el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου: Επόμενη ομάδα Κριστιάνο Ρονάλντο

Τα τελευταία χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δε λείπει ποτέ από το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε μία μεταγραφική περίοδο. Από τη στιγμή που αποφάσισε να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2018, βρίσκεται σχεδόν σε μόνιμη βάση στο προσκήνιο. Ακόμη και μετά την πρώτη του χρονιά στη Γιουβέντους υπήρξαν φήμες και δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί.

Το ίδιο φυσικά έγινε και πέρυσι το καλοκαίρι όταν άφησε τη «βέκια σινιόρα» για να επιστρέψει στο Νησί και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο φάνηκε ότι αλλιώς περίμενε να εξελιχθούν τα πράγματα κι αλλιώς εξελίχθηκαν.

Ο Ρονάλντο μπορεί να πρωταγωνίστησε με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», ωστόσο η ομάδα του δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Η αλλαγή προπονητή στη διάρκεια της χρονιάς ήταν ακόμη ένα πλήγμα στο εσωτερικό του συλλόγου και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φαίνεται πως μπήκε σε σκέψεις…

Όπως λέει και ο λαός, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά! Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times», ο Ρονάλντο ενημέρωσε τη διοίκηση να τον αφήσει να φύγει, εφόσον και η ίδια η ομάδα δεχτεί κάποια ικανοποιητική πρόταση.

Έκτοτε άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και οι μνηστήρες του Πορτογάλου πληθαίνουν μέρα με τη μέρα. Λογικό άλλωστε, αφού παρά το γεγονός ότι διανύει το 37ο έτος της ηλικίας, παραμένει σε κορυφαίο επίπεδο και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών!

Η Novibet θα προσπαθήσει να ξετυλίξει το… κουβάρι με τις εξελίξεις και να αποκρυπτογραφήσει τις σκέψεις του Πορτογάλου, για τις υποψήφιες ομάδες που τον διεκδικούν. Και μάλιστα δεν είναι και λίγες.

Όλοι οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν πέσει στα… πόδια του! Από την Τσέλσι και την Μπάγερν μέχρι τη Ρόμα και την Μπαρτσελόνα, πάμε να δούμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά…


Επόμενη ομάδα Κριστιάνο Ρονάλντο: Τσέλσι

ronaldo4 chelsea novibet

Την παρούσα χρονική περίοδο, η Τσέλσι φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Πορτογάλου. Για ποιο λόγο; Αφενός γιατί μπορεί να τον πληρώσει κι αφετέρου γιατί διαθέτει νέο ιδιοκτήτη που δείχνει διατεθειμένος να ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Athletic», η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα αρκετά σημαντικό ποσό για να φέρει τον Πορτογάλο στο Λονδίνο. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο νέος ιδιοκτήτης, Τοντ Μπολί, συναντήθηκε με τον Ζόρζε Μέντες. Στη συζήτηση έπεσε και το όνομα του Ρονάλντο με τον Αμερικανό επιχειρηματία να παρουσιάζεται ενθουσιασμένος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Επιπλέον, ο Ρονάλντο έχει ένα πολύ μεγάλο θαυμαστή μέσα στο σύλλογο, που δεν είναι άλλος από τον Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός προπονητής έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο και φέρεται να θέλει σαν τρελός να συνεργαστεί μαζί του. Μένει να διευκρινιστεί αν υπάρχει τέτοιο περιθώριο συνεργασίας…

ΤΣΕΛΣΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET


Επόμενη ομάδα Κριστιάνο Ρονάλντο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ronaldo3 united novibet

Μέσα σε όλα τα δεδομένα, αλλά και τις φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της παραμονής του Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα η ίδια η ομάδα αυτό φέρεται να επιθυμεί.

Αρχικά να πούμε, πως η διοίκηση της Γιουνάιτεντ δε φάνηκε να συμφωνεί με τις απαιτήσεις του Πορτογάλου. Αυτό που μάλιστα ειπώθηκε από επίσημα χείλη, είναι πως ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και ο νέος προπονητής, Έρικ Τεν Χάγκ τον περίμενε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας τη Δευτέρα (04/07) για να αποσαφηνιστεί το μέλλον του. Ωστόσο, ο Ρονάλντο δεν έδωσε το «παρών», επικαλούμενος κάποια οικογενειακά θέματα.

Μέχρι στιγμής η Γιουνάιτεντ τηρεί στάση αναμονής και περιμένει από τον Πορτογάλο να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Πολλοί αναφέρουν ότι το θέμα για τον Ρονάλντο είναι ότι η αγγλική ομάδα θα συμμετέχει του χρόνου στους ομίλους του Europa League και όχι του Champions League. Ίδωμεν…

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00 ΣΤΗ NOVIBET


Επόμενη ομάδα Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπάγερν Μονάχου

ronaldo5 bayern novibet

Από εδώ άρχισαν οι φήμες. Η πρώτη ομάδα που ακούστηκε ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πορτογάλου ήταν η Μπάγερν Μονάχου. Πριν καν βγουν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ρονάλντο να έχει ζητήσει από τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» να αποχωρήσει από την ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο σενάριο διαψεύστηκε γρήγορα από την πλευρά της γερμανικής ομάδας. Ωστόσο, υπάρχει και αντίλογος. Η Μπάγερν βρίσκεται σε αναζήτηση ενός δεινού σκόρερ που θα καλύψει το κενό του φευγάτου Λεβαντόφσκι. Ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να μπει άμεσα στην ενδεκάδα να έχει εξαιρετική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ρονάλντο πληροί αυτές τις προϋποθέσεις και η Μπάγερν θα αποτελούσε ένα έξτρα κίνητρο για τον ίδιο, καθότι θα έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει πρωτάθλημα στα τέσσερα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία) και παράλληλα να παίξει και στο Champions League.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.00 ΣΤΗ NOVIBET


Επόμενη ομάδα Κριστιάνο Ρονάλντο: Ρόμα

ronaldo7 roma novibet

Αυτή η περίπτωση είναι εντελώς ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Η Ρόμα δεν είναι σίγουρα η ομάδα που θα περίμενε κανείς να βρίσκεται εντός των μνηστήρων για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως και στην περίπτωση που συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτσι κι αν αποφασίσει να επιλέξει τους Ρωμαίους θα πρέπει να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δε θα παίξει του χρόνου στο Champions League.

Κι αυτό γιατί η ιταλική ομάδα τερμάτισε στην έκτη θέση (όπως και η Γιουνάιτεντ) και θα συμμετέχει στο Europa League. Ωστόσο υπάρχει ένα άλλο κριτήριο, που ακούει στο όνομα Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Ρονάλντο θέλει να συνεργαστεί εκ νέου με τον συμπατριώτη του και σύμφωνα με τη «Gazzetta Dello Sport», ο Ζόρζε Μέντες μίλησε με τους ανθρώπους της Ρόμα και τους πρότεινε τον CR7!

ΡΟΜΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 8.00 ΣΤΗ NOVIBET


Επόμενη ομάδα Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπαρτσελόνα

ronaldo8 barca novibet

Όπως γίνεται αντιληπτό τα δημοσιεύματα σε διάφορα ΜΜΕ δίνουν και παίρνουν μετά το άκουσμα της είδησης ότι ο Ρονάλντο ζήτησε να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό το τελευταίο όμως έχει τρομερό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «AS», ο Ζόρζε Μέντες ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετά μεταγραφικά θέματα, αλλά στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Λαπόρτα είχε ασχοληθεί και πέρυσι με την περίπτωση του Ρονάλντο, πριν ο Πορτογάλος αποφασίσει να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ. Αν όντως υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο μεταγραφής, θα είναι πολύ ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης…

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 9.00 ΣΤΗ NOVIBET


Επόμενη ομάδα Κριστιάνο Ρονάλντο: Παρί Σεν Ζερμέν

Όπου υπάρχει συζήτηση για μεταγραφές και φυσικά για ονόματα τέτοιου βεληνεκούς όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Παρί Σεν Ζερμέν. Μπορεί να μην είναι από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να την αποκλείσει.

Κι αυτό γιατί η ιδιοκτήτες του γαλλικού συλλόγου δεν υπολογίζουν χρήματα αν πρόκειται να αποκτήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή. Ειδικά κάποιον σαν τον Ρονάλντο. Το έπραξαν άλλωστε αυτό και με τον Μέσι.

Αλήθεια υπάρχει κάποιος φίλαθλος του ποδοσφαίρου παγκοσμίως που δε θα ήθελε να δει στην ίδια ομάδα τους Εμπαπέ, Μέσι, Νεϊμάρ και Κριστιάνο Ρονάλντο! Λογικά όχι. Πάντως το συγκεκριμένο σενάριο δε συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 11.00 ΣΤΗ NOVIBET


Επόμενη ομάδα Κριστιάνο Ρονάλντο: Ρεάλ Μαδρίτης

ronaldo6 real novibet

Κλείνοντας την εν λόγω λίστα, δεν πρέπει να αποκλειστεί και το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένχες» επέστρεψαν στην κορυφή της Ευρώπης φέτος και απέδειξαν ότι μπορούν να το πράξουν αυτό και χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν πρόκειται να αφήσει να περάσει έτσι απλά το γεγονός ότι ο Ρονάλντο είναι και πάλι διαθέσιμος στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Ο πρόεδρος της Ρεάλ μπορεί να μην έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Πορτογάλο, γνωρίζει όμως ότι ο Ρονάλντο είναι πραγματικό… χρυσορυχείο που μπορεί να φέρει τρομερά έσοδα στη «Βασίλισσα» και παράλληλα να τη βοηθήσει στους στόχους της.

Δεν είναι ένα ενδεχόμενο που θα είχε πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί, όμως ποτέ δεν μπορείς να βγάλεις εκτός εξίσωσης, τη Ρεάλ Μαδρίτης…

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 15.00 ΣΤΗ NOVIBET


Διαβάστε ακόμη…

Πρώτος σκόρερ Premier League: Προγνωστικά, Ανάλυση 27/06/2022

Premier League Golden Boot novibet

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ