el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μάν. Γιουνάιτεντ – Μάν. Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/01/2023

To Μάντσεστερ χωρίζεται στα δύο για το ντέρμπι της πόλης όπου η Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» τη Σίτι για την 20η αγωνιστική της Premier League.

Το σπουδαίο παιχνίδι αφορά δύο μέτωπα, αφού οι «πολίτες» θέλουν να ασκήσουν έξτρα πίεση στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Άρσεναλ. Από την πλευρά τους, οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν τη νίκη όχι μόνο για την εδραίωσή τους στη ζώνη του Champions League αλλά και για να διατηρήσουν τις πιθανότητές τους για την κατάκτηση του τίτλου, αφού τους χωρίζουν εννέα βαθμοί από την πρώτη θέση.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, το μεγάλο ντέρμπι της πόλης του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι για την 20η αγωνιστική της Premier League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!


Μάν. Γιουνάιτεντ – Μάν. Σίτι: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/01/2023

Συνεχίζει να επενδύει στη σταθερότητά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά την πρόκριση στο Κύπελλο Αγγλίας επί της Έβερτον (3-1) διατήρησε σε υψηλά επίπεδα τη συγκέντρωση που θέλει να βλέπει ο Έρικ Τεν Χαχ και στο Λιγκ Καπ.

Έτσι, ήρθε σχεδόν «ελεγχόμενα» το 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στην Τσάρλτον. Με τον Ολλανδό να «ανοίγει» ελαφρώς το ροτέισον η ομάδα του άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Άντονι, ωστόσο, για να καθαρίσει το ματς χρειάστηκε να φτάσει στο 90’ όταν ο Ράσφορντ έκανε το 2-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης με γκολ που σημείωσε στην εκπνοή (90+4’).

manunited mancity2 novibet

Το μυαλό ήταν εμφανές πως ήταν στραμμένο στο πρωτάθλημα και στο ντέρμπι που ακολουθεί.

Η επιστροφή στην Premier League έχει ανοίξει την όρεξη της Γιουνάιτεντ, που με το 3/3 έχει «σκαρφαλώσει» στην 3η θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με την Νιούκαστλ και εδραιώθηκε στις θέσεις του Champions League.

Παράλληλα, με την Άρσεναλ σε απόσταση 9 βαθμών θα έλεγε κανείς πως είναι λογικό να εξακολουθεί να διατηρεί τις ελπίδες της για την κορυφή με τα προγνωστικά στοιχήματος βέβαια να είναι λογικό πως δεν είναι με το μέρος της.

Παράλληλα θέμα ωρών δείχνει η μετακίνηση του Βουτ Βέγκχορστ στην ομάδα για την ενίσχυση της επίθεσής της.

Ο Ολλανδός που ανήκει στην Μπέρνλι κι έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Μπεσίκτας πιέζει για τη μετακίνησή του στη Γιουνάιτεντ και τις τελευταίες μέρες δεν προπονήθηκε με τους «αετούς» που όλα δείχνουν πως στο τέλος θα λυγήσουν στις πιέσεις που τους ασκούνται απ’ όλες τις υπόλοιπες πλευρές που έχουν έρθει σε συμφωνία.

manunited mancity3 novibet

Θύμα της μεγαλύτερης έκπληξης μέχρι στιγμής στο Λιγκ Καπ Αγγλίας έπεσε η Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τετάρτης.

Αγωνιζόμενη με κάποιες αλλαγές η ομάδα του Γκουαρδιόλα παρουσιάστηκε αρκετά «light» στο «St.Mary’s» και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τα τέρματα των Μάρα (23’) και Τζενεπό (28′). Κράτησε την μπάλα στα πόδια της (72%), όμως δεν έβγαλε ούτε τελική στο πρώτο ημίχρονο!

Έτσι, ο Καταλανός τεχνικός αναγκάστηκε να ρίξει τα «βαριά όπλα» στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, ούτε έτσι ήρθε έστω ένα γκολ που θα ξαναέβαζε την ομάδα στο κόλπο και ο αποκλεισμός δεν αποφεύχθηκε.

manunited mancity4 novibet
«Απόψε δεν ήμασταν καν κοντά σε αυτό που είμαστε ως ομάδα. Δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε σε αυτή τη διοργάνωση και να προκριθούμε στα ημιτελικά. Όταν είσαι η Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να προετοιμάζεσαι για κάθε παιχνίδι, σήμερα δεν το κάναμε! Αν παίξουμε έτσι στο ντέρμπι δεν έχουμε καμία ελπίδα. Σήμερα δεν έπαιξε ρόλο η ενδεκάδα, μία κακή εμφάνιση είναι στο πρόγραμμα. Το θέμα ήταν ότι δεν ήμασταν εδώ καν», τόνισε ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του αλλά ούτε και την έλλειψη συγκέντρωσης που κόστισε στην ομάδα του.

Χρόνος πάντως δεν υπάρχει ούτε για αστείο! Οι «πολίτες» επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους στην Premier League με στόχο να συνεχίσουν να πιέζουν την Άρσεναλ στη βαθμολογία της Premier League.

Αυτή τη στιγμή έχουν 39 βαθμούς και απέχουν πέντε από την κορυφή και τους «κανονιέρηδες», ενώ φυσικά θέλουν αποτέλεσμα στο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» για να αρχίζουν να «καθαρίζουν» σιγά-σιγά τη μάχη και για το Champions League.

manunited mancity5 novibet

Μάν. Γιουνάιτεντ – Μάν. Σίτι: Στατιστικά & Προϊστορία 14/01/2023

  • Σε 129 ντέρμπι των δύο ομάδων η Γιουνάιτεντ μετράει 55 νίκες. Η Σίτι έχει 41, ενώ 33 παιχνίδια ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.
  • Τρεις σερί νίκες μετρούν οι «πολίτες» κόντρα στη μεγάλη τους αντίπαλο.
  • Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε 21 ματς στην καριέρα του κόντρα στη Γιουνάιτεντ μετράει 12 νίκες (12-3-6).
  • Στον πρώτο γύρο η Μάντσεστερ Σίτι είχε επικρατήσει με το εντυπωσιακό 6-3 στο «Etihad».
  • Τέσσερις σερί νίκες μετράει στην Premier League η Γιουνάιτεντ, που μετά τη διακοπή έχει τρία τρίποντα χωρίς να δεχτεί γκολ (No Goal).
  • Στο «Ολντ Τράφορντ» έχει κρατήσει το «μηδέν» στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος. Έχει σερί τεσσάρων νικών στο γήπεδό της και στις δύο τελευταίες επιβεβαιώθηκε το Ακριβές Σκορ 3-0.
  • Τρία σερί «διπλά» μετράει στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι
  • Τα 4/5 της ομάδας του Γκουαρντιόλα στο πρωτάθλημα είναι Goal/Goal.

Μάν. Γιουνάιτεντ – Μάν. Σίτι: Προγνωστικά 14/01/2023

Η Σίτι με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο βρίσκει τον τρόπο να «καθαρίζει» τα ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Οι «πολίτες» καλούνται να βρουν και πάλι ρυθμό και θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνουν στο κόλπο του τίτλου. Ωστόσο, απ’ όλες τις προηγούμενες φορές αυτή ίσως είναι η πρώτη που πετυχαίνουν τη Γιουνάιτεντ με τόσο υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης και ποιότητας.

ΤΟ GG & OVER 2.5 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Τόσο η Γιουνάιτεντ, όσο και η Σίτι προσπαθούν να παίξουν κάθετα και αξιοποιούν τα άκρα τους είτε στο άμεσο κομμάτι της δημιουργίας, είτε πιέζοντας…

ΤΟ OVER 9.5 ΚΟΡΝΕΡ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Μάν. Γιουνάιτεντ – Μάν. Σίτι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

manunited mancity6 novibet

Μάν. Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 14/01/2023

Αγωνία για τον Νταλότ που αποχώρησε τραυματίας στο τελευταίο ματς. Aν δεν τα καταφέρει ο Γουάν Μπισάκα θα πάρει τη θέση του στα δεξιά.

Επιστρέφουν όλοι οι βασικοί έχοντας πάρει «ανάσες» κόντρα στην Τσάρλτον. Στα πιτς παραμένει ο Σάντσο, ενώ σταθερά εκτός ομάδας παραμένει ο Γκρίνγουντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Γουάν Μπισάκα, Βαράν, Μαρτίνες, Σο – Κασεμίρο, Έρικσεν, Μπ.Φερνάντες – Άντονι, Ράσφορντ, Μαρσιάλ

manunited mancity7 novibet

Μάν. Σίτι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 14/01/2023

Στη διάθεση του Γκουαρδιόλα ο Γκρίλις, που αγωνίστηκε στο προηγούμενο δείχνοντας πως ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Πάντως, οι πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα δεν είναι πολλές.

Εκτός παραμένει ο Ντίας, ωστόσο, η επιστροφή του Λαπόρτ λύνει τα χέρια του Καταλανού, που βέβαια δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει και πάλι τριάδα στα στόπερ, όπως και στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Κανσέλο – Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπ.Σίλβα – Φόντεν, Μαχρέζ, Χάαλαντ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ