el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λίβερπουλ – Λέστερ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 30/12/2022

Να συνεχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος θέλει η Λίβερπουλ. Στην τελευταία τους υποχρέωση για το 2022 οι «ρεντς» θέλουν να χαιρετήσουν με χαμόγελο στο «Άνφιλντ» επικρατώντας της Λέστερ που επέστρεψε αγνώριστη μετά το Μουντιάλ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε με το δεξί και πέρασε από την έδρα της Άστον Βίλα με σκορ 3-1 στην επανέναρξη της Premier League. Από την άλλη πλευρά, οι «αλεπούδες» γνώρισαν βαριά ήττα από τη Νιούκαστλ στο γήπεδό τους με σκορ 3-0 κι έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν κι άλλο στη βαθμολογία.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση της Λίβερπουλ απέναντι στη Λέστερ για την 18η αγωνιστική της Premier League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Premier League!


Λίβερπουλ – Λέστερ: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/12/2022

Με πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ έβαλε τις βάσεις στο «Villa Park» χάρη στα τέρματα των Μοχάμεντ Σαλάχ και Βίργκιλ Φαν Ντάικ στο 5ο και στο 37ο λεπτό αντίστοιχα. Μετά τα πράγματα έγιναν σαφώς πιο εύκολα και παρότι ο Γουότκινς μείωσε για τη Βίλα στο 59’ οι «ρεντς» δεν άφησαν το παιχνίδι να ξεφύγει μέσα απ’ τα χέρια τους και με το τέρμα του 18χρονου Μπάισετιτς «σφράγισαν» τη νίκη στο 81’.

Έτσι συμπλήρωσαν τρεις διαδοχικές νίκες και συνεχίζουν να καλύπτουν το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία της Premier League, επιστρέφοντας και πάλι δυναμικά στη διεκδίκηση των θέσεων για το Champions League. Άπαντες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στα δύο προσεχή ματς πριν τη διακοπή για το Κύπελλο Αγγλίας. Πρώτα με Λέστερ στο «Άνφιλντ» και με το ξεκίνημα του νέου έτους στο εκτός έδρας απέναντι στη Μπρέντφορντ.

liverpool leicester2 novibet

«Πρέπει να είμαστε ο πόνος στην πλάτη για όλους. Φυσικά, πρέπει να κυνηγήσουμε. Δεν είμαστε στην καλύτερη θέση, υπάρχει διαφορά μεταξύ με τις άλλες ομάδες, το ξέρουμε όλοι αυτό. Πρέπει να κάνουμε το κομμάτι μας και αυτό σημαίνει να κερδίζουμε αγώνες και θα δούμε πόσο κοντά μπορούμε να φτάσουμε. Στόχος μας είναι η πρόκριση στο Champions League. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και θα περάσουμε δύσκολες στιγμές. Πήραμε τρεις βαθμούς κόντρα στην Άστον Βίλα και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να πλησιάσουμε. Συνεχίζουμε στον στόχο μας, χωρίς αμφιβολίες. Όλες οι ομάδες που είναι από πάνω μας κάνουν μια εξαιρετική σεζόν αλλά όσο μπορούμε να τις βλέπουμε στη βαθμολογία θα τις κυνηγάμε», είπε ο Κλοπ.

liverpool leicester3 novibet

Φυσικά για να καταφέρει η Λίβερπουλ να διεκδικεί τον στόχο της θα πρέπει να έχει και λύσει και ύστερα από τα σημαντικά προβλήματα των Ντιόγκο Ζότα και Λουίς Ντίας κοντεύει να ξεμείνει επιθετικά. Για αυτό και πάτησε γκάζι στις διαπραγματεύσεις με την Αϊντχόφεν και έκανε δικό της τον Κόντι Γκάκπο. Ο 23χρονος εξτρέμ απασχόλησε έντονα το προηγούμενο διάστημα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως το μπάσιμο των «ρεντς» ήταν αποφασιστικό. Η Λίβερπουλ θα βγάλει από τα ταμεία της 37εκατ. λίρες, ενώ μαζί με τα μπόνους η συμφωνία μπορεί να φτάσει στα 50 για τον διεθνή Ολλανδό που θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2027.

liverpool leicester7 novibet

Ηχηρό «χαστούκι» δέχτηκε η Λέστερ στην επιστροφή της μετά το Μουντιάλ. Η Νιούκαστλ έκανε ό,τι ήθελε στο ξεκίνημα του ματς στο «King Power» και ήδη πριν το πρώτο δεκάλεπτο ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0! Όπως ήταν φυσικό η ψυχολογία των παικτών του Ρότζερς επηρεάστηκε και στο 32ο λεπτό ο Ζοέλινγκτον ουσιαστικά «καθάρισε» μια ώρα αρχύτερα το ματς.

Το ζήτημα είναι η αντίδραση για τις «αλεπούδες», που φυσικά δεν έχουν ξεμπλέξει με τα χαμηλά της βαθμολογίας. Σαφώς οι τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι ματς (4-0-2) έδωσαν τεράστια «ανάσα», ωστόσο, ακόμη οι αποστάσεις με την επικίνδυνη ζώνη είναι οριακές και όσο η εικόνα της ομάδας παρουσιάζει τέτοιες μεταπτώσεις θα υπάρχει άγχος.

liverpool leicester4 novibet

Λίβερπουλ – Λέστερ: Στατιστικά & Προϊστορία 30/12/2022

  • Oι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 86 φορές στην ιστορία τους. Η Λίβερπουλ έχει το πάνω χέρι με 42 νίκες έναντι 27 της Λέστερ, ενώ 17 ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.
  • Τρεις φορές συναντήθηκαν οι δύο ομάδες την περσινή σεζόν. Από μία εντός έδρας νίκη «έγραψαν» και οι δύο στην Premier League, ενώ η Λίβερπουλ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ στα πέναλτι.
  • Τρεις σερί νίκες μετράει στο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ.
  • Τέσσερα σερί Goal/Goal έχει η ομάδα του Κλοπ.
  • Τρία σερί διπλά έχει η Λέστερ. Στα δύο τελευταία επιβεβαιώθηκε το Ακριβές Σκορ 0-2, ενώ σε κανένα από αυτά η ομάδα του Ρότζερς δεν δέχτηκε γκολ!

Λίβερπουλ – Λέστερ: Προγνωστικά 30/12/2022

Πειστικό σε μεγάλο βαθμό ήταν το ξεκίνημα της Λίβερπουλ, που παρά της απουσίες έδειξε να μπορεί να βρει διαστήματα καλού ρυθμού στο παιχνίδι της. Από την άλλη, η Λέστερ προβλημάτισε πολύ από το «άδειασμά» της στην πρεμιέρα. Εξακολουθεί να είναι πιεσμένη στη βαθμολογία, όμως στο «Άνφιλντ» αντικειμενικά δεν έχει κάτι να χάσει και θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση απέναντι στους «ρεντς».

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ GOAL/GOAL ΣΤΟ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Η Λίβερπουλ βρίσκει ρυθμό και πάνω απ’ όλα αποκτάει αυτοπεποίθηση, ωστόσο, ακόμη και στην καλή της μέρα δεν αποφεύγει τα λάθη στα μετόπισθεν.

ΤΟ COMBO BET 1 & GG ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 2.80 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Λίβερπουλ – Λέστερ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

liverpool leicester5 novibet

Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 30/12/2022

Γνωστά τα προβλήματα για τον Γιούργκεν Κλοπ, που έχει μάθει να βρίσκει λύσεις μέσα στη χρονιά παρά τις συνεχείς δυσκολίες. Όλα δείχνουν πως θα κρατήσει όσο μπορεί «σφιχτό» το ροτέισον μέχρι και το παιχνίδι με τη Μπρέντφορντ. Αμφίβολοι οι Κονατέ και Μίλνερ, ενώ εκτός είναι οι Αρτούρ, Τζόουνς, Ντίας, Ζότα και Φιρμίνο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο, Αλκάνταρα, Χέντερσον – Σαλάχα, Έλιοτ, Νούνιες

liverpool leicester6 novibet

Λέστερ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 30/12/2022

O Μάντισον ανεβάζει σταθερά ρυθμούς και τίθεται εκ νέου στη διάθεση του Ρότζερς, που βέβαια είναι ερωτηματικό το πώς θα τον αξιοποιήσει. Επιστρέφει και ο Σογιουνσού, που δίνει μία έξτρα λύση στα μετόπισθεν. Παραμένουν στα πιτς οι Έβανς, Τζάστιν, Μπέρτραντ και Περέιρα. Νέο πρόβλημα με τον Πράετ που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο τελευταίο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γουόρντ – Κάσταν, Φάες, Αμαρτέι, Τόμας – Σουμαρέ, Τίλεμανς, Ντιούσμπερι Χολ – Μπαρνς, Μάντσιον, Βάρντι

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ