el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Europa Conference League: Οι αποδόσεις για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Λίγες ώρες μετά τις τεράστιες και ιστορικές εμφανίσεις τους απέναντι σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έμαθαν τους αντιπάλους τους για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ και σε περίπτωση που προκριθεί θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Βικτόρια Πλζεν – Φιορεντίνα. Στην άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Φενέρμπαχτσε και αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο των Τούρκων θα αντιμετωπίσει το νικητή από το Άστον Βίλα – Λιλ στα ημιτελικά.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Άστον Βίλα – Λιλ

Βικτόρια Πλζεν – Φιορεντίνα


Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ: Αποδόσεις, Πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ έκανε ιστορική ανατροπή στην Τούμπα και το 5-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφερε την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην οκτάδα του Europa Conference League.

Εκεί, οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν την Κλαμπ Μπριζ και στις αποδόσεις της Novibet εμφανίζονται ως αουτσάιντερ για την πρόκριση. Για την ακρίβεια, ο ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 1.95 για το εισιτήριο στα ημιτελικά, ενώ οι Βέλγοι προσφέρονται στο 1.85.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο ματς, που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο, ο άσος στις αποδόσεις της Novibet βρίσκεται στο 2.10, ενώ το διπλό στο 3.40.


Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Αποδόσεις, Πρόκριση

Πιο δύσκολη – φαινομενικά – η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες, που έγραψαν ιστορία με το απίστευτο 6-1 επί της Μακάμπι στη Σερβία, θα αντιμετωπίσουν την Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά και στη συνέχεια θα πρέπει να παίξουν με το νικητή από το ζευγάρι Άστον Βίλα – Λιλ.

H Φενέρ εμφανίζεται ως φαβορί στις αποδόσεις της Novibet για την πρόκριση (1.60) και ο Ολυμπιακός ως αουτσάιντερ (2.35), ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για το πρώτο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (11/4), αφού ο άσος των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στο 2.45 και η νίκη των Τούρκων στο 2.85.

Διαβάστε ακόμα

Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές


ellada kazakhstan prognostika

Ελλάδα – Καζακστάν: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/03/2024

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ