/06/2022

Η Γαλλία θα βρει τρόπο να επιστρέψει στις νίκες, έστω κι αν έχει μπροστά της ένα δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η Κροατία. Είναι καλύτερη ομάδα, είναι με την πλάτη στον τοίχο και την ευνοεί και η προϊστορία. Έχει λογική το «διπλό».

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.99

Και οι δύο ομάδες αρέσκονται να σκοράρουν. Το κάνουν στα περισσότερα παιχνίδια τους. Όπως επίσης το κάνουν και στα περισσότερα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ένας δεινός σκόρερ είτε όταν πρόκειται για την Παρί Σεν Ζερμέν είτε για την Εθνική Γαλλίας. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι από τα τελευταία επτά παιχνίδια των «τρικολόρ» έχει σκοράρει στα πέντε. Στο προηγούμενο δεν βρήκε δίχτυα, οπότε τώρα θα επιστρέψει.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΕΜΠΑΜΠΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60


Κροατία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/06/2022

Νέα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ντάλιτς, ειδικά από τη στιγμή που πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Μόντριτς. Ο εμβληματικός αρχηγός της Κροατίας έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο με την Αυστρία, λόγω κόπωσης.

Το μοναδικό ερώτημα είναι η φυσικά κατάσταση του Βρσάλικο. Ο κεντρικός αμυντικός έμεινε εκτός με την Αυστρία και λογικά θα είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού κόντρα στους «τρικολόρ».

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ίβουσιτς – Γιουράνοβιτς, Καλέτα-Καρ, Βίντα, Μπάρισιτς – Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς – Μπρεκάλο, Μόντριτς, Πάσαλιτς – Κράμαριτς.

croatia france5 novibet


Γαλλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/06/2022

Δεν υπάρχουν νέα προβλήματα για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, σε σχέση τουλάχιστον με τον αγώνα κόντρα στη Δανία.

Εκτός αποστολής είναι οι Πογκμπά και Ζιρού και θα παραμείνουν, ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Λογικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» αναμένεται να διατηρήσει το σύστημα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Λιορίς – Βαράν, Κιμπεμπέ, Κουντέ – Παβάρ, Καντέ, Τσουαμενί, Τ. Ερναντές, Εμπαπέ, Μπενζεμά, Ενκουκού.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ