el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαρσέιγ – Τότεναμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/11/2022

Σπουδαία αναμέτρηση που δίνει εισιτήριο στους «16» του Champions League στο «Βελοντρόμ». Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων η Μαρσέιγ υποδέχεται την Τότεναμ (22:00).

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο του Champions League έχει πάρει «φωτιά» και παρότι μπήκαμε στην τελευταία «στροφή» παραμένουν ανοιχτές όλες οι θέσεις! Η Τότεναμ είναι στην κορυφή με 8 βαθμούς και πηγαίνει στη Γαλλία παίζοντας για δύο αποτελέσματα για να πάρει το εισιτήριο. Σε περίπτωση νίκης «σφραγίζει» και την πρωτιά στο γκρουπ, αφήνοντας τους Μασσαλούς, που είναι στην τελευταία θέση με έξι βαθμούς εκτός Ευρώπης!

Η Μαρσέιγ ουσιαστικά χρειάζεται μόνο τη νίκη πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στην περίπτωση που τα καταφέρει και στο άλλο ματς του ομίλου λήξει ισόπαλο το Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τότε θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία στους 8. Σε αυτή την περίπτωση περνούν οι Γάλλοι ως πρώτοι, τα «λιοντάρια» ως δεύτεροι, στο Europa θα συνεχίσουν οι Λονδρέζοι, ενώ οι Γερμανοί θα μείνουν εκτός.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Τότεναμ για την 6η αγωνιστική του Champions League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στo Champions League!

 


Μαρσέιγ – Τότεναμ: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/11/2022

Η Μαρσέιγ εξακολουθεί να κάνει… νερά σε πρωτάθλημα και Champions League. Με τη σεζόν να βρίσκεται σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο σημείο οι «Μασσαλοί» δείχνουν ανήμποροι να βγάλουν αντίδραση. Έτσι, κινδυνεύουν να «τινάξουν τη χρονιά» στον αέρα αρκετά νωρίς…

Ο Τούντορ αυτό που ήθελε ενόψει του «τελικού» στο Champions League, ήταν να οδηγήσει την ομάδα του σε μία νίκη ψυχολογίας το σαββατοκύριακο. Ωστόσο, η… κατηφόρα στη βαθμολογία της Ligue 1 δεν έχει τέλος.

marseille tottenham4 novibet

Μπορεί το ματς στην έδρα του Στρασβούργου να ξεκίνησε ιδανικά. Ο Ντιένγκ άνοιξε στο 8ο λεπτό και στο 35ο ο Καμπορέ έκανε το 0-2, όμως το black-out στο φινάλε, όπου οι γηπεδούχοι βρήκαν δύο γκολ, κράτησε τους Μασσαλούς για τέταρτο σερί ματς στη Γαλλία χωρίς νίκη (0-1-3) και πλέον η ομάδα τέθηκε οριστικά εκτός τίτλου, αφού απέχει 11 βαθμούς από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είμαι στεναχωρημένος. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούμε να νικάμε και 5-0. Δεν ήταν θέμα πίεσης, έπρεπε να “σκοτώσουμε” το παιχνίδι. Δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ. Δεν είμαι τρελαμένος με τους παίκτες μου, αλλά είμαι τρελαμένος γενικότερα. Δεν θεωρώ πως έφταιξαν οι αλλαγές. Έπρεπε να κερδίσουμε με κάθε τρόπο. Ωστόσο, τώρα στρεφόμαστε στο ματς απέναντι στην Τότεναμ. Όλοι θέλουν να αγωνιστούν στο ματς της Τρίτης και το κίνητρο είναι τεράστιο», είπε ο Τούντορ.

marseille tottenham5 novibet

Από νίκη-θρίλερ πηγαίνει στον δικό της «τελικό» η Τότεναμ. Οι «spurs» έδειξαν να βάζουν τέλος στη δική τους περίοδο κρίσης με τη μεγάλη ανατροπή στην έδρα της Μπόρνμουθ. Τα «κεράσια» προηγήθηκαν με τα δύο γκολ του Μούρ στο 22’ και στο 49’. Ωστόσο, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κατάφερε να βγάλει αντίδραση και με το τέρμα του Σεσενιόν ξαναμπήκε στο ματς (57’). Στο 73ο λεπτό ο Ντέιβις ισορρόπησε και πάλι την κατάσταση και λίγο πριν την… εκπνοή ο Μπεντακούρ (90+2’) σημείωσε το γκολ της ολικής ανατροπής.

marseille tottenham2 novibet

Έτσι, οι «spurs» πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ύστερα από τις δύο κολλητές ήττες από Γιουνάιτεντ και Νιουκάστλ. Ενώ το «τρίποντο» στο «Vitality» ήταν το πρώτο ύστερα από τρία σερί παιχνίδια αν προσθέσουμε και την επεισοδιακή ισοπαλία (1-1) με τη Σπόρτινγκ για το Champions League.

Στη βαθμολογία της Premier League η Τότεναμ πήρε μεγάλη «ανάσα» καθώς διατηρήθηκε σε τροχιά τίτλου. Τώρα προετοιμάζεται για τη μάχη του Champions League κρατώντας μακριά από τη σκέψη της το εντός έδρας ντέρμπι που την περιμένει απέναντι στη Λίβερπουλ.

«Στο τελευταίο παιχνίδι ξεκινήσαμε αρκετά soft και για αυτό τα πράγματα πήραν αυτή την εξέλιξη. Σίγουρα θα ήθελα να αποφεύγω τέτοιου τύπου καταστάσεις όμως δεν μπορώ παρά να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την αντίδρασή τους. Αυτές είναι οι νίκες που μπορούν να μας βοηθήσουν να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να εμπιστευόμαστε λίγο περισσότερο τους εαυτούς μας», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού της ομάδας.

marseille tottenham3 novibet

Μαρσέιγ – Τότεναμ: Στατιστικά & Προϊστορία 01/11/2022

  • Η Τότεναμ επικράτησε στο ματς στο Λονδίνο πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-0, που διαμορφώθηκε με τα τέρματα του Ριτσάρλισον στο 76’ και στο 81’.
  • Τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη μετράει η Μαρσέιγ.
  • Στο «Βελοντρόμ» η ομάδα του Τούντορ έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις (1-1-3).
  • Τρία διαδοχικά Goal/Goal μετράει η Τότεναμ.
  • Δεν έχει πετύχει γκολ μακριά από το Λονδίνο στο Champions League η ομάδα του Κόντε.

Μαρσέιγ- Τότεναμ: Προγνωστικά 01/11/2022

Για καμία από τις δύο δεν μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η πίεση είναι τεράστια στη Μαρσέιγ που καταρρέει στο πρωτάθλημα κι αν κάτι μπορεί να την κρατήσει «ζωντανή» στη σεζόν αυτό είναι το Champions League. Η εικόνα της, ωστόσο, δεν πείθει, ενώ πλέον δείχνει αρκετά εύθραυστη και ψυχολογικά και δεν αντέχει το βάρος. Η Τότεναμ είναι και πιο ποιοτική και έρχεται από μία νίκη ψυχολογίας. Ο Κόντε δεν θα «παίξει» με τη βαθμολογία. Θα φροντίσει να πάρει τη νίκη, που θα του δώσει και την πρωτιά. Είναι σε θέση να τα καταφέρει…

ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μαρσέιγ – Τότεναμ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μαρσέιγ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/11/2022

Βιάστηκε να ανοίξει το ροτέισον και το πλήρωσε στο Στρασβούργο ο Ιγκόρ Τούντορ, ωστόσο, ενόψει Τότεναμ μια «φρεσκάδα» θα υπάρχει στον βασικό κορμό της ομάδας. Επιστρέφει από τιμωρία στη Ligue 1 o Zιγκό, ωστόσο, ο Κολάσινατς όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στην τριάδα στα μετόπισθεν. Ο Κροάτης τεχνικός σκέφτεται να επαναφέρει στην κορυφή τον Αλέξις Σάντσες, παρά το γκολ που σημείωσε ο Ντιένγκ στο τελευταίο ματς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-6-1): Λόπες – Μπεμπά, Μπαλέρνι, Κολάσινατς – Κλάους, Ρονιέ, Βερετούτ, Ταβάρες, Παγέτ – Σάντσες

marseille tottenham6 novibet

Τότεναμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/11/2022

Μετά το «φρεσκάρισμα» στην έδρα της Μπόρνμουθ ο Αντόνιο Κόντε θα επιστρέψει σε δοκιμασμένη συνταγή. Εκτός παραμένουν οι Κουλουσέφσκι και Ριτσάρλισον, ενώ ο Ρομέρο όλα δείχνουν πως θα προλάβει να είναι έτοιμος, αλλά δεν είναι βέβαιο πως ο Ιταλός θα πάρει εκ νέου το ρίσκο με τη συμμετοχή του.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Γιορίς – Σάντσες, Ντάιερ, Ντέιβις – Μπεντακούρ, Χόμπιεργκ, Ντόχερτι, Πέρισιτς – Μόουρα, Σον – Κέιν


Διαβάστε ακόμα… 

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ