el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ελλάδα – Ολλανδία: Προγνωστικά, Ανάλυση 16/10/2023

«Τελικός» πρόκρισης για την Εθνική μας ομάδα. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ υποδέχεται την Ολλανδία (21:45) και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα (και ακόμα καλύτερα τη νίκη) που θα της επιτρέψει να πάρει προβάδισμα στη μάχη για την 2η θέση του ομίλου και, φυσικά, για το εισιτήριο που οδηγεί στα τελικά του Euro 2024.

Οι Ολλανδοί, που έχασαν από τη Γαλλία με 2-1, βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από την Ελλάδα (12 – 9, αντίστοιχα), όμως γνωρίζουν ότι έχουν και ένα ματς λιγότερο, κάτι που σαφώς θα παίξει ρόλο στη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Για το σπουδαίο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Δεν σταματά η δράση στα προκριματικά του Euro!


Ελλάδα – Ολλανδία: Παρουσίαση, Ανάλυση 16/10/2023

Παίζοντας κατά γενική ομολογία εξαιρετικά και με ξεκάθαρη αγωνιστική προσέγγιση, η Ελλάδα πέρασε από την Ιρλανδία με καθαρή νίκη (2-0), η οποία την έφερε σε θέση ισχύος σε σχέση με την Ολλανδία. Οι Γιακουμάκης και Μασούρας σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια η «Γαλανόλευκη» κράτησε τα ηνία του αγώνα προσέχοντας ιδιαίτερα στην άμυνά της.

Η Ελλάδα δημιούργησε ευκαιρίες και κινδύνεψε ελάχιστα από τους Ιρλανδούς, παίρνοντας ψυχολογία και φόρα για το καθοριστικό ματς του ομίλου, για την do or die αναμέτρηση με την Ολλανδία.

Ήταν πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Τα δύο ματς με το Γιβραλτάρ ήταν υποχρεωτικό να τα κερδίσουμε και το κάναμε, κερδίσαμε και την Ιρλανδία εντός έδρας και απόψε χρειαζόταν να κάνουμε το βήμα παραπάνω, δεδομένου πως είχαμε χάσει τα ματς με Ολλανδία και Γαλλία.

«Θέλω να δώσω τα εύσημα στους παίκτες γιατί κατάλαβαν τις καταστάσεις, γνώριζαν πώς να κινηθούν στους χώρους, γενικά κάναμε πολύ καλή διαχείριση, είδαμε απόψε μία σωστή και ολοκληρωμένη ομάδα. Έχουμε θέσει τη βάση για το παιχνίδι της Δευτέρας. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους της Ιρλανδίας για την ατμόσφαιρα και ελπίζω ότι την Δευτέρα θα πάμε να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ζητώ από τον κόσμο να έρθει την Δευτέρα και να στηρίξει την Εθνική», δήλωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ, που αναμένεται να προχωρήσει σε μικρές αλλαγές, ώστε να αναπροσαρμόσει το σχήμα για την δύσκολη αποστολή που έρχεται.

Με βάση τα δεδομένα, η Ελλάδα θα παίξει με δύο κλασικά «εξάρια» και ο Σιώπης αναμένεται να παίξει στο πλευρό του Κουρμπέλη, γεγονός που θα αφήσει έναν εκ των Πέλκα – Μάνταλου στον πάγκο. Η άμυνα (Βλαχοδήμος, Ρότα, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας) και οι Μπακασέτας – Μασούρας είναι σίγουροι, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και αλλαγή στο «9», αφού ίσως προτιμηθεί ο πιο κινητικός Ιωαννίδης αντί του Γιακουμάκη.

Στην αντίπερα όχθη, η Ολλανδία γνωρίζει πως δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα ήττα. Μπορεί να έχει ένα ματς λιγότερο από την Εθνική μας στην παρούσα φάση, όμως νέα «γκέλα» θα την αφήσει αρκετά πίσω και θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη γκρίνια.

Οι «Οράνιε» παρουσιάστηκαν ανταγωνιστεί κόντρα στους Γάλλους και προσπάθησαν να καλύψουν τις πολλές απουσίες τους με πιο αμυντικό στυλ, αλλά στις λεπτομέρειες ήταν ένα «σκαλί» πιο κάτω από την παρέα του Κιλιάν Μπαπέ, κάτι που αναμενόμενα οδήγησε στην ήττα (2-1).

«Εμείς δεν κερδίσαμε και η Ελλάδα κέρδισε. Αυτό δεν έκανε τα πράγματα ευκολότερα για μας. Καλύτερα να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, τότε θα έχουμε περάσει σχεδόν σίγουρα. Mία ισοπαλία όμως απέναντι στους Έλληνες δεν είναι κακή, γιατί τους κερδίσαμε εντός έδρας και θα υπερτερούμε στην ισοβαθμία. Αν χάσουμε θα δυσκολέψουν τα πράγματα για τον επόμενο μήνα. Όμως η Ελλάδα θα μυρίσει αίμα σε ένα εντός έδρας παιχνίδι», ανέφερε φανερά ανήσυχος ο Κούμαν, που εκτός των κομβικών παικτών που λείπουν (Ντε Γιονγκ, Ντεπάι, Ντε Λιχτ, Γάκπο κατά κύριο λόγο) θα αναγκαστεί να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Βέγκχορστ, που αποχώρησε με τραυματισμό από την αναμέτρηση με την Γαλλία.


Ελλάδα – Ολλανδία: Στατιστικά και Προϊστορία 16/10/2023

  • Η Ολλανδία κέρδισε στο προηγούμενο ματς μεταξύ των δύο ομάδων με 3-0.
  • Νωρίτερα είχαν προηγηθεί δύο νίκες της Ελλάδας σε φιλικά: 2-1 το 2016 και 3-1 το 2010.
  • Τα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Πέντε από τα εφτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με No Goal.
  • Οι Ολλανδοί μετρούν εννιά συνεχόμενα ματς με Over 2.5 γκολ.
  • Μέχρι το ματς με τους Ιρλανδούς, η Ελλάδα μετρούσε τρία σερί ματς με No Goal.
  • Η βαθμολογία στους ομίλους.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ελλάδα – Ολλανδία: Προγνωστικά 16/10/2023

«Τελικός» πρόκρισης για την Εθνική μας, κόντρα σε μία σαφώς καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα, που όμως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών και, σύμφωνα με τον προπονητή της, θα κοιτάξει να «βολευτεί» και με τον βαθμό της ισοπαλίας σε περίπτωση που το παιχνίδι δεν κυλήσει όπως θέλει. Το κίνητρο είναι ισχυρό για την Ελλάδα, που θα παίξει σε κατάμεστο γήπεδο και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για μία μεγάλη υπέρβαση.

Οι γηπεδούχοι θα προσέξουν πολύ στο αμυντικό τους κομμάτι και θα ψάξουν με υπομονή ένα «χρυσό» γκολ, όμως στην εξίσωση του αγώνα πρέπει να μπει και η ποιότητα των Ολλανδών.

Για το σπουδαίο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.74 ΣΤΗ NOVIBET

UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.75 ΣΤΗ NOVIBET

Η ιδανική ευκαιρία για ένα μεγάλο αποτέλεσμα: Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανένας το ματς για την Εθνική, πάντα με βάση τα δεδομένα στην άλλη μεριά. Οι Ολλανδοί έχουν πολλά προβλήματα, «ψάχνονται» επιθετικά και σίγουρα θα κοιτάξουν να μη χάσουν, κάτι που πάντα επηρεάζει το mindset των παικτών. Η Ελλάδα θα παραταχθεί σίγουρα με προσεκτική προσέγγιση και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα, σενάριο που – αν επιβεβαιωθεί – θα ρίξει κατά πολύ το τέμπο. Με λίγα λόγια: Δύσκολα θα δούμε ξανά κάτι αντίστοιχο με το πρώτο ματς των δύο ομάδων και η Εθνική, με μεγάλη συγκέντρωση και τακτική πειθαρχία, μπορεί να πετύχει κάτι καλό.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ελλάδα – Ολλανδία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ελλάδα – Ολλανδία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 16/10/2023

Η Ελλάδα θα προχωρήσει σε αλλαγή στο κέντρο, αφού το 4-3-3 με δύο «οκτάρια» θα γίνει 4-2-3-1 με δύο «εξάρια», τους Σιώπη και Κουρμπέλη. Επίσης, ο Ιωαννίδης θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την βασική ενδεκάδα.

Στην άλλη μεριά, ο Μάλεν αναμένεται να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης αντί του τραυματία Βέγκχορστ, όμως στις άλλες θέσεις δεν θα υπάρξουν αλλαγές.

Ελλάδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Ρότα, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας – Κουρμπέλης, Σιώπης – Μασούρας, Μπακασέτας, Μάνταλος – Ιωαννίδης

Ολλανδία (3-4-3): Βερμπρούγκεν – Γκερτρούιντα, Βαν Ντάικ, Άκε – Ντάμφρις, Ράιντερς, Βέρμαν, Χάρτμαν – Σίμονς, Μάλεν, Μπεργκβάιν

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ