el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αγγλία – Σενεγάλη: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/12/2022

Μετά το σχεδόν άνετο πέρασμά της από τη φάση των ομίλων η Αγγλία μπαίνει στα βαθιά και ξεκινάει την πορεία της στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ με το ματς για τη φάση των «16» κόντρα στη Σενεγάλη. Οι Αφρικανοί με ανατροπή την τελευταία αγωνιστική χάρη στη νίκη 2-1 επί του Εκουαδόρ πήραν τη 2η θέση του 1ου ομίλου και προκρίθηκαν στη φάση των νοκ-άουτ για δεύτερη φορά στην ιστορία τους και πρώτη ύστερα από το 2002.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στους «8» την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Γαλλία – Πολωνία. Το ματς είναι νοκ-άουτ και εφόσον δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Το ματς θα διεξαχθεί στο «Al Bayt Stadium» στην Αλ Κορ. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο γήπεδο της διοργάνωσης με χωρητικότητα 60.000 θεατών. Ο σχεδιασμός του απεικονίζει τις παραδοσιακές σκηνές των νομάδων που ζούσαν στις ερήμους του Κατάρ.

england senegal2 novibet

Με 1000+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και τη Σενεγάλη για τη φάση των «16» Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Αγγλία – Σενεγάλη: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/12/2022

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Αγγλία που «καθάρισε» σχετικά άνετα και χωρίς να δώσει ιδιαίτερα δικαιώματα την πρόκρισή της στους «16». Η πρωτιά στον 2ο όμιλο ήταν ζητούμενο για τον Σάουθγκεϊτ, καθώς ο αντίπαλός τους δεν κλείνει τον δρόμο για την συνέχεια, που σαφώς αναμένεται πιο δύσκολη.

Στο τελευταίο της ματς κόντρα στην Ουαλία η Αγγλία φύλαξε δυνάμεις και διαχειρίστηκε σε καλό βαθμό τη χαμηλή δυναμική του αντιπάλου. Ανοίγοντας ελαφρώς το ροτέισον τα «τρία λιοντάρια» δυσκολεύτηκαν μόνο για ένα ημίχρονο. Από το 51ο λεπτό όταν ο Ράσφορντ άνοιξε το σκορ τα πράγματα απλοποιήθηκαν. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φόντεν (51’) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 68ο λεπτό ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, έθεσε ένα ευχάριστο δίλημμα στον προπονητή του ενόψει της συνέχειας.

england senegal3 novibet

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Τζόρνταν Πίκφορντ (Έβερτον), Νικ Πόουπ (Νιούκαστλ), Άαρον Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ)

Αμυντικοί: Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Κόνορ Κόαντι (Έβερτον), Έρικ Ντάιερ (Τότεναμ), Χάρι Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Κίεραν Τρίπιερ (Νιούκαστλ), Κάιλ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Τζουντ Μπέλιγχαμ (Ντόρτμουντ), Κόνορ Γκάλαχερ (Τσέλσι), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Μέισον Μάουντ (Τσέλσι), Κάλβιν Φίλιπς (Λιντς), Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ)

Επιθετικοί: Φιλ Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Τζακ Γκρίλις (Μάντσεστερ Σίτι), Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Τζέιμς Μάντισον (Λέστερ), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπουκάγιο Σάκα (Άρσεναλ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Τσέλσι), Κάλουμ Γουίλσον (Νιούκαστλ)

england senegal4 novibet

Για τη Σενεγάλη η πρόκριση μόνο δεδομένη δεν ήταν. Η απουσία του Σαντιό Μανέ είχε ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας της ομάδας που όμως κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να διαψεύσει τα προγνωστικά Μουντιάλ.

Σε όλες τις μεγάλες της στιγμές έτσι και τώρα είχε πρωταγωνιστή τον Αλιού Σισέ που την οδήγησε στην πρόκριση  στους «16» για δεύτερη φορά στην ιστορία της και τώρα είναι έτοιμη για νέα υπέρβαση έχοντας εξαιρετική ψυχολογία. Προέρχεται από τη νίκη στον «τελικό πρόκρισης» κόντρα στο Εκουαδόρ (2-1), όπου ο αντίπαλός της έπαιζε για δύο αποτελέσματα, ενώ η ίδια ήθελα μόνο τη νίκη για να πάρει το εισιτήριο.

Παρότι πέταξε σημαντικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα, βρήκε το γκολ σε καθοριστικό σημείο με το πέναλτι του Σαρ στο 44ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε την ισοφάριση από τον Καϊσέδο (67’), όμως ο Κουλιμπαλί τρία λεπτά αργότερα (70’) την έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ και ουσιαστικά της χάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

england senegal5 novibet

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Εντουάρ Μεντί (Τσέλσι), Αλφρέντ Γκομίς (Ρεν), Σενί Ντιένγκ (ΚΠΡ)

Αμυντικοί: Καλιντού Κουλιμπαλί (Τσέλσι), Αμντού Ντιαλό (Λειψία), Γιουσούφ Σαμπαλί (Μπέτις), Παπέ Αμπού Σισέ (Ολυμπιακός), Ισμαΐλ Γιακόμπς (Μονακό), Φορμόζ Μεντί (Αμιάν)

Μέσοι: Ιντρίσα Γκεγιέ (Έβερτον), Σεϊκού Κουγιατέ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Ναμπαλί Μεντί (Λέστερ), Κρέπιν Ντιατά (Μονακό), Παπέ Γκεγέ (Μαρσέιγ), Παπέ Ματάρ Σαρ (Τότεναμ), Παπέ Σις (Ράγιο Βαγεκάνο), Μουσταφά Ναμέ (Πάφος), Λουμ Εντιαγέ (Ρέντινγκ)

Επιθετικοί: Ισμαΐλα Σαρ (Γουότφορντ), Μπουλαγέ Ντιά (Σαλερνιτάνα), Μπαμπά Ντιένγκ (Μαρσέιγ), Φαμαρά Ντιεντιού (Αλάνιασπορ), Νικολάς Τζάκσον (Βιγιαρεάλ), Ιλιμάν Εντιαγέ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Αγγλία – Σενεγάλη: Στατιστικά & Προϊστορία 04/12/2022

  • Για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα τεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες.
  • Αήττητη με δύο νίκες (2-1-0) προκρίθηκε η Αγγλία.
  • Τα «τρία λιοντάρια» μετρούν δύο σερί No Goal. Έχουν δεχτεί μόνο δύο γκολ, στην πρεμιέρα κόντρα στο Ιράν.
  • Γκολ σε όλα της τα παιχνίδια έχει δεχτεί η Σενεγάλη, που μετράει 4 γκολ παθητικό.
  • GG & Over 2.5 τα δύο τελευταία των Αφρικανών.
  • 5 γκολ έχει σημειώσει η ομάδα του Αλιού Σισέ, όλα τα έχουν πετύχει διαφορετικοί παίκτες.

Αγγλία – Σενεγάλη: Προγνωστικά 04/12/2022

Η Αγγλία έδειξε σοβαρό πρόσωπο στη φάση των ομίλων και ο αντίπαλος της αφήνει ανοιχτό τον δρόμο προς τα προημιτελικά. Μεσοεπιθετικά έχει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της και θα προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί. Ανασταλτικά, η αλήθεια είναι πως δεν έχει δοκιμαστεί ιδιαίτερα και δεν έχουμε ακόμη σαφές δείγμα. Η Σενεγάλη έχει κάνει ήδη την υπέρβασή της και χωρίς να βγάλει χαλαρότητα θα προσπαθήσει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη, παρότι τα προγνωστικά Μουντιάλ είναι απέναντί της. Οι Αφρικανοί ξεχωρίζουν για την άγνοια κινδύνου που χαρακτηρίζει το παιχνίδι τους, ενώ στην επίθεση βρίσκουν με άνεση φάσεις προς την αντίπαλη περιοχή.

ΤΟ GOAL/GOAL ΣΤΟ 2.35 ΣΤΗ ΝOVIBET

H Αγγλία πάντως έχει δείξει πως τα τελευταία χρόνια έχει μάθει να διαχειρίζεται «ύπουλες» καταστάσεις στα παιχνίδια της. Τη βοηθάει στη συγκεκριμένη περίπτωση πως κουβαλάει λιγότερη κόπωση από την αντίπαλό της που δεν έχει ανοίξει πολύ το ροτέισον. Μαζί με την εμπειρία και την ποιότητά της έχει το προβάδισμα.

ΤΟ COMBO BET 1 & GG ΣΤΟ 4.50 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

england senegal7 novibet

Αγγλία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 04/12/2022

Επαναφέρει τον βασικό του κορμό ο Σάουθγκεϊτ. Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί το αν θα καταφέρει να χωρέσει τους Κέιν και Ράσφορντ στο αρχικό σχήμα. Ο Τρίπιερ θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας, ωστόσο, ήταν θετική η συμμετοχή του Γουόκερ ύστερα από τον τραυματισμό του στο προηγούμενο ματς. Αντίθετα, ο Μάντισον παραμένει χωρίς λεπτά συμμετοχής, αφού δεν βρίσκεται ακόμη στο 100%. Αποχώρησε από το ρόστερ ο Μπεν Γουάιτ της Άρσεναλ για προσωπικούς λόγους και δεν αγωνιστεί καθόλου στη διοργάνωση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πίκφορντ – Τρίπιερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο – Ράις, Μπέλιγχαμ – Μάουντ, Στέρλινγκ, Σάκα – Κέιν

Σενεγάλη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/12/2022

Για τον Σισέ το βασικό πρόβλημα παραμένει ο Κουγιατέ, που ακόμη ταλαιπωρείται από το τράβηγμα που αποκόμισε στην πρεμιέρα. Αντίθετα, δεδομένη θεωρείται και πάλι η συμμετοχή του Μπαλό-Τουρέ στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-1-1): Μεντί – Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Γιάκομπς – Σαρ, Μεντί, Γκεγιέ, Εντιαγέ – Ντιά – Ντιένγκ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ