el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/01/2023

Να φύγει νικήτρια από το λονδρέζικο ντέρμπι στο «Selhurst Park» και να καλύψει το χαμένο έδαφος θέλει η Τότεναμ που αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης την Κρίσταλ Πάλας (22.00) για την 19η αγωνιστική της Premier League.

Οι «αετοί» βρήκαν και πάλι ψυχολογία μέσα από το μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Μπόρνμουθ και πήραν σημαντική «ανάσα» στη βαθμολογία.  Από την άλλη πλευρά, οι «spurs» με στραβό τρόπο έκλεισαν αλλά και άνοιξαν το νέο έτος και τώρα «καίγονται» να καλύψουν το χαμένο έδαφος με φόντο τη μάχη για το Champions League.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση της Τότεναμ στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας για την 19η αγωνιστική της Premier League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!


Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/01/2023

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν το 2022 στην Κρίσταλ Πάλας. Το ματς κόντρα στην Μπόρνμουθ ήταν εξαιρετικά κρίσιμο, όμως οι παίκτες του Πατρίκ Βιεϊρά κατάφεραν το «καθαρίσουν». Το τέρμα του Αγιού στο 19ο λεπτό άνοιξε τον δρόμο και σε καθοριστικό σημείο ήρθε και το δεύτερο «χτύπημα» με τον Εζέ στο 36’ να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ και ουσιαστικά να κλειδώνει τη μεγάλη νίκη.

«Παίξαμε πολύ καλά και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας. Ήμασταν πειθαρχημένοι και επιθετικοί. Ήταν μία ανακούφιση για όλους εμάς και ένα μήνυμα για όσους μας αμφισβήτησαν τις τελευταίες ημέρες. Έχω ξαναπεί πως γνωρίζω τους παίκτες μου, ξέρω τι μπορούν να προσφέρουν και αυτό έκαναν κόντρα στη Μπόρνμουθ», είπε μεταξύ άλλων ο Γάλλος τεχνικός που μέσα από το σχόλιό του φανέρωσε και την πίεση που ένιωθε η ομάδα το τελευταίο διάστημα.

crystalpalace tottenham2 novibet

Οι τρεις βαθμοί στο τελευταίο ματς ήταν πολύ σημαντικοί για τους «αετούς» που έδιωξαν σημαντικό βάρος από πάνω τους και κρατήθηκαν σε απόσταση ασφαλείας από τον χαμό των τελευταίων θέσεων στη βαθμολογία της Premier League. Έτσι μπορούν να διαχειριστούν με μεγαλύτερη άνεση το πρόγραμμα «βουνό» που τους περιμένει στη συνέχεια. Μετά την Τότεναμ ακολουθεί νέα μάχη στο Λονδίνο στην έδρα της Τσέλσι. Στη συνέχεια η ομάδα επιστρέφει στο «Selhurst» για να υποδεχτεί τη Νιούκαστλ και μπαίνει στον Φεβρουάριο με παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

crystalpalace tottenham3 novibet

Η Τότεναμ πηγαίνει στο τοπικό ντέρμπι με το πιστόλι στον κρόταφο. Έβγαλε τα μάτια της μετά την επιστροφή από το Μουντιάλ η ομάδα του Αντόνιο Κόντε που πήρε μόλις ένα βαθμό στα θεωρητικά βατά ματς με τις Μπρέντφορντ (2-2) και Άστον Βίλα (0-2).

Στο τελευταίο της ματς, κόντρα στους «χωριάτες», επιβεβαίωσε πως όσα συνέβησαν απέναντι στην Μπρέντφορντ δεν ήταν τυχαία. Στο «Community» βέβαια κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει μετά το 2-0, ωστόσο, στο Λονδίνο, δεν στάθηκε το ίδιο τυχερή. Η κατάσταση άρχισε να «στραβώνει» στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Μπουεντία άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (50’). Στο 73’ ο Ντάγκλας Λουίζ έκανε το 0-2 , η Τότεναμ δεν μπόρεσε να επιστρέψει ποτέ στο ματς και μπαίνει στο νέο έτος με το κλίμα να δείχνει τουλάχιστον προβληματικό.

crystalpalace tottenham4 novibet

«Στην αρχή της σεζόν ήμουν πολύ ξεκάθαρος και είπα ότι μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και παράλληλα να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Υπάρχουν σύλλογοι που μπορούν να επενδύσουν 200 εκατομμύρια λίρες και πρέπει να σεβαστείς την ποιότητά τους. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο αυτό, διαφορετικά δημιουργούμε προσδοκίες που δεν είναι θετικές για το περιβάλλον. Δημιουργούμε προσδοκίες που αυτή τη στιγμή δεν είναι ρεαλιστικές», είπε ο Αντόνιο Κόντε προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους, αφού οι οπαδοί της ομάδας ήταν έξαλλοι μετά την ήττα από την Άστον Βίλα.

Χρόνος πάντως δεν υπάρχει και η Τότεναμ θα πρέπει να κερδίσει την ηρεμία της μέσα στο γήπεδο. Το πρόγραμμα δεν την βοηθάει καθόλου και η κατάσταση στη βαθμολογία με φόντο τη μάχη του Champions League είναι πολύ κρίσιμη. Μετά την Κρίσταλ Πάλας ακολουθεί εντός έδρας ντέρμπι με την Άρσεναλ, ντέρμπι στο Μάντσεστερ με τη Σίτι, παιχνίδι με τη Φούλαμ και νέο ματς με τους «πολίτες» εντός έδρας!

crystalpalace tottenham5 novibet

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ: Στατιστικά & Προϊστορία 04/01/2023

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 52 φορές με την Τότεναμ να έχει επικρατήσει τις 28, η Κρίσταλ Πάλας έχει πανηγυρίσει 10 φορές, ενώ 14 ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Πέρσι τα μεταξύ τους ματς ολοκληρώθηκαν με εντός έδρας νίκες των γηπεδούχων με Ακριβές Σκορ 3-0.
  • Το No Goal έχει επιβεβαιωθεί στα 4/5 τελευταία ματς της Πάλας στο πρωτάθλημα. Η Τότεναμ μετράει 4/5 Goal/Goal.
  • Μακριά από την έδρα της η Τότεναμ έχει δεχτεί 9 γκολ στα τελευταία πέντε ματς στην Premier League.
  • Τρεις νίκες και δύο ήττες μετρούν οι «αετοί» στα τελευταία πέντε στο «Selhurst Park».

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ: Προγνωστικά 04/01/2023

Ντέρμπι το οποίο θα είναι καθοριστικό για τη συνέχεια και των δύο, αφού ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Η Τότεναμ δείχνει να βρίσκεται σε μία μίνι κρίση. Από την άλλη, η Κρίσταλ Πάλας μπορεί να «έφτιαξε» την ψυχολογία της αλλά η απόδοσή της δεν έχει σταθερότητα και αυτό ίσως είναι κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Αντόνιο Κόντε αν δεν θέλει να μπλέξει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

crystalpalace tottenham6 novibet

Κρίσταλ Πάλας: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 04/01/2023

Επιστρέφει ο Τόμκινς, που δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών με την Μπόρνμουθ. Αντίθετα, ο Μίτσελ θα απουσιάσει εκ νέου λόγω τιμωρίας, με τον Γουάρντ να διατηρεί τη θέση του στο αριστερό άκρο. Παραμένει στα πιτς ο Σαμ Τζόνστοουν μαζί με τους Φέργκιουσον και ΜακΆρθουρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γουαΐτα – Κλάιν, Γκουεχί, Άντερσεν, Γουάρντ – Ολίσε, Ντουκουρέ, Σλούπ – Αγιού, Ζαχά, Εζέ

crystalpalace tottenham7 novibet

Τότεναμ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 04/01/2023

Ο Ρομέρο αγωνίστηκε χωρίς προβλήματα κόντρα στην Άστον Βίλα και θα διατηρήσει τη θέση του στην άμυνα. Αντίστοιχα, ανεβάζει σταθερά ρυθμούς ο Σπενς δίνοντας μια έξτρα λύση στον Κόντε. Αγώνα δρόμου κάνει ο Κουλουσέφσκι, ενώ εκτός παραμένει ο τραυματίας Μπεντακούρ μαζί με τον Μπισουμά, που είναι τιμωρημένος. Νοκ-άουτ και οι Μόουρα και Ριτσάρλισον.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γιορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις – Ντόχερτι, Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Σεσενιόν – Κουλουσέφσκι, Κέιν, Σον

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ