el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μίλαν – Ίντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/09/2022

Το Μιλάνο χωρίζεται στα δύο με το ντέρμπι «della Madonnina» ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ (19:00) να κλέβει την παράσταση από το μενού της 5ης αγωνιστικής της Serie A.

Τόσο οι «νερατζούρι» όσο και οι «ροσονέρι» έχουν δώσει τα δικαιώματά τους -για διαφορετικούς λόγους- ήδη στη σεζόν και η μεταξύ τους αναμέτρηση θα είναι ένα crash-test ετοιμότητας αλλά και… ανθεκτικότητας.

Η Ίντερ με τη νίκη κόντρα στην Κρεμονέζε μεσοβδόμαδα έφτασε τους 9 βαθμούς ξεπερνώντας τη Μίλαν (8β.) στη βαθμολογία, καθώς από την πλευρά της ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα της Σασουόλο.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα το ντέρμπι ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ για την 5η αγωνιστική της Serie A γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Serie A!


Μίλαν – Ίντερ: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/09/2022

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση! Αυτό ισχύει για την εικόνα της Μίλαν μεσοεπιθετικά στα πρώτα της φετινά εκτός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι αν και κέρδισε τις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Ουντινέζε (4-2) και Μπολόνια (2-0), μακριά από το «Σαν Σίρο» έχει… πετάξει τέσσερις βαθμούς.

Στο πρώτο της εκτός ήρθε ισόπαλη 1-1 στην αντικειμενικά «ζόρικη» έδρα της Αταλάντα. Στο δεύτερο και τελευταίο της ματς όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το 0-0 απέναντι στη Σασουόλο. Και πάλι ο Ράφα Λεάο έμοιαζε μόνος του στην προσπάθεια να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα, με τις ενέργειες του να μην είναι αρκετές, ενώ παράλληλα παίκτες όπως οι Ζιρού, Ντίας και Μεσίας βρέθηκαν σε κακή μέρα και δεν βοήθησαν.

inter milan4 novibet

«Σε αυτό το σημείο της σεζόν πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις δυνάμεις μας. Για παράδειγμα ήταν λάθος το ότι από το 70ο λεπτό με τη Σασουόλο παίζαμε λες και ήμασταν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Πρέπει να μπορούμε να δουλεύουμε ποιοτικά ακόμη και όταν αλλάζει το παιχνίδι», είπε σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας του ο Πιόλι κι εν συνεχεία αναφερόμενος στο ντέρμπι απέναντι στην Ίντερ πρόσθεσε:

«Έχουμε μπροστά μας ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και ελπίζω να έχω ακόμη περισσότερες επιλογές και στον πάγκο. Τα παιδιά ξέρουν καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και αυτό είναι μία πολύ σημαντική πτυχή στην προετοιμασία μας για το ματς με την Ίντερ. Το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι και η κόντρα που υπάρχει με την Ίντερ ξεφεύγει πάντα από τα δεδομένα που υπάρχουν στη βαθμολογία».

Στις μεταγραφές, ο τραυματισμός του Φλορέντσι ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας να πατήσουν το γκάζι για την απόκτηση μπακ. Έτσι τα βρήκαν σε χρόνο ρεκόρ με την Μπαρτσελόνα για τον μονοετή δανεισμό του Σερτζίνιο Ντεστ, ενώ στο deal συμφωνήθηκε και οψιόν αγοράς ύψους 20 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, αποκτήθηκε με την ίδια φόρμουλα και ο 19χρονος Βέλγος χαφ, Άστερ Φρανκς, από τη Βόλφσμπουργκ.

inter milan5 novibet

Για την Ίντερ η νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στην Κρεμονέζε στο «Μεάτσα» είχε πολλαπλά οφέλη. Σίγουρα τους τρεις βαθμούς, χάρη στους οποίους προσπέρασε και είναι στο +1 από τη Μίλαν. Και σαφώς και την ηρεμία, που δείχνει να επανέρχεται ύστερα από το «χαστούκι» από τη Λάτσιο (3-1).

Επίσης, ο Σιμόνε Ιντζάγκι είδε την ομάδα του να ανεβάζει σημαντικά την ένταση και να ικανοποιεί με την απόδοσή της σχεδόν σε ολόκληρη της διάρκεια του παιχνιδιού. Μάλιστα, όσο γινόταν κατάφερε να δώσει και ανάσες ανοίγοντας το ροτέισον. Το σκορ άνοιξε ο Κορέα στο 12ο λεπτό, στο 38΄ ο Μπαρέλα, που μετά από καιρό έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, έκανε το 2-0, στο 76’ ο Λαουτάρο, που μπήκε στο ματς από τον πάγκο πέτυχε το τρίτο γκολ, ενώ στο 90’ ο Οκερέκε μείωσε για τους φιλοξενούμενους διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

inter milan2 novibet

«Οι απαιτήσεις είναι πάντα στα ύψη. Υπάρχει αρκετή συζήτηση γύρω ματς, ίσως και υπερβολική, αλλά είμαι ενθουσιασμένος. Έχουμε δεχτεί κριτική για τα όσα συνέβησαν απέναντι στη Λάτσιο, επειδή χάσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Οι στιγμές είναι που κρίνουν αυτά τα ματς κι αν στη φάση του Ντάμφρις στο 1-1 είχαμε διαφορετική εξέλιξη, ίσως να μιλούσαμε για κάτι τελείως διαφορετικό.

Όσον αφορά το ντέρμπι με τη Μίλαν είναι νωρίς να κοιτάξουμε τη βαθμολογία. Οι νίκες σου δίνουν ενέργεια, ενώ καμιά φορά οι ήττες σε κάνουν πιο δυνατό, όπως στο τελευταίο ματς ματς, όπου είδα μια αντίδραση δυνατής ομάδας», σχολίασε ο Ιντζάκι.

Μεταγραφικά ο τεχνικός των νερατζούρι δικαιώθηκε για την επιμονή του στην απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού με τη διοίκηση να του κάνει τη χάρη και να προχωράει τις τελευταίες ώρες στην απόκτηση του Φρανσέσκο Ατσέρμπι από τη Λάτσιο. Παράλληλα, η Ίντερ έβαλε οριστικό – τουλάχιστον για την ώρα – μπλόκο στην Παρί Σεν Ζερμέν, που επέστρεψε με νέα πρόταση για την αγορά του Σκρίνιαρ.

inter milan3 novibet

Μίλαν – Ίντερ: Στατιστικά & Προϊστορία 03/09/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 216 φορές με την προϊστορία να είναι σχετικά μοιρασμένη. Η Ίντερ έχει 79 νίκες, η Μίλαν 70, ενώ 67 ντέρμπι ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.
  • Πέρσι αναμετρήθηκαν τέσσερις φορές. Δύο για το πρωτάθλημα, όπου η Μίλαν πήρε το εκτός (1-2), ενώ χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε το εντός, Στο Κύπελλο η Ίντερ πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον τελικό με το εντός έδρας 3-0 μετά την ισοπαλία στο πρώτο ματς.
  • Τα δύο τελευταία παιχνίδια της Ίντερ ολοκληρώθηκαν με Ακριβές Σκορ 3-1.
  • Και τα τέσσερα ματς των «νερατζούρι» ολοκληρώθηκαν με Over 2.5 Γκολ, ενώ σε μόλις ένα επιβεβαιώθηκε το No Goal.
  • Τα 3/4 της Μίλαν στη φετινή Serie A είναι Under 2.5 Γκολ.
  • Δέκα ματς αήττητοι στο «Σαν Σίρο» είναι οι «ροσονέρι», μετρώντας πέντε διαδοχικές νίκες.

Μίλαν – Ίντερ: Προγνωστικά 03/09/2022

Μπορεί να είναι ξεκίνημα της σεζόν όμως και οι δύο ομάδες νιώθουν έντονη πίεση για διαφορετικούς λόγους.

Η Μίλαν δείχνει καλά στα μετόπισθεν, όμως της λείπει η ενέργεια μεσοεπιθετικά και δυσκολεύεται στην παραγωγή φάσεων, όταν απέναντί της βρίσκει οργανωμένη άμυνα. Από την άλλη πλευρά, η Ίντερ δείχνει να ανεβάζει ρυθμό, όμως νωρίτερα στο πρώτο της δυνατό ματς κόντρα στη Λάτσιο, εμφανίστηκε αρκετά «soft».

ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ 3.35 ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ

Με τον άξονα να είναι το βασικό πεδίο «μάχης» σε αυτά τα παιχνίδια και τα νεύρα να είναι στην τσίτα λόγω του χαρακτήρα του ματς, οι κάρτες θα έχουν την τιμητική τους.

ΤΟ OVER 5.5 ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

inter milan6 novibet

Μίλαν: Απουσίες & Ενδεκάδα 03/09/2022

Ανοιχτές στο μυαλό του Στέφανο Πιόλι είναι οι θέσεις στον άξονα των «ροσονέρι». Ο τεχνικός της Μίλαν δεν θα έχει στη διάθεσή τους και πάλι τους Κρούνιτς και Ιμπραΐμοβιτς, όπως και τους Ρέμπιτς και Οριγκί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Φλορέντσι, Κιάερ, Τομόρι, Ερνάντες – Μπενασέρ, Πομπέγκα – Σαλεμάκερς, Ντίας, Λεάο – Ζιρού.

inter milan7 novibet

Ίντερ: Απουσίες & Ενδεκάδα 04/09/2022

Χωρίς εκπλήξεις προετοιμάζει την ομάδα του ο Ιντζάγκι. Φυσικά, θα διατηρήσει το 3-5-2 με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να επιστρέφει στην επίθεση. Εκτός παραμένει ο Λουκάκου, που κάνει αγώνα δρόμου για το ματς με τη Μπάγερν για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, δύσκολα για ενδεκάδα ο Μχιταριάν, που δεν είναι στο 100%.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς – Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντιμάκρο – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Νταρμιάν – Τζέκο, Μαρτίνες.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ