el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γκενκ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/07/2023

Τρίτο φιλικό για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει την σκληρή δουλειά στην Ολλανδία και στις 19:00 αντιμετωπίζει την Γκενκ.

Αυτό θα είναι το πιο «δυνατό» φιλικό μέχρι στιγμής για τον «Δικέφαλο», ο οποίος μετρά μία ισοπαλία (1-1 με την Στεάουα) και μία ήττα (2-1 από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς) στην προετοιμασία του για τη σεζόν που έρχεται.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να εμφανιστεί καλύτερος κόντρα στην Γκενκ, η οποία τερμάτισε στην 2η θέση του βελγικού πρωταθλήματος και ετοιμάζεται για τις μάχες με την Σερβέτ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ελληνική ομάδα ετοιμάζεται για τα καθοριστικά ματς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (27 Ιουλίου – 3 Αυγούστου) στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Για το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Γκενκ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet  το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Γκενκ – ΠΑΟΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 12/07/2023

Φιλικό προετοιμασίας με υψηλό δείκτη δυσκολίας για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει την Γκενκ (19:00) και θέλει να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της.

Η δουλειά συνεχίζεται για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται για ακόμα ένα φιλικό. Ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει την Γκενκ, η οποία τερμάτισε πέρσι στη 2η θέση του πρωταθλήματος Βελγίου και ετοιμάζεται για τις μάχες με την Σερβέτ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο στόχος του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ξεκάθαρος: Ο Ρουμάνος τεχνικός, που έχει ανεβάσει τους τόνους στις τελευταίες προπονήσεις, θέλει να δει άμεσα σημάδια βελτίωσης, αφού γνωρίζει πως δεν υπάρχει χρόνος. Στα προηγούμενα παιχνίδια τους, οι Θεσσαλονικείς έμειναν στο 1-1 με την Στεάουα και ηττήθηκαν με 2-1 από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς και σίγουρα υπάρχουν απαιτήσεις για καλύτερη παρουσία σε όλα τα επίπεδα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στις 27 Ιουλίου και στις 3 Αυγούστου, σε δύο ματς που θεωρούνται κομβικά για τη συνέχεια της σεζόν και για την ευρωπαϊκή παρουσία του συλλόγου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λουτσέσκου θα δώσει ξανά αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, ο οποίος αντικατέστησε τον Σβέριρ Ίνγκασον με προοπτική να εξελιχθεί στον ηγέτη της άμυνας. Από εκεί και πέρα, πριν λίγες ώρες έφτασε στην Ολλανδία ο Ραχμάν Μπάμπα, που αποκτήθηκε για να δώσει ποιότητα και βάθος στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου και ο Τόμας Κεντζιόρα. Ο Πολωνός θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ για ακόμα μία χρονιά ως δανεικός και πλέον η προσοχή σε μεταγραφικό επίπεδο στρέφεται στην απόκτηση κεντρικού μέσου και επιθετικού.

Για τις δύο θέσεις «παίζουν» οι Μαγκόμεντ Οζντόεφ, Αλί Σαμάτα και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιθυμούν να κλείσουν τα κενά όσο πιο άμεσα γίνεται, ώστε να δώσουν ένα «γεμάτο» ρόστερ στον Λουτσέσκου.


Γκενκ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 12/07/2023

Τεστ με υψηλό δείκτη δυσκολίας για τον ΠΑΟΚ. Η Γκενκ διαθέτει ποιότητα και παίκτες κλάσης, κάτι που δεδομένα θα δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Βέβαια, το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που απασχολεί τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος θέλει να δει την ομάδα του να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, τόσο ως σύνολο, όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Για το φιλικό επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

UNDER 2,5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15

1 & UNDER 2,5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.50

Είναι γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει ζήτημα στην επιθετική του λειτουργία, κάτι που σε συνδυασμό με τα… βαριά πόδια των προπονήσεων ίσως τον περιορίσει σε πιο παθητικό ρόλο. Η Γκενκ είναι πιο «δεμένη» και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, σε ένα φιλικό που προβλέπεται αργό στο κομμάτι του ποδοσφαιρικού ρυθμού και της έντασης.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γκενκ – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ