el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σοσιεδάδ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/09/2022

Ξεκίνημα με το… δεξί στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις θέλει να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ υποδέχεται στο «Όλντ Τράφορντ» τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (22:00) για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Τρένο χωρίς… φρένα οι «κόκκινοι διάβολοι» που συμπλήρωσαν καρέ νικών στην Premier League με τη νίκη με σκορ 3-1 στο ντέρμπι απέναντι στην Άρσεναλ. Κάπως έτσι, κατάφεραν να «γυρίσουν» την κατάσταση και να πάρουν έξτρα χρόνο και να δώσουν ηρεμία στον νέο τους τεχνικό. Και από τη δική τους πλευρά, οι Βάσκοι δείχνουν να ψάχνονται και πηγαίνουν στο Νησί κρατώντας την αντίδραση που έβγαλαν στο εντός έδρας 1-1 απέναντι στην Ατλέτικο.

Στο άλλο ματς του 5ου ομίλου, η Ομόνοια υποδέχεται τη Σέριφ στην Κύπρο. Την δεύτερη αγωνιστική οι Μολδαβοί θα υποδεχτούν τη Γιουνάιτεντ, ενώ η ομόνοια θα ταξιδέψει στη Βασκονία για το ματς με τη Σοσιεδάδ.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σοσιεδάδ: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/09/2022

Τώρα που πήρε φόρα δείχνει ασταμάτητη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά το κάκιστο ξεκίνημα, το «χαστούκι» 2-1 από τη Μπράιτον και το ντροπιαστικό 4-0 από τη Μπρέντφορντ, οι «κόκκινοι διάβολοι» έδειξαν σφυγμό και σε συνδυασμό με την ψυχολογία που πήραν και από τις σημαντικές μεταγραφές κατάφεραν να φέρουν στα μέτρα τους την κατάσταση.

Την περασμένη Κυριακή έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» της αγωνιστικής της επιστροφής με τη νίκη στο ντέρμπι με την Άρσεναλ με σκορ 3-1. Αρκετά σοβαρή στο ανασταλτικό κομμάτι και φουλ αποτελεσματική από τη μέση και μπροστά, η ομάδα του Έρικ Τεν Χάγκ έφτασε στην 4η συνεχόμενη νίκη της στην Premier League.

Ο Άντονι στο 35ο λεπτό άνοιξε το σκορ στο ντεμπούτο και παρά το γκολ του Σάκα στο 60ο λεπτό, η Γιουνάιτεντ έπιασε στον… ύπνο τους «κανονιέρηδες». Στο transition και με δύο γκολ-καρμπόν από τον Ράσφορντ (66’ και 75’) σταμάτησε το απόλυτο της ομάδας του Αρτέτα και παράλληλα συνέχισε να σκαρφαλώνει στη βαθμολογία, φτάνοντας την 5η θέση με 12 βαθμούς.

manutd sociedad2 novibet

Οι σερί νίκες σαφώς άλλαξαν το κλίμα και γέμισαν ξανά με προσδοκίες τους οπαδούς, ωστόσο, ο Ολλανδός τεχνικός της ομάδας φρόντισε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους. «Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί ονειρεύονται. Τα στάνταρ της Γιουνάιτεντ πρέπει να είναι υψηλά, όμως είμαστε στην εκκίνηση μιας διαδικασίας και έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Αυτή η επένδυση πρέπει να γίνεται απ’όλους μας, καθημερινά.

Πρέπει να γίνεσαι καλύτερος αν θες να κερδίσεις τίτλους στο τέλος. Πρέπει να νικήσεις κάθε αγώνα και να δείξεις στους οπαδούς αυτή τη νοοτροπία. Όταν ζεις με αυτά τα στάνταρ και τις αξίες και όταν συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο δημιουργείς μία κουλτούρα νικητή. Αυτό ακριβώς θέλουμε να φτιάξουμε. Δεν πιστεύω πως είμαστε εκεί, αλλά είμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

manutd sociedad3 novibet

Ανάμικτα συναισθήματα αφήνει στη Σοσιεδάδ το ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα αλλά και το τελευταίο ματς κόντρα στην Ατλέτικο. Οι Βάσκοι ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στη La Liga με νίκη στην έδρα της Κάδιθ (0-1), δέχτηκαν εντός έδρας «σφαλιάρα» από τη Μπαρτσελόνα (1-4), πήραν το must win στην έδρα της Έλτσε (0-1) κι εκεί που ετοιμάζονταν να αλλάξουν προς το καλύτερο την ψυχολογία τους ήρθαν ισόπαλοι (1-1) στο Σαν Σεμπαστιάν με τους «ροχιμπλάνκος».

manutd sociedad4 novibet

Σαφώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα, αφού το τέρμα του Μοράτα στο 5ο λεπτό τους έβαλε πίσω στο σκορ, ωστόσο, ο Αλγουασίλ είναι δεδομένο πως κρατάει την αντίδραση των παικτών του, που απάντησαν με τον Σαντίκ (55’) στο ντεπούτο του. Ο Νιγηριανός φορ αποκτήθηκε από την Αλμερία και μαζί με τον Σόρλοτ, που θα αγωνιστεί ως δανεικός από τη Λειψία, θα καλύψουν το κενό που άφησε ο Ισάκ ύστερα από τη μεταγραφή του ύψους 70 εκατ. ευρώ στη Νιούκαστλ.

manutd sociedad5 novibet

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σοσιεδάδ: Στατιστικά & Προϊστορία 08/09/2022

  • Τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες με τη Γιουνάιτεντ να είναι αήττητη, μετρώντας δύο νίκες (4-0 και 1-0) και δύο ισοπαλίες με ακριβές σκορ 0-0.
  • Η Σοσιεδάδ σε τέσσερα παιχνίδια κόντρα στη Γιουνάιτεντ δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα, συνεπώς και σε όλες τις μεταξύ τους αναμετρήσεις έχει επιβεβαιωθεί το No Goal.
  • Τέσσερις σερί νίκες μετρούν οι «κόκκινοι διάβολοι».
  • Στα 4/6 ματς της Γιουνάιτεντ φέτος έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5 Γκολ.
  • Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στο ξεκίνημα της La Liga για τους Βάσκους.
  • Και στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια της μέχρι στιγμής στη σεζόν, η Σοσιεδάδ έχει σημειώσει Ακριβώς 1 Γκολ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σοσιεδάδ: Προγνωστικά 08/09/2022

Καλή-χρυσή η Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα, όμως με έναν όμιλο που της δίνει περιθώρια για… διαχείριση και με την ίδια ακόμη να μην είναι μία ομάδα που σε «κερδίζει» με την αξιοπιστία της, ίσως είναι προτιμότερο να στραφούμε σε άλλα προγνωστικά κι όχι στο φαβορί.

Η Σοσιεδάδ θα παίξει τα… χαρτιά της στο «Ολντ Τράφορντ» και ξέρει πως για να τα καταφέρει θα πρέπει να ζορίσει την άμυνα των γηπεδούχων. Έτσι, έχοντας την ομάδα του Τεν Χαγκ με την πίεση της έδρας και τους Βάσκους με την πρόθεση να βρουν γκολ, δεν αποκλείεται να δούμε ανοιχτό παιχνίδι στο Μάντσεστερ.

ΤΟ GG & OVER 2.5 ΣΤΟ 2.08 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σοσιεδάδ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

manutd sociedad6 novibet

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/09/2022

Δεν είναι 100% ξεκάθαρα το πώς θα προσεγγίσει το παιχνίδι ο Έρικ Τεν Χαγκ. Από τη μία σκέφτεται να δώσει «ανάσες» και να ανοίξει το ροτέισον, από την άλλη στα τελευταία παιχνίδια έχει δημιουργήσει ένα «κορμό», ο οποίος αρχίζει να ρολάρει και είναι φυσιολογικό να μη θέλει να «σπάσει» τον ρυθμό. Βέβαια, έχοντας αγωνιστικό μαραθώνιο μπροστά του η λογική λέει πως τρεις-τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα τις δούμε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Μαλάσια – Κασεμίρο, Φρεντ, Φερνάντες – Ελάνγκα, Άντονι, Ρονάλντο

manutd sociedad7 novibet

Σοσιεδάδ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/09/2022

O Ιμανόλ Αλγουασίλ «πονοκεφαλιάζει» σχετικά με τον τρόπο που θα παρατάξει την ομάδα του, η οποία δεν σκοράρει εύκολα, αλλά από την άλλη στο «Ολντ Τράφορντ» θα πρέπει να έχει το μυαλό της και στην άμυνα. Στην επίθεση, ο Σαντίκ, που αποκτήθηκε από την Αλμερία για να καλύψει μαζί με τον Νορβηγό φορ Σόρλοτ (δανεικός από τη Λειψία) το κενό του Ισάκ, διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, αφού βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Ρεμίρο – Γκοροσάμπελ, Θουμπέλδια, Λε Νορμάν, Μουνιόθ – Μπράις Μέντεθ, Θουμπιμέντι, Μερίνο – Σίλβα – Κούμπο, Σαντίκ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ