el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/03/2023

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30) στο πλέον παραδοσιακό ντέρμπι του πρωταθλήματος, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Premier League. Για τη μεγάλη αναμέτρηση του «Anfield» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Υπάρχουν ντέρμπι στην Αγγλία, υπάρχει και το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ένα ντέρμπι μεγαλύτερο από όλα τα ντέρμπι του Νησιού, με τις δύο πολυνίκεις ομάδες της Premier League να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην σπουδαία αναμέτρηση του «Anfield».

Μία αναμέτρηση που κρίνει αρκετά για το βαθμολογικό μέλλον των δύο μεγάλων αντιπάλων στην κούρσα του πρωταθλήματος, παράλληλα με το γόητρο που βρίσκεται πάντα ψηλά στην ατζέντα σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ντέρμπι στο «Anfield» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Premier League!

 


Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/03/2023

Η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι της Premier League έφτασε. Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τίθενται αντιμέτωπες στο «Anfield» στη μεγάλη αναμέτρηση της αγωνιστικής που θα κρίνει πολλά για τις δύο ομάδες.

Η Γιουνάιτεντ με 49 βαθμούς θέλει να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για τον τίτλο, εδραιώνοντας παράλληλα ακόμα περισσότερο τη θέση της στην πρώτη τετράδα, ενώ οι «κόκκινοι» τρέχουν να προλάβουν το Champions League.

Η Λίβερπουλ (39 βαθμοί) στα τελευταία 4 παιχνίδια στην Premier League μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της, κάτι που θέλει να επαναλάβει και στο ντέρμπι.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ φιλοδοξούν με μια νίκη απέναντι στη μεγάλη τους αντίπαλο να πατήσουν οριστικά «delete» στην αγωνιστική κρίση που τους ταλαιπωρεί τους πρώτους μήνες του 2023.

Στην αντίπερα όχθη οι «κόκκινοι διάβολοι» διανύουν περίοδο φόρμας, προερχόμενοι από την πρώτη κατάκτηση τίτλου μετά το 2017, το Λιγκ Καπ, με το 2-0 επί της Νιουκάστλ στον τελικό του θεσμού.

Ασφαλώς αυτός ο τίτλος άνοιξε την όρεξη στην ομάδα του Τεν Χαγκ, που θέλουν να εκμεταλλευτούν το τάιμινγκ και στην Premier League.

Είχε προηγηθεί η νίκη με 2-1 επί της Μπαρτσελόνα που χάρισε στους «μπέμπηδες» το εισιτήριο για τους «16» του Europa League, ενώ στο πρωτάθλημα τρέχουν αήττητο σερί τεσσάρων παιχνιδιών.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της Γιουνάιτεντ σε αυτό το… ντεμαράζ είναι ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος στα 10 τελευταία ματς της Premier League έχει σκοράρει ισάριθμα γκολ!

 


Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά & Προϊστορία 05/03/2023

  • Μεσοβδόμαδα η Λίβερπουλ νίκησε τη Γουλβς (2-0) για την Premier League, ενώ η Γιουνάιτεντ υπέταξε την Γουέστ Χαμ (3-1) για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.
  • Οι δύο ομάδες είναι οι πολυνίκεις στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος, με 20 και 19 τίτλους για Μάντσεστερ και Λίβερπουλ αντίστοιχα.
  • Σε 151 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, η Γιουνάιτεντ έχει 62 νίκες, έναντι 46 της Λίβερπουλ, ενώ υπάρχουν και 43 ισοπαλίες.
  • Σε επίπεδο Premier League οι νίκες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι 29, έναντι 18 των «κόκκινων» και 14 ισοπαλιών.
  • Ειδικότερα στο «Anfield» η Γιουνάιτεντ προηγείται οριακά με 12 νίκες, έναντι 11 της Λίβερπουλ και 7 ισοπαλιών.
  • Τελευταία νίκη των «κόκκινων διάβολων» στο Λίβερπουλ ήταν στις 17/1/2016 (0-1). Έκτοτε 4 νίκες έχουν οι γηπεδούχοι (4-0 πέρυσι), ενώ 3 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.
  • Στον πρώτο γύρο η ομάδα του Τεν Χαγκ επικράτησε με 2-1 (16’ Σάντσο, 53’ Ράσφορντ, 81’ Σαλάχ).
  • Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με το γκολ του στο ντέρμπι του «Old Trafford» έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ στα ντέρμπι (10), ξεπερνώντας τον Στίβεν Τζέραρντ.
  • Μόλις ένα γκολ χωρίζει τη συγκομιδή των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 41-28, ενώ οι «κόκκινοι» 40-28 αντίστοιχα.

 


Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 05/03/2023

Δύο ομάδες κορυφής, δύο ομάδες που σκοράρουν θα αναμετρηθούν στο «Anfield», έχοντας αποκλειστικό στόχο τη νίκη, για να μην χάσουν έδαφος στους στόχους τους.

Γκολ αναμένεται να δούμε και από τους δύο, με το 1-1 να είναι πιθανό να το δούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΣΚΟΡ 1-1 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Όσο για τους σκόρερς, οι συνήθεις ύποπτοι κάλλιστα μπορούν να «χτυπήσουν» και πάλι. Ο Ράσφορντ είναι σε φουλ φόρμα από τη μία πλευρά, ενώ από την άλλη ο Σαλάχ έχοντας τρομερή παράδοση στα ντέρμπι, αποτελεί πάντα κίνδυνο για την εστία του Ντε Χέα.

ΜΑΡΚΟΥΣ ΡΑΣΦΟΡΝΤ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΣΑΛΑΧ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που πρόκειται για ντέρμπι με σημαντικό βαθμολογικό διακύβευμα, η ένταση δε θα λείψει. Έτσι μπορούμε να στραφούμε στην αφορά των καρτών για να βρούμε δελεαστικές αποδόσεις.

ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ 2+ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET


Λίβερπουλ: Απουσίες & Ενδεκάδα 05/03/2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ζητήματα να αντιμετωπίσει ζητήματα με απουσίες (Αλκάνταρα, Ντίαζ, Γκόμεζ, Ράμσεϊ) και θα επιδιώξει να παρατάξει μια επιθετική ομάδα που θα κυνηγήσει τη νίκη. Ο Κώστας Τσιμίκας ανταποκρίθηκε σε άλλη μία ευκαιρία που του δόθηκε ως βασικός, έχοντας ασίστ στο 2-0 επί της Γουλβς, ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει στον πάγκο για το ντέρμπι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονάτε, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Μπάιτσετιτς, Σαλάχ, Χάκπο, Νούνιεζ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απουσίες & Ενδεκάδα 05/03/2023

Τα προβλήματα με απουσίες δεν είναι λίγα για την Γιουνάιτεντ, που δεν έχει τους μακροχρόνια απόντες Μαρσιάλ, Βαν ντε Μπεκ, Έρικσεν. Λουκ Σο και Σάντσο δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα Κυπέλλου με τη Γουέστ Χαμ και αναμένεται να επιστρέψουν στη διάθεση του Τεν Χαγκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα, Σο, Μαρτίνεζ, Βαράν, Μπισάκα, Κασεμίρο, Φρεντ, Φερνάντες, Άντονι, Ράσφορντ, Βέγκχορστ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ