el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 04/07/2023

Η ΑΕΚ δίνει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους απέναντι στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (14:00). Για το φιλικό ματς ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ανεβάζουν ρυθμούς επί ολλανδικού εδάφους και μετά τις απαιτητικές προπονήσεις των πρώτων ημερών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, σειρά έχουν τα φιλικά ώστε να μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με την κροατική ομάδα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ: Ανάλυση 04/07/2023

Η φιλική αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ αποτελεί την ανεπίσημη πρεμιέρα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, η οποία καλείται να ξεμουδιάσει από το εξαντλητικό πρόγραμμα προπονήσεων και να δείξει στο χορτάρι τα πρώτα δείγματα από τη δουλειά που συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Η ΑΕΚ έχει ήδη προγραμματίσει τα τρία πρώτα φιλικά της παιχνίδια, με αυτό απέναντι στην κροατική ομάδα να είναι το πρώτο χρονικά, πριν τις αναμετρήσεις με Άντβερπ (8/7) και Σαχτάρ Ντόνετσκ (13/7) που έχουν επίσης ανακοινωθεί.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μετά την περσινή απόλυτα επιτυχημένη σεζόν με την κατάκτηση του Double, φέτος θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και στην προετοιμασία μπαίνουν οι βάσεις για την επερχόμενη σεζόν.

Εδώ και λίγα 24ωρα η αποστολή της «Ένωσης» βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο του Burgh – Haamstede στην Ολλανδία κι έχει αρχίσει δουλειά για τη νέα σεζόν που θα έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με μεγάλο στόχο τους ομίλους του Champions League.

Το πρώτο φιλικό διεξάγεται για να βρεθεί αγωνιστικός ρυθμός και να διακοπεί η μονοτονία των προπονήσεων, με τον Αλμέιδα να εξάγει τα πρώτα συμπεράσματα της προετοιμασίας.

Αντίπαλος η ομάδα του Ζάγκρεμπ, η οποία πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση της κροατικής λίγκας.

Παράλληλα αναμφίβολα η μεγάλη είδηση των ημερών για την ΑΕΚ είναι η οριστικοποίηση της παραμονής του Ορμπελίν Πινέδα με μια δαπανηρή αγορά από τη Θέλτα.

Ο Μεξικανός έχει ακόμα υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα στο πλαίσιο του Gold Cup, κάτι που σημαίνει πως ακόμα αργεί η ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία.

Αντίθετα στις προπονήσεις έχει ήδη ενσωματωθεί ο Νορντίν Άμραμπατ, ενώ στη διάθεση του Αλμέιδα έχει τεθεί ο Σιντιμπέ και ο Γιόνσον που είχαν μείνει εκτός λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής ώστε οι παίκτες του να ξεμουδιάσουν και να βρουν αγωνιστικό ρυθμό, καθώς ως τώρα κάνουν αποκλειστικά προπονήσεις.


Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ: Προγνωστικά 04/07/2023

Η ΑΕΚ δίνει το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας απέναντι στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην Ολλανδία και θέλει να αρχίσει με το δεξί έχοντας όλα τα φόντα λόγω της ποιότητάς της.

ΝΙΚΗ ΑΕΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.77 ΣΤΗ NOVIBET

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο προετοιμασίας και απέναντι στην κροατική ομάδα δεν αναμένεται να έχει μεγάλη διάρκεια στην απόδοσή της. Εφόσον το παιχνίδι πάει στη δύναμη λόγω του αντιπάλου δεν αναμένεται να δούμε πολλά γκολ.

UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ