el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/11/2023

Φιλικό σαν επίσημο την Παρασκευή το βράδυ (19:00) στη Ριζούπολη. Η Ελλάδα υποδέχεται την Νέα Ζηλανδία σ’ ένα παιχνίδι που ο Γκουστάβο Πογέτ θα κάνει δοκιμές ενόψει της δυνατής αναμέτρησης με τη Γαλλία την ερχόμενη Τρίτη.

Για την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στη Ριζούπολη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Δεν σταματά η δράση στα προκριματικά του Euro!

 


Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/11/2023

Ματς δοκιμών για την Εθνική ομάδα είναι το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία που υπάρχει κίνδυνος να γίνει αγγαρεία! Ο λόγος το γεγονός ότι οι σχέσεις του Γκουστάβο Πογέτ με την διοίκηση της ΕΠΟ δείχνουν να βρίσκονται σε οριακό σημείο και τα πάντα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή.

Τις τελευταίες μέρες ήρθαν στην επιφάνει πληροφορίες που θέλουν τον Ουρουγουανό προπονητή να διανύει τις τελευταίες ημέρες του στον πάγκο της Ελλάδας. Μάλιστα, από την ΕΠΟ δεν έχει υπαρξει διάψευση για το ότι οι δρόμοι του Πογέτ με την Εθνική ομάδα θα χωρίσουν μετά το παιχνίδια της Τρίτης με την Γαλλία που είναι και το τελευταίο στον όμιλο των προκριματικών του Euro 2024.

Ηδη ακούγονται πιθανοί αντικαταστάτες οι Φερνάντο Σάντος και Μανόλο Χιμένεθ!

Οι τόνοι ανέβηκαν μεσοβδόμαδα με τον Πογέτ να αποκαλύπτει ότι συνεργάτης του στο τεχνικό επιτελείο είναι απλήρωτος εδώ και 8 μήνες, ενώ η ΕΠΟ απάντησε ότι ο βοηθός του Coach δεν μπορεί να πληρωθεί επειδή δεν έχει ελληνικό ΑΦΜ.

Ο Γκουστάβο Πογέτ με δηλώσεις πριν από την προπόνηση για το παιχνίδι της Εθνικής με τη Νέα Ζηλανδία στάθηκε στα σενάρια φυγής, λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος εδώ, μην λέτε ότι θέλω να φύγω, έχω πληρώσει το ενοίκιο μου μέχρι τον Μάιο στη Γλυφάδα».

Αναμφισβήτητα η ατμόσφαιρα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή και άπαντες ευελπιστούν ότι τα παντα θα ξεχαστούν όταν οι παίκτες πατήσουν το τερέν για να παίξουν με τη Νέα Ζηλανδία.

Στον αγωνιστικό τομέα η «γαλανόλευκη» στον Β’ όμιλο των προκριματικών του Euro βρίσκεται στην 3η θέση με 12 βαθμούς (4-0-3). Το τελευταίο δείγμα γραφής ήταν η ήττα (0-1) στην «Αγία Σοφιά» από την Ολλανδία. Με το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στου Οράνιε οι Ελπίδες της Ελλάδα για να βγει στη 2η θέση που οδηγεί στο Euro είναι μόνο μαθηματικές, αφου στο ουσιαστικό κομμάτι χρειάζεται ένα ποδοσφαιρικό θαύμα.

Έτσι, άπαντες έχουν επικεντρωθεί στις ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του Euro μέσω των μπαράζ του Nations League που είναι τον Μάρτιο και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι ο Πογέτ θα βρίσκεται μέχρι τότε στον πάγκο.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα ματς με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης

Η Νέα Ζηλανδία βρίσκεται από τον Ιούλιο του 2023 υπό τις οδηγίες του Άγγλου, Ντάρε Μπέιζλι. Στο τελευταίο φιλικό ηττήθηκε από την Αυστραλία 2-0 και στα τελευταία έξι παιχνίδια μετράει μόνο μια νίκη με αντίπαλο την Κίνα (2-1) τον Μάρτιο του 23.

Το μεγάλο της αστέρι είναι ο επιθετικός Κρις Γουντ (72 συμμετοχές, 34 γκολ), ο οποίος αγωνίζεται στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Είναι θετικό ότι θα παίξουμε με ευρωπαϊκές ομάδες, πρώτα με τη Ελλάδα και στη συνέχεια με την Ιρλανδία. Εχουμε την ευκαιρία για δοκιμές στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για τα προκριματικά του Μουντιά το 2026 που ξεκινούν την επόμενη χρονιά. Επίσης είναι θετικό ότι στο ρόστερ μας έχουμε έξι παίκτες που είναι εξελιξιμοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024», υποστήριξε ο προπονητής της Νέα Ζηλανδίας.

Η αποστολή της Νέας Ζηλανδίας ΕΔΩ


Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Προγνωστικά 17/11/2023

Οι δύο προπονητές θα κάνουν δοκιμές στο φιλικό και αυτό σημαίνει ότι η τακτική ενδέχεται να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Περιμένουμε ανοιχτό ματς κι από τις δύο πλευρές.

Η Εθνική ομάδα υπερέχει σε ποιότητα και μπορεί να συνδυάσει τη νίκη με πολλά γκολ.

νικη ελλαδας & over 2.5 γκολ σε αποδοση 2.20  

Απέναντι σε ομάδες χαμηλής δυναμικότητας η γαλανόλευκη δεν δέχεται εύκολα γκολ.

2-0 σκορ οποιαδηποτε στιγμη του αγωνα σε αποδοση 2.25


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ