el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κρουζ Αζούλ – Ίντερ Μαϊάμι: Προγνωστικά, Ανάλυση 22/07/2023

Η Ίντερ Μαϊάμι αντιμετωπίζει την Κρουζ Αζούλ στο Μαϊάμι (03:00) στο παιχνίδι όπου αναμένεται να λάβει χώρα το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με την ομάδα του MLS. Για την σπουδαία πρεμιέρα του Leagues Cup ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ώρα για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι έφτασε, απέναντι στην Κρουζ Αζούλ για την πρεμιέρα του Leagues Cup.

Η μεταγραφή του Αργεντινού σούπερ σταρ στην Ίντερ Μαϊάμι έχει καθηλώσει και η πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα του MLS αναμένεται με ανυπομονησία από τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Η αναμέτρηση με την Κρουζ Αζούλ στο DRV PNK Stadium του Μαϊάμι για την πρεμιέρα του Leagues Cup λόγω της αναμενόμενης πρώτης παρουσίας του παγκόσμιου αυτόματα έχει αποκτήσει τεράστια λάμψη, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο Μαϊάμι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Κρουζ Αζούλ – Ίντερ Μαϊάμι: Ανάλυση, Παρουσίαση 22/07/2023

Η Ίντερ Μαϊάμι αντιμετωπίζει την Κρουζ Αζούλ στην πρεμιέρα του Leagues Cup, ένα παιχνίδι το οποίο επισκιάζει δίχως αμφιβολία ο Λιονέλ Μέσι.

Πριν από λίγα 24ωρα η Ίντερ Μαϊάμι παρουσίασε επίσημα τον Μέσι με ένα ανεπανάληπτο σόου και πλέον αναμένεται η πρώτη του εμφάνιση, στην πρεμιέρα του Leagues Cup, του θεσμού στον οποίο συμμετέχουν ομάδες από ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά.

Εκτός του Μέσι που φυσικά επισκιάζει τα πάντα, ντεμπούτο αναμένεται να κάνει το έτερο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα και παλιός συνοδοιπόρος του στην Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς.

Η επικείμενη πρώτη εμφάνιση του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή με τη νέα του ομάδα έχει προκαλέσει φρενίτιδα αλλά και… απίστευτο άλμα στις τιμές των εισιτηρίων, καθώς ένα «μαγικό χαρτάκι» για το χωρητικότητας μόλις 18.000 θέσεων γήπεδο του Μαϊάμι έχει φτάσει ακόμα και στα δυσθεώρητα ύψη των 110.000 δολαρίων!

Ωστόσο ο εκ των ιδιοκτητών της Ίντερ Ντέιβιντ Μπέκαμ προανήγγειλε πως η πρώτη εμφάνισή του αναμένεται να είναι για κάποια λεπτά ως αλλαγή καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος, κάτι που σημαίνει πως όσοι χρυσοπληρώσουν εισιτήριο μπορεί να το κάνουν για να τον δουν απλά για λίγα λεπτά.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του MLS μπαίνει με φιλοδοξίες στη διοργάνωση χάρη στις ηχηρές κινήσεις της, αφήνοντας πίσω την κακή πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στην τελευταία θέση της Ανατολής.

Αντίπαλος στην πρεμιέρα η Κρουζ Αζούλ, η οποία έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου στην πρώτη διοργάνωση του Leagues Cup το 2019, ενώ το 2021 πρωταθλήτρια ήταν η Λεόν.

Η ομάδα του Μεξικού η οποία πέρυσι τερμάτισε στην 8η θέση στη Liga MX έχει πραγματοποιήσει κάκιστη εκκίνηση στο πρωτάθλημα, με τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, από Άτλας, Τολούκα και Τιχουάνα και φυσικά θέλει να κάνει νέα αρχή.


Κρουζ Αζούλ – Ίντερ Μαϊάμι: Προγνωστικά 22/07/2023

Το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι επισκιάζει τα πάντα στην αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι με την Κρουζ Αζούλ, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από προβληματική περίοδο.

Η μεν ομάδα του MLS είναι ουραγός στην ανατολική περιφέρεια του πρωταθλήματος με τη χειρότερη επίδοση και στις δύο περιφέρειες, ενώ η μεξικανική ομάδα άρχισε με 0/3 τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα.

Αναμφίβολα και μόνο η αύρα του Μέσι μπορεί να αλλάξει πράγματα στην ομάδα του Τάτα Μαρτίνο που προβάλλει ως φαβορί παίζοντας και εντός έδρας.

ΝΙΚΗ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.04 ΣΤΗ NOVIBET

O Μέσι λογικά θα αγωνιστεί έστω για λίγα λεπτά, ωστόσο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο χορτάρι αξίζει βάσει απόδοσης να καταλογιστεί πέναλτι ακόμα και για… εμπορικούς λόγους ώστε να σκοράρει.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ OVER 0.5 ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.70 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Κρουζ Αζούλ – Ίντερ Μαϊάμι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ