el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άιντραχτ – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/08/2022

Η δράση ξεκινάει στη Bundesliga και μάλιστα το πρώτο ματς της φετινής σεζόν είναι αρκετά «δυνατό». Η περσινή έκπληξη της χρονιάς, κυρίως εκτός συνόρων, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου, που ήδη άρχισε με κούπες τη σεζόν.

Οι «αετοί» φέτος ρίχνουν μεγάλο βάρος στο πρωτάθλημα και δεν θέλουν να χαθεί έδαφος από την αρχή, καθώς το περσινό τους πλασάρισμα στην 11η θέση δεν τους άφησε καθόλου ικανοποιημένους. Από την άλλη πλευρά, για τους Βαυαρούς δεν υπάρχουν διακρίσεις και θέλουν να ξεκινήσουν με «σκούπισμα» τη χρονιά και να φτάσουν στην κατάκτηση της 11ης διαδοχικής «σαλατιέρας» και 32ης στην ιστορία τους.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Bundesliga!


Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/08/2022

Έτοιμη να αλλάξει επίπεδο είναι φέτος η Άιντραχτ, ωστόσο, η επιχείρηση θα γίνει με σταθερά βήματα. Αυτή είναι άλλωστε η λογική του Όλιβερ Γκλάσνερ, που στην περσινή πρώτη του χρονιά στον πάγκο κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του Europa League και στον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο ύστερα από 32 χρόνια.

Η χρονιά συνδυάστηκε με μεγάλες επιτυχίες στο Europa League κόντρα στη Μπαρτσελόνα, τη Γουέστ Χαμ και τη Ρέιντζερς και μέσα από την κατάκτηση εξασφαλίστηκε και η είσοδος στους ομίλους του Champions League. Αυτό ήταν και το μεγάλο κέρδος του συλλόγου και σε οικονομικό επίπεδο, αφού σε διαφορετική περίπτωση η 11η θέση που τερμάτισε στη Bundesliga θα την άφηνε στα «κρύα του λουτρού».

eintracht bayern3 novibet

Με τα ταμεία λοιπόν να έχουν περισσότερα και εξασφαλισμένα χρήματα οι «αετοί» κατάφεραν να προχωρήσουν σε δύο μεταγραφές ουσίας με την απόκτηση των Λούκας Αλάριο από τη Λεβερκούζεν αλλά και του Μάριο Γκέτσε από την Αϊντχόφεν. Αντίστοιχα, μεγάλη μάχη δόθηκε και για την παραμονή του Φίλιπ Κόστιτς, που παρά το έντονο «φλερτ» της Γουέστ Χαμ , όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει στην ομάδα.

Οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα με την άνετη πρόκριση από την πρώτη φάση του DFB Pokal με το 0-4 κόντρα στο Μαγδεμβούργο, όπου βρήκαν δίχτυα οι Καμάντα (4’, 59’), Λίντστρεμ (31’) και Αλάριο (90’). Μετά το παιχνίδι απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, η ομάδα θα αναχωρήσει για το Ελσίνκι για να αντιμετωπίσει στο Σούπερ Καπ την ερχόμενη Τετάρτη τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν θα σηκώσουμε λευκή σημαία. Είναι ένα παιχνίδι. Είναι πάντα πιθανό να κερδίσεις απέναντι σε όποια ομάδα κι αν παίζεις στον κόσμο. Ευτυχώς έχω αρκετές θετικές σκέψεις. Είναι το πρώτο ματς της χρονιάς στο πρωτάθλημα, βράδυ Παρασκευής, σε prime time ώρα, απέναντι στους πρωταθλητές Γερμανίας, τι άλλο να ζητήσω;», ήταν τα λόγια του Γκλάσνερ, που δεν θέλησε να σχολιάσει τα προγνωστικά, τα οποία φυσικά είναι κόντρα στην ομάδα του.

Στη συνέχεια μιλώντας για την τακτική προσέγγιση που σκέφτεται να ακολουθήσει πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την άμυνά τους απασχολημένοι. Θέλουμε να παίξουμε σε υψηλά επίπεδα ένταση, να παλέψουμε σκληρά απέναντι στη Μπάγερν και να εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα γίνεται τους χώρους που θα βρούμε. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά και απέναντι στη μπάλα, να λύσουμε όλα τα προβλήματα που θα συναντήσουμε και να διατηρήσουμε το βάθος ανασταλτικά. Θα είναι ένα ύπουλο παιχνίδι, αλλά με την ταχύτητα και τη δύναμή μας μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο».

eintrachtbayern2novibet

Η Μπάγερν Μονάχου γυρίζει σελίδα γιατί αντικειμενικά η αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ύστερα από επτά χρόνια και με 344 γκολ στην πλάτη σηματοδοτεί μία νέα εποχή. Αυτή βέβαια, ξεκίνησε ιδανικά με τους Βαυαρούς να σημειώνουν πέντε γκολ στο πρώτο τους επίσημο ματς στη σεζόν και να κατακτούν (5-3) το Σούπερ Καπ Γερμανίας απέναντι στη Λειψία.

Η ομάδα του Νάγκελσμαν με εξαιρετική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε τρία γκολ με τους Μουσιάλα (14’), Μανέ (31’) και  Παβάρ (45’). Στο δεύτερο χαλάρωσε αρκετά και έδειξε πως ακόμη της λείπουν δυνάμεις για να βγάλει την ένταση που θέλει, όμως με δύο ακόμη τέρματα των Γκνάμπρι (65’) και Σανέ (90+8’) άνοιξε τη χρονιά με τίτλο.

Σίγουρα στο μυαλό του προπονητή των Βαυαρών είναι το πως θα βρει τη χημεία για να «δέσει» μεσοεπιθετικά την ομάδα του μετά την αποχώρηση του Πολωνού στράικερ, όμως τα πρώτα δείγματα από την προσθήκη του Σαντιό Μανέ στη «μηχανή» είναι άκρως ενθαρρυντικά. Από εκεί και πέρα, σαφώς ξεχωρίζει η απόκτηση του Ντε Λιχτ έναντι 67 εκατ. ευρώ από τη Γιουβέντους, του Μαζραουΐ ως ελεύθερο από τον Άγιαξ και του Γκράβενμπερχ έναντι 20 εκατ. ευρώ από τον «Αίαντα», ενώ εντύπωση προκάλεσε και το deal ύψους 17εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του 17χρονου επιθετικού, Ματάις Τελ, από τη Ρεν.

eintracht bayern5 novibet

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου: Στατιστικά & Προϊστορία 05/08/2022

  • Συντριπτικά υπέρ της Μπάγερν η παράδοση. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 148 φορές και οι Βαυαροί μετρούν 75 νίκες, 30 ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή, ενώ 43 φορές έχει επικρατήσει η Άιντραχτ.
  • Με νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους φέτος και οι δύο ομάδες. Και στα δύο παιχνίδια επιεβαιώθηκε το Over 3.5 Γκολ.
  • Στα πέντε φιλικά τους οι «αετοί» πήραν 4 νίκες και μία ισοπαλία. Από την πλευρά της η ομάδα του Νάγκελσμαν έδωσε μόλις δύο τεστ. Νίκησε 6-2 τη DC Γιουνάιτεντ, ενώ ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι (0-1).

eintracht bayern8 novibet

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου: Προγνωστικά 05/08/2022

Ύπουλο παιχνίδι για πρεμιέρα και για διαφορετικούς λόγους καμία δεν θα ήθελε να βρει απέναντί της την άλλη στο πρώτο ματς της σεζόν.

Η Άιντραχτ δεν θα το φοβηθεί το παιχνίδι και θα πιέσει ψηλά όπως προανήγγειλε και ο Γκλάσνερ. Το ζήτημα είναι πόσο θα αντέξει απέναντι στη Μπάγερν, που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Λειψία έδειξε πως είναι σε θέση να «ανοίξει» από τώρα το γκάζι.

ΤΟ GG & OVER 3.5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν πως οι δυνάμεις τους είναι «περιορισμένες» και με την ενθουσιασμό της πρεμιέρας κυρίως για τους γηπεδούχους, που θα έχουν και τη βοήθεια του «καυτού» κοινού τους, δεν αποκλείεται να ματς να είναι αρκετά ζωηρό από το ξεκίνημά του.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ 1.98 ΤΟ OVER 1.5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ


Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Nέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/08/2022

Ο Γκλάσνερ είδε την προετοιμασία της ομάδας του να ολοκληρώνεται χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Έτσι, αν εξαιρέσει κανείς τους γνωστούς απόντες, Μπούτα και Ονγκουενέ, ο τεχνικός της Άιντραχτ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και σκέφτεται τη διατήρηση του 3-5-2 αλλά και τον περισσότερων προσώπων που χρησιμοποίησε στο ματς Κυπέλλου.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Τραπ – Τουρέ, Τούτα, Εντικά – Κνάουφ, Γιάκιτς, Σόου, Αλάριο, Κόστιτς – Γκέτσε, Μπόρε

eintracht bayern7 novibet

Μπάγερν Μονάχου: Nέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/08/2022

Οι στομαχικές διαταραχές που ταλαιπωρούν τον Νόιερ θέτουν σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στην πρεμιέρα. Από εκεί και πέρα και ο Νάγκελσμαν δείχνει να έχει καταλήξει στα πρόσωπα της αρχικής ενδεκάδας τα οποία θα είναι ίδια με το παιχνίδι κόντρα στη Λειψία, καθώς και εκείνος θέλει να δει τον «κορμό» του να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερνάντες, Ντέιβις – Σάμπιτσερ, Κίμιχ – Γκνάμπρι, Μούλερ, Μουσιάλα – Μανέ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ