el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γαλλία – Δανία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/06/2022

Στη μάχη για την υπεράσπιση του περσινού της τίτλου στο Nations League μπαίνει η Γαλλία. Οι «τρικολόρ» ανοίγουν τις υποχρεώσεις τους στο «Σταντ ντε Φρανς» απέναντι στη Δανία (21:45).

Το ματς θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου στο Α’ γκρουπ δυναμικότητας. Την τετράδα στον όμιλο συμπληρώνουν Κροατία και Αυστρία, που παίζουν μεταξύ τους την ίδια ώρα στο Όσιγεκ. Oι δύο ομάδες εκτός από τις διπλές αναμετρήσεις τους για τη συγκεκριμένη διοργάνωση θα συναντηθούν και στη φάση των ομίλων στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Υπενθυμίζεται πως οι ομάδες τις πρώτης κατηγορίας που θα τερματίσουν στην κορυφή των ομίλων τους θα προκριθούν στη νοκ-άουτ φάση. Οι πρώτες από τα υπόλοιπα γκρουπ δυναμικότητας «ανεβαίνουν» ένα γκρουπ στην επόμενη φάση.

Όσες τερματίσουν στην τελευταία θέση στα γκρουπ Α & Β θα υποβιβαστούν στο αμέσως πιο κάτω γκρουπ δυναμικότητας για την επόμενη διοργάνωση. Οι 4ες στο C θα παίξουν πλέι-άουτ με τον χαμένο να υποβιβάζεται στο γκρουπ D.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Γαλλία και τη Δανία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League!

 


Γαλλία – Δανία: Ανάλυση & Παρουσίαση 03/06/2022

Όπως έδειξε και πέρσι μόνο στο… ψιλό δεν παίρνει την διοργάνωση. Το δείχνει άλλωστε και με τις διαθέσεις της πριν καν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της, αφού ο Ντιντιέ Ντεσάν, παρά την επιθυμία πολλών να κάνουν… διακοπές τους κάλεσε όλους στέλνοντας το μήνυμα!

Είναι δεδομένο πως η Γαλλία σκέφτεται και το Μουντιάλ και θα χρησιμοποιήσει το Nations League για να κάνει μια «γερή» προετοιμασία, αφού σε τόσο ρεαλιστικές αγωνιστικές συνθήκες δεν θα έχει άλλη ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα.

france denmark2 novibet

«Τα ματς του Ιουνίου δεν είναι ιδανικά. Παλιά είχαμε τρία, πλέον τέσσερα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει όμως και αυτό μας δημιουργεί μια πρόκληση. Τώρα, για το ματς με τη Δανία έχουμε παίκτες που δεν έχουν παίξει, άλλοι εδώ και τρεις άλλοι εδώ και δύο εβδομάδες. Συνεπώς μην περιμένετε να ψάξουμε για θαύματα σε αθλητικό επίπεδο. Δεν αναπολώ  τα φιλικά γιατί πλέον είναι δύσκολο να βρεις αντίπαλο και είναι πάντα μεγαλύτερο το ενδιαφέρον σε μια διοργάνωση, που έχεις στόχο να τερματίσεις πρώτος και να πας στον τελικό», είπε αρχικά ο Ντεσάν και σχετικά με τα πλάνα του τόνισε:

«Κάποιοι θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες αυτή τη φορά. Θέλω όλοι να είναι ενεργοί με τέσσερα ματς σε έντεκα μέρες μπροστά μας και τόσες μικρές αποστάσεις μεταξύ τους. Πρέπει να βρω ισορροπία. Δεν θέλουμε να “σκάσουμε” στο ξεκίνημα ή να χρειαστεί να παίξουν πολλοί μαζί που δεν γνωρίζονται».

france denmark7 novibet

 

Mε φόρα από τα προκριματικά του Μουντιάλ όπου εξασφάλισε με τεράστια άνεση και ωραίο ποδόσφαιρο την πρόκριση στο Κατάρ μπαίνει και στο Nations League η Δανία. Βέβαια, ο Κάσπερ Χιούλμαντ ξέρει καλά πως η ομάδα του έχει πολύ δύσκολο έργο αφού ο πήχης ανεβαίνει στα ύψη με τις «κολλητές» αναμετρήσεις κόντρα σε Γάλλους, Κροάτες και Αυστριακούς μέσα σε τόσο μικρό διάστημα.

Από την πλευρά του και ο τεχνικός των Δανών δεν έχει «διαταράξει» την αποστολή της ομάδας του. Δεν δείχνει πρόθυμος να δώσει ανάσες και σίγουρα θα επιχειρήσει να καταλήξει στις τελευταίες του διαπιστώσεις μέσω των ανταγωνιστικών αναμετρήσεων που ακολουθούν ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

france denmark6 novibet

«Έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια με τη Γαλλία στο Nations League και θα συναντηθούμε εκ νέου για το Μουντιάλ. Τρία ματς λοιπόν μέσα σε μόλις πέντε μήνες. Η αλήθεια είναι πως εμείς δεν κάνουμε διακρίσεις. Προετοιμαζόμαστε με την ίδια ένταση και συγκέντρωση απέναντι σε κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε. Αυτό που θα ήθελα να συμβουλέψω τους Γάλλους είναι να προετοιμαστούν κι αυτοί όπως εμείς γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που θα είναι έτοιμη να παλέψει», δήλωσε ο Χιούλμαντ.

 


Γαλλία – Δανία: Στατιστικά & Προϊστορία 03/06/2022

  • Η τελευταία επίσημη συνάντηση των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε στο Μουντιάλ του 2018. Το μεταξύ τους 0-0 αφορούσε την τελευταία αγωνιστική των ομίλων και βρήκε τις δύο ομάδες να περνούν χέρι-χέρι στην επόμενη φάση.
  • Αήττητη στα τελευταία εννέα ματς είναι η Γαλλία, που παράλληλα μετράει και επτά συνεχόμενες νίκες (7-2-0). Η τελευταία της ήττα ήταν στο Euro, όταν αποκλείστηκε στα πέναλτι από τους Ελβετούς στους «16».
  • Εντός έδρας η ομάδα του Ντεσάν έχει τέσσερις σερί νίκες έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ, ενώ πέτυχε 17 τέρματα!
  •  Στα τελευταία επτά παιχνίδια της η Γαλλία σημειώνει από δύο γκολ και πάνω.
  • Τρεις νίκες και δύο ήττες ο απολογισμός της Δανίας στα τελευταία πέντε ματς. Εκτός έδρας έχουν δύο σερί ήττες, αλλά και δύο νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ.

france denmark5 novibet

Γαλλία – Δανία: Προγνωστικά 03/06/2022

Η Γαλλία δεν είναι πρόθυμη να παίξει με τη φωτιά. Από την αποστολή γίνονται σαφείς οι διαθέσεις του Ντεσάν. Από την άλλη, οι Δανοί έχουν δείξει πως για να φανούν ανταγωνιστικοί σε τέτοιου είδους ματς θα πρέπει να επενδύσουν και επιθετικά αλλά η κούραση είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει αρνητικά και τις δύο ομάδες.

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ & UNDER 3,5 ΓΚΟΛ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2,25 ΣΤΗ NOVIBET


Γαλλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/06/2022

Πλήρης είναι ουσιαστικά η αποστολή της Γαλλίας. Ο Ντιντιέ Ντεσάν επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και δεν «άνοιξε» το ροτέισον. Στην 24άδα επέστρεψε ο Καρίμ Μπενζεμά, ενώ αρκετή συζήτηση έγινε για τον αποκλεισμό του Ολιβιέ Ζιρού.

Στην αποστολή την τελευταία στιγμή συμπεριλήφθηκε ο Μπενζαμίν Παβάρ, ο οποίος πλέον είναι αρνητικός στον Covid. Τέλος υπάρχει μόνο ένα «φρέσκο» πρόσωπο και είναι ο Μπουμπακάρ Καμαρά, με τον μέσο της Μαρσέιγ να παίρνει τη θέση του τραυματία, Πολ Πογκμπά, που έμεινε εκτός.

Σχετικά με τα πλάνα του σε επίπεδο ενδεκάδας ουσιαστικά «προανήγγειλε» από τη συνέντευξη Τύπου ότι θα δούμε μια Γαλλία που θα βασιστεί στον κορμό της αλλά δεν θα πρέπει να μας προκαλέσουν έκπληξη oι 2-3 αλλαγές που θα έχει στην ενδεκάδα της.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γιορίς – Βαράνε, Κιμπεμπέ, Λ.Ερνάντεζ – Παβάρ, Καντέ, Τσουαμενί, Τ. Ερνάντεζ – Γκριεζμάν, Μπενζεμά, Μπαπέ

france denmark8 novibet

Δανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/06/2022

Χωρίς μεγάλες αλλαγές και η αποστολή των Δανών. Επί της ουσίας το μοναδικό πρόβλημα του Χιούλμαντ είναι ο τραυματισμός του Κγιάερ, με τον Κρίστενσεν να παίρνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Οι φιλοξενούμενοι, όλα δείχνουν πως θα επιμείνουν στο 4-3-3, δίνοντας έμφαση στο transition προκειμένου να χτυπήσουν την αντίπαλη άμυνα.

Στα αξιοσημείωτα και η επιστροφή του Κρίστιαν Έρικσεν στα αρχικό σχήμα επίσημου παιχνιδιού ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο από την καρδιακή προσβολή που υπέστη στην πρεμιέρα της ομάδας του στο Euro κόντρα στη Φινλανδία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σμάιχελ – Βας, Κρίστενσεν, Βέστεργκαρντ, Μάελε – Χόιμπιεργκ, Ντιλέινι, Έρικσεν – Σκοβ, Ντόλμπεργκ, Πούλσεν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ