el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ουγγαρία – Αγγλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/06/2022

Η προσοχή των εθνικών ομάδων είναι στραμμένη πλέον στο Nations League, καθώς αρχίζουν πλέον οι αγώνες των ομίλων. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται στον 3ο όμιλο της League A και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Ουγγαρία με την Αγγλία (04/06, 19:00) στο γήπεδο «Φέρεντς Πούσκας» στη Βουδαπέστη.

Η Ουγγαρία δεν κατάφερε να προκριθεί στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο και βλέπει τα παιχνίδια του Nations League ως μία ευκαιρία να προετοιμαστεί εν όψει των επόμενων επίσημων υποχρεώσεων, αλλά και ως μία διέξοδο για το επόμενο Euro αν δεν πάρει το εισιτήριο μέσω των προκριματικών.

Για την ακρίβεια, το Nations League δίνει τρία εισιτήρια για το επόμενο Euro. Ένα από την League Α, ένα από τη League Β κι ένα από τη League C. Οι πρώτοι των κάθε ομίλων πάνε σε ένα Final Four και όποιος το κερδίσει, παίρνει το εισιτήριο. Ωστόσο αν ο πρώτος του ομίλου έχει ήδη προκριθεί στο Euro από τα προκριματικά, τότε τη θέση του στο Final Four, η επόμενη ομάδα με το καλύτερο ranking στην UEFA και όχι ο δεύτερος του ομίλου.

Η Αγγλία από την πλευρά της θέλει να κάνει μία καλή προετοιμασία, τόσο τώρα όσο και το Σεπτέμβριο καθώς ακολουθεί η συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το παιχνίδι στο «Φέρεντς Πούσκας» ανάμεσα στην Ουγγαρία και στην Αγγλία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League!

 


Ουγγαρία – Αγγλία: Ανάλυση & Παρουσίαση 04/06/2022

Η Ουγγαρία βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία (League Α) του Nations League εξαργυρώνοντας την πολύ καλή πορεία που είχε στην προηγούμενη διοργάνωση. Συγκεκριμένα τότε ήταν στη League B και στον 3ο όμιλο, όπου κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση.

Μάλιστα τότε άφησε πίσω της τρεις πολύ σημαντικές ευρωπαϊκές δυνάμεις, όπως είναι η Ρωσία, η Σερβία και η Τουρκία. Κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου με τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα (εντός από τη Ρωσία 2-3) και ανέβηκε έτσι στη League A.

Μάλιστα η συνέχεια ήταν εξαιρετική. Στο άτυπο final four που ακολούθησε τερμάτισε στην πρώτη θέση και πήρε έτσι το εισιτήριο για το προηγούμενο Euro. Εκεί όμως στάθηκε άτυχη, αφού η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη στον όμιλο με τις Γαλλία, Γερμανία και Πορτογαλία, οπότε κατέλαβε την τελευταία θέση.

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν στον 9ο όμιλο και παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση πίσω από την Αγγλία (ήταν πρώτη), την Πολωνία και την Αλβανία.

hungary england4 novibet

Τώρα καλείται εκ νέου να αντιμετωπίσει την Αγγλία, με την οποία είχε τεθεί αντιμέτωπη και στον όμιλο για τα Μουντιάλ. Εντός έδρας υπέστη πολύ βαριά ήττα με 4-0, αλλά στο παιχνίδι που έγινε στο Ουέμπλεϊ έμεινε στο 1-1.

Μετά τον αποκλεισμό από τα προκριματικά έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια τον περασμένο Μάρτιο. Στο πρώτο ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σερβία με 0-1, και στο δεύτερο επικράτησε εκτός έδρας της Βορείου Ιρλανδίας με το ίδιο σκορ (1-0).

Η Αγγλία βρίσκεται σε εξαιρετικό… φεγγάρι το τελευταίο διάστημα. Τρέχει ένα μεγάλο αήττητο σερί και η πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήρθε σχετικά εύκολα. Ήταν στον ίδιο όμιλο με την Ουγγαρία, όπου σε αντίθεση με τους Μαγυάρους τα πήγε πολύ καλύτερα και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Μάλιστα ήταν αήττητη έπειτα από δέκα αγωνιστικές, μετρώντας οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Η μία ήταν με την Πολωνία εκτός έδρας (1-1) και η δεύτερη με την Ουγγαρία και μάλιστα εντός έδρας (1-1).

Πάντως σε κανένα σημείο των προκριματικών δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Πήρε από την αρχή, προβάδισμα στον όμιλο και δεν το έχασε ποτέ. Γενικότερα τα τελευταία χρόνια και υπό την καθοδήγηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει ανέβει επίπεδο.

hungary england2 novibet

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και στον τελικό του τελευταίου Euro. Η τελευταία της ήττα ήταν στον τελικό του Euro με την Ιταλία στα πέναλτι στις 11 Ιουλίου 2021, ενώ η αμέσως προηγούμενη στο προηγούμενο Nations League, στις 15 Νοεμβρίου από το Βέλγιο εκτός έδρας.

Μετά την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ και με δεδομένο ότι δεν υπήρχαν άλλες επίσημες υποχρεώσεις, τα «Τρία Λιοντάρια» έδωσαν δύο φιλικά παιχνίδια. Και τα δύο ήταν εντός έδρας. Στο πρώτο με την Ελβετία επικράτησαν με 2-1. Μάλιστα βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 22’ από τον Εμπολό, αλλά αντέδρασαν και με τους Σο (45’) και Κέιν (78’) έφτασαν στην ανατροπή.

Στη συνέχεια υποδέχθηκαν την Ακτή Ελεφαντοστού. Οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ έδωσαν ακόμη μία… παράσταση και πήραν εύκολα τη νίκη με 3-0. Ο Ουότκινς έκανε το 1-0 στο 30’, ο Στέρλινγκ το 2-0 στο 45’ και ο Μινγκς διαμόρφωσε το τελικό 3-0- στο 90’.


Ουγγαρία – Αγγλία: Στατιστικά & Προϊστορία 04/06/2022

  • Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τους προηγούμενους μήνες. Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Βουδαπέστη, οι Μαγυάροι ηττήθηκαν 4-0, ενώ το παιχνίδι που έγινε στο Ουέμπλεϊ έληξε στο 1-1.
  • Πάντως η προϊστορία δεν είναι υπέρ των γηπεδούχων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Συνολικά έχουν γίνει 12 παιχνίδια στην Ουγγαρία και οι γηπεδούχοι έχουν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες.
  • Η πιο πρόσφατη νίκη της Ουγγαρίας ήταν στις 22 Μαΐου 1960 σε ένα φιλικό παιχνίδι. Έκτοτε έχουν διεξαχθεί έξι ματς και δεν έχει νικήσει σε κανένα.
  • Η Αγγλία μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες με πιο πρόσφατη το 4-0 τον περασμένο Σεπτέμβριο.
  • Τα «Τρία Λιοντάρια» μετρούν τρία Over στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Γενικότερα είναι μία ομάδα που αρέσκεται να σκοράρει πολύ και το πράττει τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.
  • Αντίθετα η Ουγγαρία δεν το… έχει και πολύ με το σκοράρισμα. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στα οκτώ πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς, έχει πετύχει γκολ μόνο στα τρία. Εκ των οποίων τα δύο ήταν κόντρα σε Σαν Μαρίνο και Ανδόρα.
  • Το παιχνίδι κανονικά είναι κεκλεισμένων θυρών, εξαιτίας ρατσιστικών αντιδράσεων στο πρόσωπο του Ραχίμ Στέρλινγκ στη νίκη της Αγγλίας επί της Ουγγαρίας τον περασμένο Σεπτέμβριο.
  • Ωστόσο, το γήπεδο «Φέρεντς Πούσκας» θα έχει περίπου 30.000 μαθητές έως 14 ετών, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία της UEFA για τους αγώνες που είναι κεκλεισμένων θυρών.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

hungary england5 novibet


Ουγγαρία – Αγγλία: Προγνωστικά 04/06/2022

Δεν υπάρχει ουσιαστική σύγκριση για το ποια ομάδα είναι καλύτερη στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Η Αγγλία είναι απλά ένα επίπεδο καλύτερη από την Ουγγαρία. Ενδεχομένως και δύο. Είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και με δεδομένο ότι το «διπλό» δεν αξίζει την προσοχή μας, θα πάμε στο πιο αποδοτικό «διπλό» από ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗ NOVIBET ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Με δεδομένο ότι πλέον έχει πέσει η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου και οι παίκτες δεν θα έχουν κανένα λόγο να φορτσάρουν, δε θα προκαλέσει εντύπωση μία… σβηστή νίκη από τα «Τρία Λιοντάρια». Γι’ αυτό θα πάμε σε ένα πολύ καλό Combo Bet.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ UNDER 3,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91

Τέλος, μπορούμε να επιλέξουμε για fun bet και ένα σκορ και πάλι υπέρ της Αγγλίας. Συγκεκριμένα το 0-2 σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ 0-2 ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35


Ουγγαρία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/06/2022

Ο Μάρκο Ρόσι αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του για τον αγώνα με την Αγγλία.

Η Ουγγαρία δεν έχει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός είναι ο αμυντικός Ταμάς και ο επιθετικός Κέβιν Βάργκα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γκουλασί – Λανγκ, Φιόλα, Όρμπαν – Νέγκο, Σέφερ, Άνταμ Νάγκι, Ζ. Νάγκι – Σομποσλάι, Ρ. Σαλάι, Άνταμ Σαλάι.

hungary england3 novibet


Αγγλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/06/2022

Αρκετές αλλαγές έχει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για τον αγώνα της Αγγλίας στην Ουγγαρία. Εκτός αποστολής έμειναν οι αμυντικοί Σο, Μινγκς και Τσίλγουελ.

Επίσης δεν κλήθηκαν ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τζέσε Λίνγκαρντ, όπως επίσης και οι συμπαίκτες του, Ράσφορντ και Σάντσο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πίκφορντ – Ουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τζέιμς – Ράις, Φίλιπς – Στέρλινγκ, Μάουντ, Φόντεν – Κέιν.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ